זוכרים את Lupa, ebook, Zooma אז יופי. תשכחו אותם כי עכשיו אני מראה לכם תוכנה אשר מאפשר לנו לצור אלבום דיגיטלי בצורה נוחה, פשוטה ועם איכות ממש ממש טובה (אני יפרט עליה בהמשך).
פעם פשוט היינו מצלמים עם מצלמה בעלת פילים, אחר- כך שולחים את זה לחנות ואז אחרי כמה ימים באים ולוקחים את התמונות.
היום אנחנו בעידן האלקטרוני והוא רק בהתחלה.. אנחנו מצלמים אלפי תמונות במצלמה הדיגיטלית איכותית יחסית לפעם, שיש כמעט בכל בית ושומרים את התמונות במחשב.
בסופו של דבר אנחנו מקבלים תמונות רבות אך לא מזכרות. כאן אני נכנס ואומר לכם: תשמרוווו את המזכרות שלכם כי אחר כך זה סתם עוד זבללל!!
התוכנה Pic-A-Book מאפשרת לנו ליצור בצורה פשוטהה מאוד ונוחה מאוד אלבום דיגיטלי יפה, מרהיב ואיכותי.
עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם למה דווקא אלבום דיגיטלי ולא אלבום רגיל?
אלבום רגיל הוא לקט תמונות שבדרך כלל באותו גודל. אלבום תמונות דיגיטלי הוא אלבום שבוא אפשר לשלב אפקטים רבים שמעשירים את האלבום וגורמים לו להיות יותר מעניין ומושך.
באלבום יש תמונות בכל גודל אפשרי (עד דף שלם!!). כמו כן, אלבום רגיל לוקח זמן רב לסידור ואילו באלבום דיגיטלי הסידור הופך להיות מהיר וקל.
שלא נדבר על זה שאפשר להוסיף כיתוב (שמות, תאריכים, משפטים וכו').
למה דווקא Pic-A-Book?! בגלל האיכות!
מדפיסה לך את האיכות המצויינת ביותר!
אחרי חקירה מעמיקה, גיליתי את סודותיהם: הם משתמשים במדפסת !ענק! שנקראת HP Indigo press 5500. זו הינה מדפסת מפלצתית ששוויה מתקרב לסך של יותר ממיליון וחצי שקל, כן כן שמעתם טוב!
המכונה מדפיסה באיכות מדהימה על גבי דפי כרום. האיכות הזאת נקראת 6C Photo Quality, שמדפיסה 6 צבעים וזה אומר שאין לנו את "הרשת" המקובלת בתמונות של היותר, היא משפרת את מעברי הצבע ומייצרת תמונה חלקה וטבעית.
הנה תמונה להמחשה:
*הימני מראה 6 צבעים והשמאלי 4 צבעים.
בנוסף יש את גימור הלמינציה שעוטף את הדפים בשכבת הגנה פלטית כנגד לכלוך, קמטים, שריטות וטביעות אצבע.
התוכנה הזאת מרהיבה, עצומה ושימושית כל כך!
בתוכנה אפשר ליצור דברים כמו: אלבומי חתונה ואלבומי משפחה, אלבומי טיולים, אלבומי ילדים ותינוקות, אלבום בר/בת מצווה, עבודת שורשים, אלבום מתנה, אלבום מהודר, ענק או קלאסי ועד איפה שלוקח אותך הדימיון.
אתם תוכלו לבחור את סוג הכריכה ואת צבעה מתוך שלל סגנונות וצבעים, והכל פשוט בלחיצת כפתור.
הקישור לקריאה נוספת ולהורדת התוכנה הוא: לחץ כאן.
גלובס מדור צרכנות, 12.05.09
ליהיא לפיד ,ידיעות אחרונות 7.11.08
ספר משפחתי
זהו, אני מכורה. מצאתי את התרפיה שהכי מרגיעה אותי, ובייחוד עכשיו, בלילות החורף הקרים. תרפיה שגורמת לי בכל רגע פנוי לרוץ אל המחשב. לא, יקירי, אני לא ביוטיוב או פייסבוק. אני מכורה לעיצוב אלבומי תמונות במחשב, כאלה שאחר כך מגיעים הביתה בצורת ספר.
אם גם לכם יש מאות תמונות ששוכבות בעומק הבטן החשוכה של המחשב וחולמות לאור יום, יש היוםכמה אתרי אינטרנט עם תוכנה ידידותית המאפשרת לקחת את כל התמונות האלה ולעצב מהם ספר. עושים את זה לבד, בבית, ונכון שהפעם הראשונה לוקחת קצת זמן וזה נראה מסובך, אבל אחרי שמבינים את הרעיון, מתמכרים... אחלה מתנה לאחרים ולעצמכן.
TheMarker, מדור צרכנות, 23.05.08
![]()
מוסף עסקים, מעריב, 10.10.06
לעוד המלצות כנס לכאן.
הקישור לאתר התוכנה הוא: לחץ כאן.
*תשלימו פשוט את הרווח.
אני רוצה תגובות אנשייים ישבתי על זה כמה שעות בשביל רק לכתוב את זה, לא כולל בדיקת השירות וחקירת ההדפסה (אני בן אדם שבא מתחום הדפוס)..!!!!!!!...
אגב זה Lord_Of_War מ-***.

ציטוט ההודעה