שלום לכולם , אני פונה אליכם המשתמשים .
אני מדבר בשם עצמי ובשם המנהלים האחרים (אם הם מסכימים כמובן)
פורום אטרף כמו שרובכם כבר רואים , פורום ממש מצליח בארץ .
הרבה משתמשים , קהילה נהדרת, הרבה פורומים מעניינים , חידושים והכי הרבה זה הנאה כמובן .
אנחנו המנהלים לא מבקשים ממכם לא תמורה כספית , לא תמורה בנקודות ולא תמורה של שום דבר אחר , רק דבר אחד , פשוט וקל .
תכנסו לפורומים, תגיבו באשכולות , תפתחו נושאים , תשתתפו באתגרים שאנחנו עושים למענכם ומתאמצים לעשות לכם פרסים ממש שווים .
אני מנהל כרגע 2 פורומים : פורום הומור וצחוקים ופורום טלוויזיה ישראלית.
פורום הומור וצחוקים הולך טוב הרבה מגיבים ועכשיו התחילו גם להשקיע בפתיחת נושאים , לעומת זאת פורום טלוויזיה ישראלית לא משקיעים , לא מגיבים , בקושי למשחק אסוציאציות מגיבים .
פתחתי אתגר מי שעושה סיקור הכי מושקע זוכה בפרס , פרס שווה שאותו תגלו בסוף , גם יש את משקיען השבוע מי שמשקיע כל שבוע יש מישהו אחר ואפשר לזכות ב100 נקודות , אז אם אתם רוצים לעשות משהו כדי להראות עד כמה אתם מעריכים את העבודה שלנו בתור מנהלים , אני מבקש שתשקיעו בפורומים ותשתתפו באתגרים .
אנחנו קהילה לא כזאת ענקית , קהילה שיש הרבה שמכירים אחד את השני , מי שצריך עזרה כולם עוזרים לו , אז בואו תעזרו לנו להחיות את כל הפורום ושבכל פורום יהיו תגובות ואשכולות חדשים ושלא יהיו פורומים יבשים .
אז יאללה חברים .
כנסו לכל הפורומים לא רק לטלוויזיה ישראלית והומור וצחוקים , זה כולל גם את כללללל הפורומים שנמצאים כאן .
ותתחילו להיות פעילים .

ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa