קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] סִרְסור הנערות: "חלקן לא מבינות שהן עברו ניצול"
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 11:27
  2. [תמונות]חלקן מצחיקות וחלקן.. לא נעימות =]
    על ידי Toxicity בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 13-02-2008, 10:30
  3. [תמונות] חלק מוכרות והרבה חדשות
    על ידי GoldStar בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 19:41
  4. בדיחות (חלק מוכרות)
    על ידי Bomber בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 18:19
  5. כמה בדיחות (מקווה שלא מוכרות)
    על ידי יעל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 21:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

חלקן מוכרות חלקן לא

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל חלקן מוכרות חלקן לא

היו שלוש אנשים ערבי יהודי ובדואי
    טוב,הם גנבו מהחצר של המלך
    כן הם נתפסו.....והמלך גזר עליהם דיין חמור ביותר...
    כל מי שגנב משהו דוחפים לו את זה לתחת....{את מה שהוא גנב..}
    הבדואי גנב דובדבנים הוא צעק צעק צעק בכה בכה בכה... והלך...
    היהודי גנב אגסים צחק צחק צחק צחק צחק צחק צחק .....

שואלים אותו למה את צוחק...???
    הוא עונה להם:אני צוחק על הערבי שגנב אבטיחים.....

-----------------------------------------------------------------------------------------------

אחד נכנס לבית מרקחת, ניגש לרוקח ואומר לו:" יש לי היום פגישה עם חברה שלי, אני חושב שאני אקיים איתה יחסי מין... תן לי בבקשה קונדום אחד!" הרוקח מביא לו קונדום.
    הנער אומר "אבל בעצם יש לה אחות נהדרת תביא לי עוד אחד בבקשה". הרוקח חוזר עם עוד קונדום והנער אומר: "בעצם יש לה גם אימא מדהימה! תביא שלוש קונדומים" הרוקח חוזר, הנער משלם לו והולך. הגיע השעה של הארוחה וכולם התיישבו לשולחן והתחילו לברך את האוכל עם הידיים על הפנים. כולם סיימו ורק הבחור נשאר עם הידיים על הפנים.
    חברה שלו אומרת: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי..."
    עונה לה הבחור: "לא ידעתי שאבא שלך רוקח...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ילד: "אבא, מה זה פוזל?" האב:"אתה רואה את שני העצים שם, אז אדם פוזל יראה ארבעה." הילד:"אבל אבא, יש רק עץ אחד!"

שאלה: "מה ההבדל בין חבל לחצאית?"
    תשובה: "חבל גורר אחריו חמור אחד, ואילו חצאית גוררת אחריה מאה חמורים..."

שאלה:מה זה ארוך ומביא ילדים?
    תשובה:אוטובוס...

בעל ואישה שרק התחתנו יצאו ביחד לפיקניק, בזמן שהם שוכבים על הסדין שלהם והבשר על המנגל, נכנסה דבורה אל מתחת לחצאית וחזרה לתוך איבר מינה של האישה, האישה התחילה לצרוח והבעל שמאוד פחד ורצה ילדים אמר לה שתירגע ושהם ילכו מהר לבית חולים, הם הגיעו לבית החולים ונכנסו לרופא, הרופא הסתכל בפנים ואמר שזה באמת מסוכן כי הדבורה נמצאת ממש על השחלה ותנועה אחת לא טובה והיא תעקוץ ואין ילדים, הבעל שנלחץ מאוד, אמר לו : אבל ד"ר מה עושים ? הד"ר ענה לו שהוא ימרח לו את הזין בדבש ויכניס אותו כדי שהדבורה תעלה עליו וככה הם יוצאיו משם את הדבורה, הבעל שממש פחד אמר לו שהוא מאוד מפחד לעשות את זה והד"ר הציעה שהוא יעשה את זה במקומו, הבעל נרגע והסכים, הד"ר התפשט שם דבש על הזין שלו, והכניס לאישה לאט לאט, תוך שהוא מכניס הוא נכנס עוד ועוד עד שהזין שלו כולו בפנים ופתאום הוא התחיל לדפוק ולזיין את האישה והאישה התחילה לגנוח ולהנות והד"ר ממשיך לזיין בכיף והנאה רבה, הבעל שראה את זה צעק : אבל ד"ר מה אתה עושה ? אז הד"ר ענה לו : שיניתי אסטרטגיה, אני הולך להטביע אותה !

איזה אחד עבר לגור ביישוב נידח שבו היו רק גברים, יום אחד הוא שאל את אחד העובדים שם מה הם עושים כשהם חרמנים, העובד הצביע על הגמל מעברו השני של הכביש ואמר כל יום אנחנו הולכים לזיין אם אתה רוצה תבוא איתנו הערב, האיש שהיה מאוד מאוד חרמן הגיע בערב למקום וראה שכולם מחכים מאחורי הגמל, אז אמר לו ראש היישוב היום אתה תהיה ראשון כי אתה חדש פה, הבחור ניגש אל הגמל ומרוב שהיה חרמן התחיל לזיין אותו במרץ רב, תוך שהוא מזיין את הגמל, ניגש אליו ראש היישוב ואמר לו : זה ייקח לך עוד הרבה זמן ? כי אנחנו צריכים את הגמל כדי לחצות את הנהר לבנות שמחכות לנו שם.

איזה מפקח מגיע ממשרד החינוך לבדיקה הוא ניכנס לאחת הכיתות
    והכיתה שהוא ניכנס אלייה רועשת ממש חזק
    הוא הוציא נער אחד שהיה הכי גבוהה מיכולם ודיבר הכי הרבה
    לאחר 15 דקות ניגש תלמיד מהוסס ושואל בפחד את המפקח :?אפשר לקבל את המורה שלנו בחזרה???

שחרחורת, ג'ינג'ית ובלונדינית מתקבלות לעבודה חדשה.
    כעבור כמה ימים הן שמות לב שהבוסית שלהן חוזרת מוקדם מדי הביתה. יום אחד אמרה השחרחורת: "זה לא פייר, ממחר בואו גם אנחנו נבריז מוקדם".
    למחרת, כ-5 דקות לאחר שהלכה הבוסית, הלכה השחרחורת למספרה, הג'ינג'ית לקניון והבלונדינית הביתה.
    כשהגיע הבלונדה הביתה, ראתה את בעלה בוגד בה עם הבוסית שלה, וברחה משם מהר.
    למחרת, אחרי שהבוסית הלכה אמרה הג'ינג'ית: "בואו נבריז שוב ,זה הלך מצוין".
    "מה פתאום?!", אמרה הבלונדינית, "אתמול הבוסית כמעט תפסה אותי מבריזה!"

ילדה אחת הולכת ברחוב ורואה ילד. הילד אומר לה: "אם תעלי על העץ ותרדי, תקבלי 100 שקל". הילדה הסכימה, עלתה וירדה וקיבלה 100 שקל. כשחזרה לביתה היא מספרת לאמא שלה את המקרה, ואמא שלה צועקת עליה ואומרת לה: "הילד רצה לראות לך את התחתונים!". יום למחרת הילדה שוב רואה את הילד, והוא שוב אומר לה: "תעלי ותרדי ואני אתן לך 100 שקל". הילדה הסכימה וכשהגיעה לביתה היא סיפרה לאמא שלה על המקרה. האמא ענתה: "אמרתי לך כבר אתמול שהוא רצה לראות את התחתונים שלך!". הילדה ענתה לאמא שלה: "אל תדאגי, הפעם שמתי את התחתונים בכיס".

מרוקאי מגיע למכון לעשיית טאטו ומבקש לצייר שטר של 100$ על הזין...
    שואל אותו המוכר למה הוא רוצה לצייר שטר של 100 $ על הזיין ????
    והוא עונה לו , שיש 3 סיבות :
    1. בגלל שאני אוהב לראות בבוקר את ה-$ עולה .
    2. בגלל שבצהריים אני אוהב לשחק עם הכסף.
    3. וכשאשתי מבקשת ממני כסף – שתדע לאן לגשת

גרוזיני עוצר מונית באשדוד. "תביא ביד!", אומר הגרוזיני לנהג.
    "מה?" מזדעק נהג המונית.
    "תביא ביד אמרתי לך!".
    הנהג רואה גרוזיני ענק ושעיר ומרוב פחד מוציא את הברבוניה שלו ומתחיל לשפשף.
    אחרי שהוא גומר אומר לו הגרוזיני: "תביא עוד פעם ביד!".
    "מה?! הרגע גמרתי".
    "תביא עוד פעם!", מניח ביז`ו את ידיו על צווארו של הנהג. הנהג נחנק אבל מתחיל לשפשף שוב. הוא גומר ונשכב מרוח על המושב.
    "תביא עוד פעם ביד" הוא שומע את הגרוזיני, "אם לא אני חותך אותך!". הנהג, באפיסת כוחות, מתחיל לשפשף שוב.
    אחרי חצי שעה הוא גומר. כבר כמעט לא יוצא לו כלום, והענבים שלו נראים כמו צימוקים.
    "מה עכשיו" הוא מסנן באפיסת כוחות.
    "עכשיו לוקח בת שלי לאשקלון".

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Elegant
    שם פרטי
    TheKing
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונא את הפועל ! רק מכבי ת"א אני אוהב !

אהבתי מאוד פה כמה, תודה רבה !
    בברכה, ניב
    מנהל פורום הומור ובדיחות & סקרים & משחקיה לשעבר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

1 ו2 נחמדות מאוד חח מסכן אבטיחים בתחת
    ויש עוד חזקות
    אהבתי נורא
    תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect