התקנתי עיצוב לXP , עיצוב של וינדוס 7 שהורדתי מאתר וינס , ולאחר ההתקנה כובה המחשב ונדלק, כרגיל, רק מה לאחר שעלה הוינדוס (להבהרה: יש לי שני מערכות הפעלה על המחשב, כל אחת על ארדיסק אחר)
המחשב הדליק באופן אוטומטי את מערכת ההפעלה השניה , כמובן שלחצתי על ``הפעלה מחדש`` ונכנסתי למ``ע הפעלה, איפה שהתקנתי את ה``עיצוב ווינדוס 7`` , רק שהמחשב מסרב להעלות את ``שם המשתמש`` ורק מראה כאילו הוא מעלה את ווינדוס אבל פתאום נכבה ועושה ``הפעלה מחדש`` ושוב עולה ושוב נכבה וחוזר חלילה, מה עושים?? אני לגמרי מבולבל, אם משהו יודע, אני יהיה שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(רק רציתי להוסיף שאת קובץ ההתקנה המדובר הורדתי למ``ע ההפעלה השניה, והעברתי אותה לארדיסק של מ``ע ההפעלה המדוברת ולאחמ``כ הפעלתי את המחשב ונכנסתי למ``ע ההפעלה המדוברת כדי להתקין את הקובץ, וקרה מה שקרה, אני חושב אולי יתכן שלא העברתי קובץ חיוני או משהו כזה, אבל בכל אופן, כשהורדתי את הקובץ, הורד לתיקיית ההורדות רק קובץ אחד שאמור להכיל את התוכנה , כך שאינני בטוח שזו הבעיה), אגב גם ניסיתי להיכנס ב"מצב בטוח" אבל גם אז הוא לא נכנס לי למ"ע ההפעלה אלא נכבה ושוב נדלק.
מצורף כאן הקישור למקום הורדת התוכנה המדוברת
http://www.vins.co.il/download/sevenmizer
נ.ב. אם אפשר לשלוח לי תשובה לדוא``ל- gazmz6@gmail.com
בתודה מראש!!!!!!!!!!

ציטוט ההודעה