יאללה דברו חופשי.
למה אתם בעצם שותים?כדי שיהיה לכם "כיף"?כדי לצבור ביטחון עם בחורות?כדי לצאת מהשגרה?
כי בתאכלס,אני אישית כבר בקושי שותה(אולי כוס בירה באיזה יום שישי),כבר לא צריך את זה כדי להשיג את המטרות למעלה.
מה איתכם?ותהיו כנים
יאללה דברו חופשי.
למה אתם בעצם שותים?כדי שיהיה לכם "כיף"?כדי לצבור ביטחון עם בחורות?כדי לצאת מהשגרה?
כי בתאכלס,אני אישית כבר בקושי שותה(אולי כוס בירה באיזה יום שישי),כבר לא צריך את זה כדי להשיג את המטרות למעלה.
מה איתכם?ותהיו כנים
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
|
|
וואלה סתם לכיף , יום שישי כבר נהיה הרגל לשתות , להיות מסטולים עם חברים צחוקים וזה .
שלא יהיה יבש כי אם אנחנו לא שותים אז משעמם תחת
כדי לתפוס ראש טוב ולצת משגרת העבודה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
כי מכריחים אותי בעיקר אני יוצא לפאב סתם בשביל האוירה האלכוהול בדרך כלל זה סתם משהו נלווה בשבילי אני לא נוטה לשתות הרבה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 18-01-2010 בשעה 00:20.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
וואלה הפסקתי מהסיבה שחשבתי על השאלה הזאת, למה.
בטחון עם בחורות לא חסר, שעמום אני מבין את זה, אבל סתם לבזבז על זה כסף ? לא.
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
האמת התחלתי לשתות סתם כי חברים שלי התחילו לשתות, אחרי זה זה עבר לביטחון עם הבנות.
עכשיו אחרי שנים אני כבר בקושי שותה ועוד אני ברמן ככה שיש לי כל היום שתייה מול העיניים ופשוט לא בא לי לשתות ...
אלא אם כן יש באמת איזה משקה מיוחד ונדיר שבא לי לשתות או שיש לחבר יום הולדת מסיבה וכו' אז כוס אחת שתיים לא יותר
אני דוגרי לא שותה, בגילאים כמו שלי, 15, זה סתם פוזה, אין ילדים ששותים כדי לצבור ביטחון עם בחורות, הם שותים כדי להשתכר ולהיות זרוקים על הרצפה או כביכול "לברוח" ממשהו, אבל הרוב זה פוזה מסריחה לפי דעתי, אני גם לא אוהב אלכוהול שזה, בירות וודקות, כי דוגרי יש להם טעם מגעיל, בירה שותים בהתחלה וזה מגעיל, עד שמתרגלים לטעם, ווודקה לוקח לי די הרבה זמן למצוא שילוב טוב שבאמת יוצא טעים ובלי טעם חזק של וודקה, וויסקי כבר יותר מתקרב לטעם נורמאלי אבל גם אמרתי לעצמי לפני שנה, וואלה, אני כולה ילד בן 14, מה אני צריך לשתות, כי הייתי שותה בגלל פוזה גם ולחץ חברתי, עכשיו אני עושה מה בא לי, ולא שתיתי כבר שנה, רק בשנה החדשה שתיתי קצת לראש טוב..
לעבור לעולם אחר. כמה שזה נשמע דבילי, כמה שאני שטותניק ויכול להיות הכי אהבל שקיים ולעשות דברים מפגרים, אין מה להשוות.
ואני לא מדבר לשבת בפארק בכל שישי לשתות וודקה כמו קבוצת ערסים.
אם יש איזה בקבוק, או במאורע מיוחד - שותים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363