כפפות או לא להיות
רב הפריטים החורפיים, שמוצעים מאת קולקציות שונות, יוצרים מראה אטום, כבד, עבה וכהה
.
שימוש באביזרים מתאימים יכול לסייע, להפוך את ההופעה לקלילה עם שילוב צבעוניות מעניינת ומאירה.
שרשרת ארוכה בגוונים בהירים (כמו כסף, לבן, צהוב, כתום או תכלת), תעניק גלאם ותיצור מראה קליל ונשי.
גם הכפפות חוזרות אל בין האביזרים, שעומדים בקדמת המסלול העונה. בין מחלקות האביזרים אפשר למצוא כפפות עור או דמוי עור, קצרות בצבעים בהירים של לבן, אופווייט, מוקה וזית.
רשת האופנה קרוקר משיקה קולקציה פרקטית ואופנתית של האקססורי, שהפך לטרנד
הכי לוהט: צעיפים.
הקולקציה מתמקדת בטרנד המשבצות אשר ממשיך לשלוט גם העונה ותורם להשלמת מראה אורבאני מתוחכם ומחוספס.
הבדים רכים ונעימים בגוונים צבעוניים אשר משלימים את המראה העדכני.
על הקלאץ'
מעצב העל הניו-יורקי, קנת' קול, מציג קולקציית תיקי קלאץ' במראה וינטאג' נחשק, המוסיפים את השיק המיוחד לכל הופעה.
הקולקציה החורפית, מציגה מגוון רחב של תיקי קלאץ' ייחודיים, עם נינוח של פעם המאופיינים בסגנון של חזרה לשנות ה-80 הפרועות, ולרוח התקופה ההיא.
בין פריטי הקולקציה ניתן למצוא, תיק מעטפת מלכה, בצבע אדום בוהק, המשלב עיטור של כיווצים (ראפלס) בקדמת התיק במראה פאם-פאטאל שיק, תיק קלאץ' המזכיר את ארנקי הסבתא של פעם בצבע כחול רויאל בוהק במראה מלכותי ונוצץ ובנוסף תיק קלאץ' מלבני בגוון סגול חציל, בצבע שמוביל העונה, בעל טקסטורה ייחודית וידית נשיאה לכתף משרשרת כסופה.
ג'ינס
הג'ינס הוא הפריט האולטימטיבי בארון הבגדים. ג'ינס טוב הוא היחיד שיכול להחזיק הופעה שלמה גם בלבוש הגבר וגם בלבוש האישה.
קרוקר שמה לה למטרה לרכז תחת המותג מגמות שונות בתחום עיצוב הג'ינסים, תוך פיתוח סגנון ייחודי שהוא סגנון הג'ינס האמיתי- ג'ינס vintage. השנה נוספו גזרות חדשות לגבר ולאישה.
לדוגמא, גזרתAmico , רחב יותר באזור האגן והמותן, צר בברכיים ובמכפלת וטיפה גבוה מהרגיל.
לגברים יש מענה של גזרות נמוכות יותר וגם צמודות יותר. בעוד לנשים פותחו גזרות קצת יותר גבוהות מהרגיל. הג'ינס העונה הוא במראה קלאסי ונקי יותר שמתבטא בצבעי חוטים רגועים יותר.
בדי הג'ינס רכים ונעימים המתאימים לאקלים הארץ ובגוונים: מבהיר מאוד עם
אקונומיקה, צבעי אינדיגו טהור שמראה כחול מדיום. צבעים כהים שחלקם נוט
ים לאפור או לכחול כהה, שחור וכחול חום שנקרא בראוניש. כל מה שנותר לעשות זה לבחור בקפידה את הג'ינס הנכון, שילווה במהלך כל העונה ובעונות הבאות.
אופנת הסקי
אחד הטרנדים המתחזקים בעונת החורף הנוכחית, מגיע בהשראת ספורט האקסטרים, הסקי.
מותג, The North Face, משיק קו חדש של מוצרים בקולקציית בגדי הסנו-ספורט המקצועית המיועדת לפעילויות סקי וסנובורד. בין הפריטים המקצועיים אפשר למצוא גם אביזרי חורף ופריטים שניתנים לשילוב יומיומי. לדוגמא, מעיל Apres Ski מדגם kolmarden, המצויד בבטנת פליס נעימה למגע ומעטפת Apex, אריג העומד בפסגת הטכנולוגיה ומשמש כמחסום יעיל ביותר כנגד רוח וגשם קל. מדובר באריג חזק העומד בפני שחיקה לאורך זמן, גמיש מאוד, נוח לתנועה, דוחה מים ומנדף לחות מחלקו הפנימי לחיצוני לשמירה על עור יבש. המעיל קל משקל, נושם, בעל כיס קנגורו מלפנים, כובע וברוכסן המרכזי של המעיל מותקן גם פותחן בקבוקים לפינוק ונוחות מקסימאלית בטיולים ונסיעות. כמו כן, מציעה החברה מבחר מגוון של פריטים לנשים ולגברים בצבעוניות עזה.
קרדיט לאתר אחר









ציטוט ההודעה
