שלום חבר'ה ,
מחר אני הולך לקנות טלפון נייד חדש! ואני מתלבט בין שני הטלפונים הללו...מה עדיף???
שלום חבר'ה ,
מחר אני הולך לקנות טלפון נייד חדש! ואני מתלבט בין שני הטלפונים הללו...מה עדיף???
|
|
עדיף לקנות IPHONE 3GS 32GBחבר של אח שלי שעובד בסלקום אומר שפלאפון סוס ואין תקלות
והN97 כל הזמן ניתקע והם לא יודע איך לסדר אותו חבר של אח שלי בתיקונים שם אז הוא יודע הכל ..
תקשיב ל י כך תאייפון ..
לב צהוב ראש כחול
:דירוג: מוכר מספרי אייסיקיו :דירוג:
דעתי היא שתעשה סקר מעמיק שכן אתה עומד להפרד מסכום נכבד. יש אתר ידוע שהינו לפלאפונים
(בין היתר) הם מומחים שם לכל דבר הקשור.
אתה רוצה לקנות דרך חנות או שמחברה סלולרית?
בוא אני אתן לך סיבה אחת מספיק טובה למה לא לקנות אייפון
יודע מה אפילו כמה
- איאפשר לתקן אותו בארץ וחברות הסלולאר לא נותנות עליו אחריות מה שאומר שכל תקלה הכי קטנה תדרוש ממך לשלוח אותו לסין לתיקון ותנחש מה כל ההוצאות עליך חברת הסלולאר לא ממנת כלום.
- המחיר שלו בארץ כל כך מוגזם שזה פשוט פשע לשלם כל כך הרבה ביחוד משום שכמו שציינתי בסעיף 1 חברות הסלולאר לא לוקחות אחריות על שום נזק שיגרם למכשיר
עכשיו אתה תעשה את השיקולים שלך אני הבאתי לך 2 סיבות מספיק טובות למה לא לקנות אייפון
אורי, יש לך "מיני" טעות כיוון שיש את מרכז אייפון, (סלקום) בדיזינגוף סנטר.
לגבי תעודת אחריות- ישנה אחריות על המכשיר למשך שנה.
אני מסכימה איתך, המחיר שלו בהחלט לא הגיוני, ישנם
מכשירים לא פחות טובים ממנו ובמחיר סביר.
אז אני אתקן לכולכם את הטעות אין אחריות על שום דבר המכשיר מגיע ללא שום אחריות מצד הספק וזה בהבטחה כל חברת סלולאר שתגיד לכם שהיא נותנת אחריות אני מציע לכם לקרוא את האותיות הקטנות כי אין להם אישור מאפל העולמית לספק אחריות כזאת..
בכל מקרה בלי שום קשר אחריות לא אחריות המחיר בארץ הוא פשוט פשע נגד האנושות ביחוד בגלל שהיצור של המכשיר עצמו לא עולה על 40 דולר לחתיכה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-01-2010 בשעה 11:11.
מסכים בסין למשל בעיר שנחאי אפשר לקנות אותו 16 גיגה ב1600 שקל כמעט...ולא זיוף מקורי של אפל.
עדיף אייפון...
ל-n97 יש כל מיני תקלות..
Iphone 3gs בהרבה יותר טוב..!!לא תיתחרט..!!
אין על אייפון אחריות.
במקרה אחי הגדול עבד בפלאפון עד לא מזמן, מדהים איזה אטימות של השירותי תמיכה כלפי בעלי אייפונים.
כלום לא עושים, כלום.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363