אני צריך מפרט למחשב נייד שיעמוד בציפיות של משחקים שייצאו עוד שנה שנתיים חווית HD מחשב שיהיה טוב מאוד בסכום 5000 5500 אני פשוט לא מבין בניידים ולכן אני צריך מפרט שיהיה אמין וטוב
תודה רבה לעוזרים כמה שיותר מהר אם אפשר
![]()
אני צריך מפרט למחשב נייד שיעמוד בציפיות של משחקים שייצאו עוד שנה שנתיים חווית HD מחשב שיהיה טוב מאוד בסכום 5000 5500 אני פשוט לא מבין בניידים ולכן אני צריך מפרט שיהיה אמין וטוב
תודה רבה לעוזרים כמה שיותר מהר אם אפשר
![]()
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 18-01-2010 בשעה 07:36.
|
|
אתה מבקש מחשב לא קיים.
הכרטיסי מסך של ניידים הם חלשים.
הכי טוב זה הגרסה הניידת של 260GTX או 5870.
שניהם בקושי מזיזים את הקצה של השערה לכרטיסים שעליהם הם מבוססים.
עדיף לך לקנות נייח.
כן אבל יש היום מחשבים שמעלים GTA IV שהם ניידים וגם עוד כמה שמעלים משחקים כבדים ומחשב כזה אם תוכל לההביא לי מפרט אני יודה לך אחשלי
אז אתה יכול לתת לי מפרט של מחשב כזה שיהיה חזק העיקר לראות מה המפרט שלו אחויה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מאמי צר לי לבאס לך את החיים אחויה כי התקציב שלך לא מגיע אפילו לא לשליש מהמחיר של המחשב הנייד שאתה רוצה וגם הוא לא יהיה מספיק חזק בשביל הפנטזיות הפרועות שלך...
אז די לשגע את התמיכה.
בכל מקרה הנה קישור שיעזור לך קצת להבין על מה אתה מדבר ואיך זה נראה והכי חשוב למה זה לא משתלם בעליל! http://www.notebookclub.co.il/prod-alienware-m17x.htm
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי ב5000 שקל אתה יכול להביא מחשב נייח ממש טוב
אי אפשר לבנות מחשב גיימר נייד בתקציב הזה
קרא חוקי חתימות