מוחמד נכנס לתוך אוניברסיטה יוקרתית בארץ, ורואה את חברו הטוב שלא התראו הרבה שנים סעיד עומד שם בפנים, ואומר לו לא ידעתי שאתה באוניברסיטה, כמה זמן אתה כבר פה ? עונה לו סעיד, כבר כמה שנים, אומר לו מוחמד, כל הכבוד ועוד כמה זמן אתה גומר ? עונה לו סעיד, נשאר לי רק את השירותים בקומה התחתונה וזהו להיום.
---------------------
בחור מאבד את הארנק שלו במסעדה יוקרתית, הוא קם במהירות על הכסא וצועק לעבר יושבי המסעדה, מי שימצא לי את הארנק שלי שבתוכו 2000$ אני אתן לו פרס 50$, עבר רגע ופתאום נשמר קול אחר מהמסעדה : מי שיביא לי את הארנק שלו יקבל 500$ !
-------------------
עיוור שבא לסעוד בסדר פסח תפס מצה מישש אותה בידיו, ופתאום קם הפסיק את הקורא ואמר : מי כתב את כל השטויות האלו ?!
-------------------
קבצן רואה איזה בחור לבוש חליפה שעומד ומדבר בטלפון, מייד הוא ניגש אליו והושיט לו את היד שלו, הבחור הסתכל עליו ואמר לו : אני ממש מצטער, אבל אני לא מחלק כסף סתם ככה ברחוב, אז הקבצן אמר לו : אז מה אתה רוצה שאני יעשה, שאני אפתח משרד ?
-------------------
פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאמא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אמא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..
-------------------
שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות אחד ליד השני ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית 4, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית 8, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, למה שאני גר ב-100 שערים..
-------------------
איש עסקים הולך ברחוב ולפתע רואה איזה זקן מנסה לדוג בתוך שלולית, איש העסקים מרחם עליו קורא לו ומזמין אותו לארוחה ול*צונזר* קפה בבית הקפה הסמוך, לאחר הארוחה, שואל אותו איש העסקים ככה בצחוק, נו הצלחת לדוג שם משהו ? אז עונה לו הזקן, כן הצלחתי, אתה כבר ה-3 שלי..
-------------------
איש מקומט כהה עור, עיניים קרות, תופס ילדה בת 6 ולוקח אותה לתוך היער לקראת הערב, הם הולכים והלכים ובר נהיה מאוחר וחושך, הילדה מתחילה לפחד ואומרת לאיש : תשמע מאוד מפחיד פה. אז הוא הסתכל עליה ואמר : לך מפחיד ? אני צריך לחזור את כל זה לבד.
------------------
ישראלי נוסע לטיול בארה"ב נוסע ונוסע ורואה שלט MAXIMUM 55, מוריד ל-55 קמ"ש וממשיך לנסוע, לפניו עוברת ניידת משטרה ואז הוא רואה שלט MAXIMUM 25, הוא נלחץ בגלל הניידת ומוריד ל-25 קמ"ש אחרי רבע שעה הוא רואה שלט MAXIMUM 10, הוא לא יודע מה לעשות, אבל לא רוצה להיתפס על מהירות במדינה אחרת, ומוריד את המהירות, ואז הוא רואה שלט כעבור 10 דקות נוספות : WELCOME TO MAXIMUM !
----------------
שופט בבית המשפט לתביעות קטנות קורא אליו את האנשים למתן פסק הדין, הנאשם גרוזיני, השופט אומר : לאחר שעיינתי בדפים בממצאים ובכל הרשימות החלטתי לתת לאישה 10,000 שקלים, אז הגרוזיני הרים את היד ואמר : אני יכול גם להוסיף כמה שקלים מהכיס שלי ?
-----------------
איש אחד הולך ליד פסי רכבת
ורואה בחורה שוכבת על הפסים.
הוא נוגע לה ביד, אך היא לא עונה.
הוא נוגע לה בחזה, אך היא לא זזה.
לבסוף מתייאש והולך הביתה.
הוא מספר על המקרה לחבריו והם
שואלים אותו: "נו, אז למה
לא ניצלת את ההזדמנות ושכבת איתה?"
עונה האיש: "עזבו, לא היה לה
ראש לזה..."

ציטוט ההודעה