מוכר בנדיט רמה 45 אם סטאטים וסקילים מושלמים, לא עשיר, בעולם ברה, יש שמה עוד כמה רמות 20-30 תציעו נקודות קפיצות של 50 מתחילים מ-200
עריכה:כמובן שתקבלו גם את הפרטים לאימייל של החשבון כדי שתוכלו לשנות סיסמה פין ופרטים אחרים
מוכר בנדיט רמה 45 אם סטאטים וסקילים מושלמים, לא עשיר, בעולם ברה, יש שמה עוד כמה רמות 20-30 תציעו נקודות קפיצות של 50 מתחילים מ-200
עריכה:כמובן שתקבלו גם את הפרטים לאימייל של החשבון כדי שתוכלו לשנות סיסמה פין ופרטים אחרים
נערך לאחרונה על ידי 321654; 16-01-2010 בשעה 15:05.
|
|
כותרת לא תקינה.
אני עורך לך,קיבלת אזהרה.
ישלו בגדים לרמה 30 ודגר לרמה שלו ...
יענו עני, אבל כל המשימות של הסקרולים והדברים לא עשו עוד אז אתה בקלות יכול לעשות כסף, אפשר להעביר כסף מחשבונות אחרים,
הסקילים והסטאטים הועלו טוב לפי מדריכים,
בעולם ברה
יש לי פייפאל. כמה אתה רוצה?
200 ..
מיידי.
קרדיט לחיים!
250 מקס'.
אם בא לך מיידי 250 פתח תיווך!
קרדיט לחיים!
אם אתה רוצה ב-700 נקודות אני מסכים ..
ו-highrizer בישביל כסף בפייפאל אני רוצה 1$ בלי עמלה
קונה כסף,אייטמים,סקרולים במייפל סטורי אך ורק בעולם ברה !
תציעו מה אתם רוצים אני יכול לספק :
נקודות,כסף בפייפאל,חשבונות סורס,כסף בפוקר,חשבונות CS1.6,חשבונות קונדישן זירו,אבטחה לפורומים ואתרים,מערכות אתרים ותוכן,שרתי איחסון,שרתי משחק, תבקשו דברים אני יכול להשיג כמעט הכל
אחי !
שחקן רמה 70 שווה 700 נק'.
אם בא לך אז 350 נק'.
קרדיט לחיים!
שחקן רמה 70 שווה 500 נקודות ? חחחחחחחחחח טוב אחי ......
אתה לא רוצה לא צריך מי שרוצה 700 נקודות שיפתח תיווך ואני לא מתכוון לרדת .... הציעו לי כבר 600 ...
נקודות,כסף בפייפאל,חשבונות סורס,כסף בפוקר,חשבונות CS1.6,חשבונות קונדישן זירו,אבטחה לפורומים ואתרים,מערכות אתרים ותוכן,שרתי איחסון,שרתי משחק, תבקשו דברים אני יכול להשיג כמעט הכל
אפשר לנעול