שלחתי להם מכתב וקיבלתי מכתב חזרה עם פרטים חדשים
היה למשתמש רטיו של 1 ועכשיו זה 0.8 והכמות הורדה עלתה באיזה 1.5 ג'יגה אז אני רוצה להעלות קבצים לאתר איך אני מעלה קבצים תנו לי הסבר מפורט בבקשה ...
וכשאני מעלה קבצים הרטיו עולה ?
שלחתי להם מכתב וקיבלתי מכתב חזרה עם פרטים חדשים
היה למשתמש רטיו של 1 ועכשיו זה 0.8 והכמות הורדה עלתה באיזה 1.5 ג'יגה אז אני רוצה להעלות קבצים לאתר איך אני מעלה קבצים תנו לי הסבר מפורט בבקשה ...
וכשאני מעלה קבצים הרטיו עולה ?
|
|
חח אתה לא יכל לעלות קבצים.. אתה יכל רק לשתף..אני ממליץ לך לעשות reseed
O_o
אבל בTL כתוב UPLOAD זאם אני עושה RESEED זה מעלה לי את הUPLOAD ??
ואם כן אז תסביר לי איך עושים RESEED אחי....
מוכר:כסף לפוקר בפייסבוק ~כאןאתר שפותח לינקים חסומים של פיילפליירסריאלים, קראקים והורדות לכל המשחקים
אני כמעט תמיד כותב בתכלת בהיר כזה כדי שישר תזהו אותי בכל אשכול
אוקי.. בשביל להיות Uploader אתה צריך מהירות העלאה מדהימה..(שאין בארץ)
reseed יש מדריך.. תסתכל בנעוץ
יש לך בילבול קטן.
כשאתה רואה בפרופיל שלך UPLOAD הכוונה היא הכמות של ג'יגות ששיתפת עם אנשים אחרים באתר.
UPLOADER הוא מישהו שיכול להעלות קבצי טורנט לאתר. בשביל זה אתה צריך סרבר וגישה למקורות סצנה (מה שאין לך לפי השאלה)
ככה שאתה יכול רק להעלות את הUPLOAD בפרופיל ע"י זה שאתה מוריד טורנט ומשתף אותם לאחרים. (ע"י רסיד או הורדה של טורנטים חמים)
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אפשר לנעול קיבלת תשובה?
איך החזרו לך?!
לי הם לא החזירו תשובה בכלל!
אחי דבר איתי בבקשה!
מוכר:כסף לפוקר בפייסבוק ~כאןאתר שפותח לינקים חסומים של פיילפליירסריאלים, קראקים והורדות לכל המשחקים
אני כמעט תמיד כותב בתכלת בהיר כזה כדי שישר תזהו אותי בכל אשכול
אנחנו לא עזרנו לך?
אתה לא מתבייש?!
אני ישבתי איזה שעה כדי לתקן את המירק.
ואח"כ עוד חכיתי עד שענו לי ערוץ של TL והתווכחתי איתך.
זאת לא אשמתי שהם לא מסכימים להחזיר משתמש שזוייפו הו כמה מאות TB (כמה מפתיע...)
וביננו עם מה שהם אמרו על המשתמש הזה, הייתי צריך להוריד לך את הגישה לפורום הזה, אז תגיד תודה ותיהיה בשקט!
מה לא הבנת בדיוק?![]()