הפועל פתח תקווה הגיעה היום (שני) להסדר פיצויים עם קבוצת לאריסה היוונית בנוגע לאבוחצירא, במסגרתו יוותרו הכחולים על הבוררות נגד היוונים בפיפ"א, מה שיאפשר למכבי ת"א המעוניינת בו להחתימו.
לאחר שהמכשול האחרון מצד המלאבסים בפרשה הוסר, כל שנותר הוא המו"מ בין הצהובים ללאריסה, שאם יניב פירות אזי שחלוץ הצהובים, איליה יבוריאן, יחתום כבר בימים הקרובים לאחר שסיכם את תנאיו מבעוד מועד.
בפ"ת אישרו את הידיעה ואמרו כי הם ממתינים לשחרורו של יבוריאן מקרית שלום.
במכבי אמרו לא פעם כי אם יגיע חלוץ לחיזוק הקבוצה, יבוריאן ככל הנראה יעזוב, ושמעון אבוחצירא הוא השחקן שרוצים לראות בקרית שלום לקראת המשך העונה.
גם אבוחצירא אמר בעבר ש"עבור קבוצה כמו מכבי ת"א שווה לחזור לארץ", ונראה כי חזרתו לליגת העל קרובה מתמיד. בימים הקרובים צפויות התפתחויות נוספות בנושא ולא מן הנמנע שבקרוב אבוחצירא ילבש את החולצה הצהובה
קרדיט לONE
שמעון חלוץ טוב לא המשחקים שראיתי אותו משחק, לא ראיתי אותו במשחקים ביוון אבל מעניין לראות מה השתנה בו, לדעתי זה מהלך טוב למכבי תל אביב.









ציטוט ההודעה
