קונה:
Purple
מוכר: yaldaneshama
סכום: 2300 נק'
מספר איסי 7 ספרות xyz
תאשרו
קונה:
Purple
מוכר: yaldaneshama
סכום: 2300 נק'
מספר איסי 7 ספרות xyz
תאשרו
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
|
|
לא לא לא את צריכה לאשר שאי פורצים לי אותו את מחזירה לי את כל הנק '
דבר שני : את צריכה להיתחייב גם שלא פורצים לי אותו ..
רק אחריי שתתחייבי אני מאשר.
אה ואת צריכה לרשום תמיספר ..
נערך לאחרונה על ידי Purple; 11-01-2010 בשעה 17:14.
אני מתחייבת לך על האיסי 5252111 לתמיד
הוא לא יפרץ,אני אמינה מאד אל תדאג![]()
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 11-01-2010 בשעה 17:22.
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
ערכתי את ההודעה.
אני לא מאמין לאיזה שפל אתה יכול לרדת.
אתה משקר, גונב לי נק' ורץ לקנות איתן?
מה שעצוב, הוא שכתבתי במפורש שתשלח ראשון, ואתה מוזמן לצלם את המסך שאם אני משקר מצידי לקבל באן ולעוף מהפורום כתבת שגם אתה מוכן.
מה שיותר עצוב, הוא שיש לי את כל השיחה בהיסטוריה.
מנהלים, מצטער שאני מגיב פה אבל אלו נקודות שלי ולמרות שזה לא נעשה בתיווך ולא מגיעות לי הנק' חזרה, זו חוצפה ויש לפחות לעשות משהו בנידון.
נערך לאחרונה על ידי highrizer; 11-01-2010 בשעה 17:27.
מישהו מאשר את התיווך?
מאושרים.
קיבלת.