שלום,
אני שמתי לב (ואני גם יודע) שלא הרבה אנשים מכירים את המשחק Gta China Town Wars לכן, החלטתי לסכם לכם את המשחק ולתת לכם ידע והרחבה על המשחק ..
המשחק הושק לראשונה בשנת 2008, בלעדית לקונסולת הDS.
בפעם הראשונה RockStar Games וחברת נינטנדו שיתפו פעולה זו אם זו לאחר שפיתחו סוג של משחק שגם קראו לו GTA.
כמובן שהוא יצא ממש מזמן ולכן RockStart Games החליטה לפתח משחק חדש, משופר יותק, מהנה יותר וכמובן אם גראפיקה משופרת בהרבה.
לאחר שRockStar Games פירסמה את פונקציות המשחק נדהם עולם הDS.
מסך המגע נכנס לפעולה, פריצת מכוניות הפכה ל"קצת" יותר קשה, אפשרויות נרחבות נוספו וכמובן שהמשימות לא איכזבו.
נוספו למשחק אפשרויות מגוונות ומרחבות, החל ממילוי לוטו ועד לעשיית בקבוקי תבערה מתחנת הדלק.
כמובן שלא פסחו על אפשרות השחייה ואפשרויות שהיו בכותרי העבר של GTA.
המשחק הווה תחילת דרך חדשה לנינטנדו DS.
יותר ויותר אנשים החלו לרכוש את קונסולת הנינטנדו DS וכמובן את המשחק.
זו הייתה החלטה חושבה מאוד עבור חברת RockStar Games וחברת נינטנדו.
לאחר מכן, חברת RockStart Games החליטה לעשות צעד אחד קדימה ולהתחיל לשווק את המשחק גם לקונסולה הניידת "PSP".
ההודעה הפתיעה מאד את חובבי הDS מפני שהיו בטוחים שיש שלהם משהו שאין לעוד מישהו חוץ מבעלי DS.
RockStar Games החליטה לשווק לקונסולה הניידת "PSP" בכדי להכניס עוד רווחים.
כעבור זמן קצר מאז ההודעה הרשמית אשר מודיעה על שיווק המשחק לקונסולה הניידת "PSP" צצה שמועה שעד מהרה התבררה כנכונה :
"GTA China Town Wars תשווק גם ל IPhone ולIPode Tuch של חברת Aplle".
אנשים רבים בעולם הגיימינג נדהמו לרגל ההודעות של RockStar Games שפירסמה בעבר שהמשחק יהיה בלעדית לDS.
אותו סיפור של שבירת המילה נוגעת גם לגבי קונסולת המשחקים של מייקרוסופט הידועה בשם "Xbox 360".
לא נכנס לזה עכשיו כי זה לא מה שחשוב עכשיו.
משחקיות המשחק בנינטנדו מאוד נחמדה ומהנה, בין היתר מה שעושה את המשחק לכל כך מיוחד הוא המסך מגע של הנינטנדו DS.
הוא מאפשר שלל אפשרויות רבות ומגוונות למשחקיות יוצאת מן הכלל ונאה.
לעומת זאת, בקונסולה הניידת "PSP" של חברת Sony לא מצויידת במסך מגע ולכן הגראפיקה תשופר בכדי "לפצות" על המסך מגע החסר.
אני בטוח שיהיו גם עוד פשרויות מגוונות כמו של הנינטנדו DS בכדי לפצות על הסיבה של המסך מגע.
לסיכום :
המשחק הוא כותר מכובד בפני עצמו ולא מבייש ולא בקצת את סדרת המשחקים "GTA".
המשחק נותן אפשרות לשחק ולהנות מסדרת הGTA גם מחוץ לבית: בטיסות, נסיעות, הפלגות ומה שלא תעשו.
המשחק נמכר כיום (ישראל) בכ - 250 ש"ח לנינטנדו DS והחבילה של המשחק כוללת :
קלטת המשחק, מפת המשחק המשולבת גם כפוסטר לחדר וספרי הסברה.
עד כאן, סיכום המשחק Gta China Town Wars
מקווה שנהנתם !

ציטוט ההודעה