הנושא מדבר על כמה וכמה משפטים, הקורים פעם אחר פעם אחר פעם בעבודות של אנשים... לרב אנחנו לא שמים לב לזה.
יום אחד התיישבתי וכתבתי כמה מהם.. תהנו
עובדות. המבוססות על סיפורים אמיתיים:
1. כאשר רואים שיש קופאית אחת בלבד ושואלים אם יש עוד קופה? (כן שנייה, אני אתפצל ואני מוכנה לעזור).
2. כאשר ישנן 3 בנות ו2 קופות. ושואלים אם ה"מיותרת" יכולה לעשות חשבון, עם מה? מחשבון?!
(בטח, בכיף רק שאין עודף ואני אקח את הכסף - מזומן בלבד)
3. כאשר הם מצפים שאנחנו נדע את כל המבצעים והמחירים בחנות בע"פ. מה אנחנו? רובוטים?
(אין לי אפילו מה להגיד על זה... זה נורא).
4. כאשר הם "רואים" אותך עם קופסא ענקית בידיים, בדר"כ כבדה ושואלים אם אתה יכול לעזור להם?
(כן אני אוציא עוד יד אחת מה"דלת האחורית" ויאללה D: ).
5. כאשר הם מנסים להיצמד אליך או יותר נכון שואלים אותך להיצמד אליהם, למה?! אתם עיוורים?
(תביא לי יד, החנות גדולה, שלא תלך לאיבוד)
6. כאשר הסניף סגור והם מבקשים אחרי חצי שעה להיכנס בשביל משהו קטן? זה מקרה של חיים ומוות? מהדק! זה מה שיציל אותך?
(אם כן, מצבך חמור מאוד ושום דבר לא יעזור לך כבר).
7.כאשר יש רק קופה אחת והלקוחות שמים את הדברים שלהם ובאמצע הם הולכים לראות עוד מוצרים.
(נחשו מי הולך לחטוף בראש מהקהל הזועם?!העיקר להמשיך לחייך).
8. כאשר ישנה קופה אחת והאנשים שמים את דבריהם בקופה שנמצאת כמה מטרים ממך.. למה?! הרי אין שם אף אחד, אני פה!
(לפחות קצת ספורט, שני צעדים לשם ובחזרה).
9. כאשר יש לחץ אדיר ומישהו- שחושב את עצמו מיוחד נדחף מהצד.
10. כשבאמצע הלחץ מצלצל הטלפון.
(מה זה? דווקא?!)
11. כאשר רשום בגדול "הזול מביניהם" או "מעל 100ש"ח קנייה"(ואפילו על החולצה) והם צועקים שהם לא ראו זאת וזה לא כתוב!
(תצטרפו לקבוצת העיוורים שנצמדים אלינו ומחפשים...)
12. כאשר בהפסקה אתה רץ עם האוכל שתופס לך את הידיים, ומבקשים ממך עזרה.
(קודם האוכל, אחר כך הלקוחות- זאת גישה מצויינת).
13. כאשר הם אומרים שזול יותר אצל המתחרים. אז לכו תקנו אצל המתחרים רבאק!
(אל תנסו לעשות לנו רגשות אשם, לנו לא כל כך אכפת)..
14. כאשר הם באים אחרי שנה ודורשים החלפה, ואין להם קבלה.
כשקיבלת את הקבלה - לפני שאיבדת אותה רשום "שמור את הקבלה"... אוקיייייי.)
15. כאשר אני במדיי עבודה שלי הולכת לסופר שליד כדי בזריז לקנות לי אוכל ואפילו שם שואלים ממני עזרה. די! חאלס! זה כבר ממש מוגזם.
(אין לי מילים על זה, באותו יום זה הרג אותי)
16. הקטע עם הספקים שנדחפים למחסן ומנהל המחסן אומר להם שהמחסן סגור, אני זאת שחוטפת על הראש כי אני שירות לקוחות. איך בדיוק זה קורה, אנחנו הרי מקבילים לא חופפים.
(פעם הבאה אני אגיד שהחנות סגורה גם.. מי יקבל בראש על זה??)
17. כאשר אנשים באים עם צ`ק או אשראי על סכום גדול ואין עליהם תעודה מזהה או רשיון. איך הגעתם לפה בלי רשיו???, החנות נמצאת מחוץ לעיר...
אולי כדאי להתנדב במשטרת תנועה ולהעמיד שם מחסום, מזה ארוויח יותר כסף מאשר בקופה).
18. כאשר הם בוכים על 20אד` של המע"מ וצועקים שזה לא חוקי. אוקיי! הבנתי, כולה 20 אג` אבל - אלוהים ישמור.
(חוק יש חוק, מוסריות זה דבר אחר.. אם אין לכם זה לתמיד).
19. כאשר מכריחים אותנו לחייך, למרות שהלקוחות דורשים בעיטה.
(מי שמצליח צריך לקבל העלאה במשכורת ומדליה!)
20. כאשר הם מבקשים מדבקה "שעה נוספת חנייה חינם" ואז אתה שעה מסביר להם ועדיים לא מבינין איפה להדביק לכל הרוחות!
(לא חבל? הייתה לך שעה ראשונה חינם, ועכשיו בזבזת אותה).
21. כאשר יש כניסה ראשית אחת ו5 מטר ממנה יש יציאת חירום (עליה בענק רשום "אין יציאה"), הם עדיין הולכים לשם ופותחים אותה.. ואנחנו סובלים אחר כך מהאזעקה הצורמת הזאת!!!
(תצטרפו לקבוצת הטיפשים, הם ליד העיוורים)..
ככה זה קורה בכל עבודה, אני מניחה שחלקכם מכירים זאת.

העיקר להמשיך לחייך).