נכתב במקור על ידי
PspStyle
שאלה: מה משותף לערוץ נשיונל ג'אוגרפיק ופלייבוי? תשובה: בשניהם יש חורים שהיית מת להגיע אליהם...
שאלה: מה זה לחמנייה שלקחה ויאגרה?
תשובה: בגט!
נזירה תופסת טרמפ עם נהג משאית ואומרת לו: "אתם הנהגים עושים חיים, שותים משקאות חריפים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום". הוא אומר לה: את רוצה לשתות?" היא אומרת "כן" והם עוצרים בפאב ושותים. אח"כ הנזירה אומרת לנהג: "אתם הנהגים עושים חיים, שותים ומעשנים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום." הוא אומר לה: "את רוצה לעשן?" היא אומרת "כן" והם מעשנים יחד סיגריה. ממשיכים לנסוע ואז הנזירה אומרת לנהג: אתם הנהגים עושים חיים משוגעים, אתם שותים, מעשנים ומזדיינים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום" . הוא אומר לה: "את רוצה להזדיין?" היא אומרת: "כן, אבל רק מאחורה כי אני נזירה ואני חייבת לשמור על קרום הבתולים שלי". הם עוצרים בצד ונכנסים ליער שומם. אחרי שגמרו הם נכנסים למשאית וממשיכים בנסיעה והנזירה אומרת לנהג: אתם הנהגים עושים חיים משוגעים, שותים, מעשנים, מזדיינים ואנחנו ההומואים צריכים להתחפש לנזירות בשביל לקבל זיון".
יום אחד דני ניכנס לחדר של ההורים שלו ורואה את אמא ואבא שלו מתמזמזים.
אבא של דני רואה את דני ודני בורח, אבא של דני הולך אחריו ורואה אותו מזיין את סבתא, אבא של דני שואל אותו מה אתה עושה דני אומר לו אתה זיינת את אמא שלי, אני יזיין את אמא שלך...!!
גבר אחד מגיע הביתה, מוצא את אשתו ערומה על המיטה גונחת, "מה קרה לך?!"
שאל, "אני חולה" ענתה לו אישתו. "אני אלך להביא לך תרופה מהמטבח"
הבעל הולך, ופתאום הוא שומע את הבן שלו צועק. "מה קרה לך?" שואל אותו
האבא. "יש מישהו ערום בארון!" ענה לו הבן. האבא פותח את הארון ורואה את
חבר שלו משה, מתעצבן האבא וצועק "משה יא חתיכת לא מתחשב! אשתי
חולה ולך יש זמן להפחיד את הילד!"