רוברטו קרלוס: "אני רוצה לשחק במונדיאל"
חולם על דרום אפריקה. רוברטו קרלוס
המגן בן ה-36 הוצג בקורינתיאנס. שאלקה החתימה גם את פיר קלוג'ה, כריסטיאן מולינארו יושאל לשטוטגרט
רוברטו קרלוס הוצג לפנות בוקר (שלישי) מול 6,000 צופים עם מדי קורינתיאנס, אליה עבר בהעברה חופשית מפנרבחצ'ה. קרלוס בן ה-36, אקס ריאל מדריד ואינטר, עדיין בונה על הופעה במונדיאל בקיץ הקרוב. "אני מקווה שדונגה יעקוב אחרי מקרוב", אמר המגן הוותיק שרשם 126 הופעות במדי הסלסאו. "הגעתי לפה כדי לזכות בגביע הליברטדוראס, מבחינתי זה לא פחות חשוב מהזכייה בליגת האלופות".
עוד בשוק ההעברות, שאלקה הגרמנית ממשיכה להתחזק והיום היא הודיעה על צירופו של הקשר בן ה-29 פיר קלוג'ה, שהגיע מנירנברג תמורת 1.5 מיליון יורו. קלוג' שיחק בעבר בבורוסיה מינשנגלדבאך (2001-2007) ובנירנברג (2007-2010), במדיה כבש 14 שערים. בגלזנקירשן הוא יצטרף לבוגדאן מיולר, טורה רגיניוסן, אדו ואלכסנדר באומיוהאן שהצטרפו בימים האחרונים.
שאלקה, אגב, לא היתה הקבוצה הגרמנית היחידה שהתחזקה היום. גם שטוטגרט, שפתחה את העונה בצורה איומה, התחילה לעבוד והיום הודיעה על סיכום עם כריסטיאן מולינארו, מגינה של יובנטוס. מולינארו בן ה-26 יעבור מחר בדיקות רפואיות ויצטרף בהשאלה עד סוף העונה.
"אני כבר מצפה לשחק בבונדסליגה", אמר המגן האיטלקי, "אני בטוח ששטוטגרט הרבה יותר טובה מהמקום בו היא ממוקמת בטבלה".
קרדיט לספורט5

ציטוט ההודעה