הפועל ר"ג התקשו לעכל את ההפסד הביתי הערב (ראשון) למכבי פתח תקווה 3:0 שהשאיר את הקבוצה של יובל נעים עמוק בתחתית. ההשלכות להפסד היו מיידיות. עם השריקה לסיום והירידה לחדרי ההלבשה זימן המאמן הכעוס את שני שחקני הקבוצה, קובי חסן והרוויה קובצ'ביץ' והודיע להם כי הם משוחררים מהקבוצה. נעים, נראה נסער ביציאה מהאסיפה והתקשה לדבר, נראה היה כי דמעות חונקות את גרונו. הבעלים ירון קוריס אישר את הידיעה על שחרורם של השניים. בקבוצה קיבלו בשוק את הידיעה, השחקנים יצאו חפויי ראש. נעים הציע במהלך האסיפה לבעלים ירון קוריס והציע לו להניח את המפתחות ולסיים תפקידו.
קוריס, בהתייעצות עם ניר ארקין שותפו, החליטו שלא לקבל את הצעתו של נעים: “אנחנו לא חושבים שיובל הוא הבעיה. הוא עשה דרך ארוכה איתנו והמון דברים יפים ומגיע לו קרדיט על כך", אמר הבעלים.
"אני מאוד מאוכזב ממה שראיתי וזה לא יכול להימשך יותר. הקבוצה במצב קטסטרופה. כמו שהקבוצה נראית כרגע, אנחנו נראה את עצמנו מהר מאוד בתחתית הטבלה מועמדים לירידה. בתום אסיפה והתייעצות שהיתה שלנו, ההנהלה, ושל יובל, החלטנו נכון להיום על שני שחקנים שיסיימו את דרכם, קובי חסן והרוויה קובצ'ביץ'". "עם כל הצער, ויש הרבה, השקענו הרבה כסף ואנחנו לא רוצים שהקבוצה הזו תיפול. הקבוצה הזו רצה עם חסן כבר 3 שנים, אני מאוד אוהב את האיש, אבל זה כנראה כבר לא ממש עובד".
"מגיע ליובל קרדיט על מה שעשה איתנו בשלוש השנים וחצי האחרונות. אני יכול לספר שהמשפט הראשון שאמרתי שנכנסתי לחדר ההלבשה הוא שאני אשם ואני אחראי", הוסיף קוריס.
קרדיט לONE
הם היו צריכים לעשות את זה, אם מאמן בא ובוכה זה אומר שהוא אוהב לדעתי את הקבוצה וכואב לו. עשו בשכל שלא פיטרו אותו, לגבי השחקנים ששיחררו, ככה אולי השחקנים יתחילו לשחק.

ציטוט ההודעה