שלום לכולם!
האם אפשר לאבטח מידע בדיסק און קיי?
בתודה מראש לכל המגיבים
שלום לכולם!
האם אפשר לאבטח מידע בדיסק און קיי?
בתודה מראש לכל המגיבים
|
|
למה אתה מתקוון שהדיסק און קיי יהיה על סיסמה"?
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אפשר לבצע הצפנה אבל תייצא מפתח אחרת אתה לא תוכל לפתוח את המידע במחשבים אחרים ויותר גרוע גם א במחשב שלך אם תצטרך לבצע פירמוט או אפילו שינוי סיסמה של המחשב.
בקיצור בלי לייצא מפתח אל תחשוב על הכיוון.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מז'א ליצא מפתח לא הבנתי?ואיך עושים זאת?ואיך בכלל מצפינים?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה קודם כל מצפין שזה דבר פשוט אתה לוחץ כפתור ימני על הקובץ שאתה מעוניין להצפין ובוחר במאפיינים לאחר מכן לוחץ על מתקדם ואז שם בוחר בהצפנה (מסמן את הקוביה ומאשר) לאחר שהצפנת (הקובץ יהפוך להיות בצבע ירוק) אתה נכנס שוב לאותו מקום שהצפנת ולוחץ על פרטים ושם יש לך לחצן של הוסף אתה לוחץ עליו לאחר מכן אתה לוחץ על לראות את האישור ויפתח חלון חדש שם אתה מבקש לייצא לקובץ ואז יפתח אשף יצוא מפתח שם אתה בוחר לייצא את המפתח הפרטי ואז רץ עם כל האשף עד הסוף תתן סיסמא לא לשכוח (ולזכור את הסיסמא כדי שאחרים לא יוכלו לפתוח את המפתח ואז לא עשינו בזה כלום אבל אם גם אתה תשכח את הססמא אז גם אתה לא תוכל לעשות עם המפתח כלום) ולתת שם לקובץ ולבחור לאן לשמור אותו כדי שתמצא אותו וזהו תשמור אותו במקום טוב על המחשב שלך וזהו כל פעם שתחליף מערכת הפעלה או שתחליף סיסמא ותרצה לפתוח את החומר המוגן אתה תצטרך לחלץ את המפתח ולטעון אותו למערכת הפעלה (אל תדאג זה לא מסובך אתה פשוט מריץ את הקובץ והוא כבר יטען את עצמו עם האשף) וגם אם תרצה לפתוח אותו במחשבים אחרים תצטרך לטעון את המפתח למערכת שבה תרצה לפתוח את הקבצים.
בהצלחה ואני מקווה שהבנת אם לא אני אשתדל לעשות מדריך לזה אבל אני לא מבטיח כלום בזמן הקרוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!