קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. נערה בת 14 שובתת רעב: "אין לנו כסף לכלום"
    על ידי Stain בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 00:02
  2. [כדוריד] מאמן האם: רוצים את חן פומרנץ, אך אין לנו כסף
    על ידי Pumba בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-11-2011, 16:34
  3. [חדשות] קורנפיין: אין לנו כסף כדי להביא שחקנים בפגרה
    על ידי DarkDevil בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-01-2010, 22:54
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-03-2009, 19:25
  5. פרסום| sSs - אין לנו כסף **חדש**2008**
    על ידי RaHzeL בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2008, 11:56
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

קורנפיין: אין לנו כסף כדי להביא שחקנים בינואר

  1. #1
    משתמש משקיע האוואטר של Jim Botten
    תאריך הצטרפות
    12/2009
    הודעות
    2,523
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל קורנפיין: אין לנו כסף כדי להביא שחקנים בינואר

    קורנפיין: אין לנו כסף כדי להביא שחקנים בינואר יו"ר בית"ר י-ם התראיין ב-103FM בשיתוף ONE והתייחס לרכש בינואר: "נביא רק אם נשחרר אחרים". על הטבלה: "לא האמנו שנהיה כ"כ רחוקים ממכבי חיפה"



    קורנפיין עם שום: "צריך לשמור את הכסף" (גיא בן זיו)
    03/01/2010 19:50
    בית"ר ירושלים עברה קיץ קשה מאוד בתחילת העונה, לא היה כסף, לא היה ספונסר ולא היה ברור מה יהיה עתידו של ארקדי גאידמק בקבוצה. מי שהתרוצץ ממקום למקום כדי להציל את המועדון הוא היו"ראיציק קורנפיין שהצליח להשאיר שחקנים בכירים בקבוצה ואפילו לקצץ את שכרם כדי לא להכביד על התקציב.
    על הנייר לבית"ר יש קבוצה מצוינת, עם שחקני נבחרת וכישרונות גדולים כמו ברק יצחקי, אבירם ברוכיאן, טוטו תמוז, עמית בן שושן ואחרים. אבל לצד משחקים טובים, היא מפגינה גם יכולת רעה במשחקים אחרים, ומדורגת כעת במקום החמישי בטבלה, כשהיא רחוקה 21 נק' מהמוליכה מכבי חיפה (למרות שלבית"ר משחק חסר).
    בנוסף, בתקופה האחרונה ישנם פרסומים רבים אודות מעבר של ברק יצחקי לאחת משתי הקבוצות הבכירות בכדורגל הישראלי, מה שיוצר אי שקט אצל החלוץ ובמועדון. קורנפיין התראיין הערב (ראשון) בתוכנית הספורט ברדיו ללא הפסקה בשיתוף ONE והזים את השמועות לגבי מעבר החלוץ לקבוצה אחרת.
    עכשיו נראה מה אתם שווים
    דעה: מבלי לזלזל בניל אברבנל, היעדרותו של אניימה מול בית"ר היא מכה קשה מאוד להפועל. הניגרי הוא על תקן חצי קבוצה, השאלה עד כמה יתעלה החצי השני
    לכתבה המלאה קורנפיין סיפר כי לפני כחודש וחצי פנה אליו גבי קצרה, מנכ"ל הפועל ת"א, בהתאחדות ושאל אותו אם הם מעוניינים למכור חצי מהכרטיס של יצחקי. "עניתי לו 'לא' ובזה זה הסתיים", אמר היו"ר, "מאז התחילו השמועות והפרסומים בעיתונים".
    "נכון לעכשיו מעבר של ברק יצחקי לא רלוונטי, לא להפועל ת"א ולא למכבי חיפה, ואין שום דבר בין המועדונים ששווה להתייחס אליו - אם יגישו לנו הצעה רשמית נגיד 'כן או לא'. בינתיים מי שמדבר זה רק התקשורת. הפועל פנתה רק פעם אחת, בשיחה על הדרך, אמרנו לשא ורצים ומאז התחיל הרעש. אין שום דבר בין במועדונים ששווה התייחסות", אמר היו"ר.
    קורנפיין: אין לנו כסף לחיזוק בינואר
    לשאלה האם לא כדאי לבית"ר לעשות 'קופה' או שהם מחכים להרוויח יותר בקיץ מכרטיס השחקן ענה קורנפיין: "אף פעם לא אומרים שאין סיכוי. אם תבוא מחר הצעה שאי אפשר לסרב לה, אז לכל שחקן יש את המחיר שלו וזה נכון לגבי כל הכוכבים הגדולים בעולם, לא רק בארץ. אם לא תבוא הצעה שאי אפשר לסרב לה, אז נסרב לה. נכון לעכשיו אין לו שום סעיף יציאה בינואר, לא בארץ ולא בחו"ל, ואף אחד לא פנה אליי לגביו".

    ברק יצחקי. כרגע לא עובר לשום קבוצה (גיא בן זיו)קורנפיין התייחס לכך שכבר בחודש ינואר בית"ר לא במאבק על האליפות: "למען האמת, אחרי הקיץ שעברנו גם לא האמנו שנהיה כ"כ קרובים למכבי חיפה, אבל בטח לא כ"כ רחוקים. אמנם היה לנו קיץ קשה, ונסיבות מקלות, אבל בסופו של דבר הקהל ואנחנו מצפים מהשחקנים והקבוצה לעשות קצת יותר".

    אוהדי בית"ר. "הקהל ואנחנו מצפים מהקבוצה והשחקנים לקצת יותר" (קובי אליהו)
    מה הבעיה בבית"ר? למה אתם לא מצליחים להיות יציבים?
    "יש לנו סגל שחקנים טוב, אבל גם בעיות מקצועיות אמיתיות, שאנחנו לא מצליחים להתגבר עליהן. אנחנו מנסים ועושים שינויים, אין לנו כסף להביא שחקנים בפגרה אלא אם נשחרר שחקנים אחרים".
    גומא אגייאר לא רוצה לתת יותר כסף?
    "זה עניין של כדאיות, אני לא יודע אם יש כדאיות עכשיו להוציא כסף כשהעונה למעשה כמעט הסתיימה, ויכול להיות שאת הכסף הזה אנו צריכים לשמור לדברים קצת יותר חשובים".
    אנחנו לא יכולים להביא שחקנים לעוד שנתיים, כי לא יודעים מי יהיה בעל הבית. זה מקשה עלינו, ואנחנו מנסים לפתור זאת, כדי שמה שהיה בקיץ האחרון לא יחזור בעוד כמה חודשים"

    זאת אומרת שבפגרה הזו לא יהיה רכש?
    "אני לא אומר שבפגרה הזו לא יהיה רכש, אלא שסביר מאוד להניח שאם נרצה להביא שחקנים נצטרך להסתדר ממקורות שלנו - זאת אומרת לשחרר שחקנים כדי להביא חדשים. גומא אגייאר מבחינתו, אם היו נותנים לו אפשרות, אז הוא היה מיד הופך לבעלים של בית"ר. הוא נמצא בסיטואציה בעייתית, השקיע 4.5 מיליון דולר בקבוצה שהיא לא שלו, שבכל רגע נתון אפשר לקחת לו אותה. לכן אמרתי שאין הצדקה להשקיע היום כספים".
    מה הסיכוי שהקבוצה תעבור לבעלות של גומא אגייאר?
    "זה הדבר העיקרי בו אנו מתעסקים בתקופה האחרונה, הנושא מאוד סבוך, מעורבים בו הרבה אנשים ונושים. לכל אחד הרצונות והדרישות שלו. אנחנו עכשיו מכבים שריפות ומנסים למצוא פיתרון. אנחנו לא יכולים להביא שחקנים לעוד שנתיים, כי לא יודעים מי יהיה בעל הבית. זה מקשה עלינו, ואנחנו מנסים לפתור זאת, כדי שמה שהיה בקיץ האחרון לא יחזור בעוד כמה חודשים".

    קורנפיין ואגייאר. "אין הצדקה להשקיע היום כספים" (גיא בן זיו)האוהדים שלכם שברו כיסאות בבלומפילד ולכן אתם תעמדו לדין.
    "כל נושא הכיסאות בבלומפילד הוא בעייתי. אני לא בא להצדיק אף אחד, לא ברור איפה היו השוטרים ואיפה הסדרנים. זה קרה גם לאוהדי מכבי חיפה בבלומפילד. נצטרף למצוא פיתרון, אנחנו לא יכולים לשלם את הנזק הזה ואין לנו יכולת למנוע זאת".
    "בכל אצטדיון יש עשרות מצלמות, אז שיבדקו אותן ויראו מי שבר. מה רוצים מאתנו? אני יכול להביא סדרנים שלי למשחק חוץ? שיתפסו את מי ששבר את הכיסאות. נראה לכם הגיוני שאני יכול לשלם את הסכום הזה? הכי נוח להפיל על הקבוצות אבל זה לא הפיתרון".

    יצחק שום. "מצפים להתברג במקומות טובים יותר" (גיא בן זיו)איפה נראה את בית"ר מקצועית בסוף העונה?
    "אנחנו מצפים לשחק טוב יותר, להשיג תוצאות טובות יותר ולהתברג במקומות טובים יותר".
    נערך לאחרונה על ידי Jim Botten; 04-01-2010 בשעה 00:32.


  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    תאריך הצטרפות
    05/2009
    גיל
    32
    הודעות
    4,845
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נפתח כבר נושא כזה.
    נעול.



נושא נעול


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,662 | הודעות: 8,173,249 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect