שלום. יש ברשותי מצלמה דיגטלית. יש אפשרות לצלם וידאו באיכות יותר גבוהה ממה שיש עכשיו. הבעיה היא שהכרטיס זיכרון רק של 4gb. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את המצלמה למחשב, ובמקום שהמצלמה תצלם מהכרטיס זיכרון, היא תשתמש בזיכרון של המחשב? תודה לעוזרים.
שלום. יש ברשותי מצלמה דיגטלית. יש אפשרות לצלם וידאו באיכות יותר גבוהה ממה שיש עכשיו. הבעיה היא שהכרטיס זיכרון רק של 4gb. השאלה שלי האם יש דרך לחבר את המצלמה למחשב, ובמקום שהמצלמה תצלם מהכרטיס זיכרון, היא תשתמש בזיכרון של המחשב? תודה לעוזרים.
|
|
F.c Maccabi Haifa
היא דיגיטלית , אתה לא יכול לטייל בעולם עם מחשב שמחובר בכבל כדי שזה ישמר במחשב![]()
נערך לאחרונה על ידי Lampi; 07-01-2010 בשעה 23:40.
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן קיימת אפשרות כזאת אבל אני צריך לדעת מה הדגם של המצלמה בכדי לעזור לך
הדגם של המצלמה הוא canon powershot sd790. תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב 10 דקות אני יעשה מחקר קטן ואני איתך
טוב העיניין הוא כזה לא הצלחתי להגיע לתוצאה מספקת דייה כדי לספק לך תשובה אבל יש בידי אלטרנטיבה קצת יותר פרקטית שלמרות שאני בטוח שחשבת עליה היא הדרך היחידה לפתור את הדילמה.
פשוט מאוד לרוקן את תוכן הכרטיס כל כמה תמונות למחשב ובכך להבטיח צילום רציף בלא התעקבות על מיקום לא פנוי
אם אני אמצא מידע רולוונטי שיענה על הבעיה בהמשך אני אחזור לפה ואעדכן אותך
נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-01-2010 בשעה 00:37.
חשבתי על מה שאתה מציע, אך אני רוצה לצלם קטעים באיזור 50 דקות וקצת יותר, ובאיכות שאני מצלם זה מאוד גבולי. סרטון של 31 שניות לוקח 30.9 מגה. בערך מגה לשנייה. תעשה חישוב ב-55 דקות הוא מצלם 3.3 ג'יגה שלמעשה הקיבולת היא 3.76 ג'יגה שזה מאוד גבולי. דבר שני זה מעצבן לרוקן כל פעם את המצלמה. אשמח לפיתרון יותר טוב.
להמליץ לך על כרטיס 16 ג'יגה או 32 אפילו
פותר את כאב הראש לתמיד
יש ברשותי מצלמה של canon הדגם הוא mark 2 שיש לה כרטיס 16 ג'יגה וזה מספק את כל האספקטים
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות