מי התנסה מי הצליח עם בחורות בגילאים שונים למשל בגיל 16 עם בחורה בת 20 או להפך
איך זה הלך איזה טיפים יש לכם למשל איך אמור להיות היחס אחד לשני ואיך היה אם קרה לכם?
מי התנסה מי הצליח עם בחורות בגילאים שונים למשל בגיל 16 עם בחורה בת 20 או להפך
איך זה הלך איזה טיפים יש לכם למשל איך אמור להיות היחס אחד לשני ואיך היה אם קרה לכם?
|
|
מממ..
הגיל ?לא חשוב (כמובן כל עוד אתה באותו גיל או גדול יותר P: )
הכי חשוב זה שקודם כל תהנה מהסט שלך לי נגיד קשה ה-NLP הזה ולכן לא מחפש לשלב את זה.
לעומת זאת C&F בא לי בטבעיות וגם אני ממש נהנה..
תשתמש ב-C&F , נאגים , קרוב-רחוק , 2 קדימה אחד אחורה ,כמובן על דבר במקומו וזהו .
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אם היא גדולה ממני אז אני פשוט גורם לה לחשוב שאני בוגר ממנה.
"בת כמה את?מה?!כבר באתי לשאול אם מרשים לך לעלות לבד למעלית או שאת צריכה השגחה צמודה"
כל מיני כאלה שטויות
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
גיל לא משנה בגרוש ..
אבל אם היא בת 27 ואתה בן 16 תיהיה לך בעיה ניראלי xD
אם באמת תאמין שזה לא משנה (וזה לא משנה) זה לא ישנה.
אבל אתה חייב להאמין בזה.
אני תמיד חושב על איך הייתי לפני שנה נגיד. אני לא רואה שינוי מטורף.בגלל זה אם אני יוצא עם מישהי שהיא בת 22 זה לא משנה לי...בסופו של דבר כולנו בני אדם...באמת שאני לא חושב שיש הבדל, אולי חוץ מהשאיפות(גילאי 25+ נגיד הן יותר בקטע של חתונה וכאלה..לגיטימי..מריחים את הסוף) .
חברה שלי עכשיו בת 23 (שנתיים מעלי) וטפו טפו, הולך בן זונה. אני אוהב אתגרים, לא יכול להיות עם ילדות שיעשו כל מה שאני אגיד או ישחקו איתי בקקה. מוציא את החשק מלהתחיל איתן ובטח מלהיות איתן בקשר.
מה גם שהסקס הרבה יותר טוב (למרות שיש יוצאות מהכלל...)
מה שלפי דעתי קובע הוא פחות הגיל, ויותר השלב בחיים.
פיקאפ (וקשרים בכלל) עובדים יותר טוב בין אנשים שבאותו השלב. (תיכון\צבא\טיול-עבודהזמנית\אוניברסיטה) פשוט בגלל הנושאי שיחה המשותפים. חייל שיתחיל עם בחורה בת 17 וידבר על הצבא ידגים ערך גבוה יותר (גם אצל כל הבנים שהיא מסתובבת איתם, אם הם עוד לא חיילים או חיילים צעירים יותר), לעומת זאת אם הוא ידבר עם סטודנטית על הצבא, היא תאבד עניין.
אבל שוב, זה תלוי בבחור, אם אתה בוגר - ומרגיש שבנות קטנות ממך משעממות אותך או פשוט לא מעניינות אותך כל כך, פשוט תתחיל עם יותר גדולות או בנות בגיל שלך, וירגישו שאתה מקרין בגרות וביטחון עצמי. יש גם סוג של הערכה מסויימת על זה שאתה הולך ומדבר עם קבוצה של אנשים שגדולים ממך. צריך ביצים. (אל תשכח, אם היא גדולה ממך, סביר להניח שגם חברות שלה, והחברים שלה...)
בחטיבה-תיכון זה קצת בעייתי, כי באמת יש הבדל התפתחותי, אבל מכיתה יא' יב', זה כבר לא משמעותי..
בטכלס הגיל לא משנה חוץ מ 2 דברים:
1.אם ההתנהגות שלך או שלה היא ממש ילדותית,זה יכול להוריד את כל המשיכה ולגרום לצד השני לחשוב "מה אני עושה פה בכלל ? "
2.אם אתה נראה ממש קטן ,נגיד אם אתה בן 18 ,נראה כמו בחור בן 15 ומנסה להתחיל עם בחורה בת 21 ,היא תתדחה אותך בלי לחשוב יותר מידי רק בגלל הנורמה החברתית.
טוב אני חותם לכם פה עכשיו
הגיל לא משנה!!!!!
תקוו שאתם לא דפוקים ותהיו אתם
אני יוצא עם 20 ו30 ילד לא ילד חבר לא חבר גם אז אני מסתדר![]()
הייתי עם מישהי בת 23, ות'אמת שיצאתי טמבל אבל פיספסתי הזדמנות עצומה עם מישהי בת 25.
לא יודע איך זה בדרך כלל אחי, פשוט אצלנו באוניברסיטה זה אני הכי צעיר בקורס ואף אחד לא בדיוק שם זין על הגיל שלך, אלא יותר המעמד שלך כסטודנט ואנשים מבטלים דברים כאלה כמו גיל, גם הבחורות האלה.
מצד שני, הן היו די טיפשות, אז לא היה קשה לתפוס פיקוד במערכת יחסים אתה יודע. הנקודה היא פשוט לא לתת לה להתייחס לגיל כמשהו משמעותי, להתנהג כמו שאתה מתנהג עם כל אחת אחרת, ואתה פשוט תראה שהגיל זה באמת מספר.
אבל אני מבטיח לך שאם תצא עם דיירת מחלקה גריאטרית באברבנאל בת 96, תשים לב
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"