IPT הוא טראקר 0DAY רגיל, באתר יש המון מורידים ומעלים, וקל מאוד לשמור על רטיו, יש גם כן מערכת בונוס שאיתה ניתן לקנות בונוס העלאה והזמנות.
הסיקור הזה יביא לכם את כל המידע שאפשר למצוא וידוע על ipt
שם מלא: iptorrent
שם קיצור:ipt
כתובת:iptorrent.com
מידע על פעם: הצוות של ipt הוא צוות שנמאס לא מהר מדברים בגלל זה קוראים מספר דברים כל הזמן:
1.שינוי לוגו
2.עיצובים חדשים
3.שינויים במערכת
ועוד הרבה דברים אחרים.
בסיקור זה אני ינסה להביא לכם כמה שיותר מידע!
נתחיל ממידע שהשגתי מכמה חברים טובים..
הצוות של ipt לא אוהב ולא מאמין בפאקים כל כך,בתחילת דרכו ipt היה ללא פאקים בכלל! אבל בגלל הביקוש הרב של המשתמשים.הוחלט להתחיל לעלות פאקים! למרות זאת הוחלט לעלות רק פאקים של סדרות.
Ipt הוא טראקר שנועד בעיקר לדברים קטנים בגלל זה מועלות אליו תוכנות ודברים קטנים שמשקלם גם לא עוברים את ה300 קב!
אופס! מה קרה? חל שינוי בגישת האתר! האתר כיום כמו כל טראקר בעל כמות פאקים סבירה,אבל האתר המשיך עם המדיניות שלו להביא קבצים מכל הגדלים.
דבר נוסף על הצוות הוא שהם לא נוהגים לחלק פרסים בכריסמס וכאלה.
אוקי בו נעבור להמחשה.
לוגו:
הצוות של ipt משועמם מהר כפי שכבר סיפרתי וכל כמה זמן הם מחליפים לוגואים.כרגע הלוגו שלהם נועד לקידום האתר בצורה ישירה.. בחגים הם מחליפים כמובן לוגואים בהתאם לחג או לאירוע המיוחד.
קטגוריות:
קטגוריות רגילות טראקר oday
10 הטורנטים המובילים:
אז מה יש להגיד פה? (הרבה!) לדעתי 10 הטורנטים המובילים אמור לעניין אותך רק עם יש לך ביפאור רציני. כי אחרת כמות המעלים גדולה בהרבה מהמורידים וקשה להגיע למהירות העלאה גבוהה בצורה כזאת. אז פשוט מאוד תתרחקו מהדברים האלה בלי קצת ביפור שיספק אתכם בשעת צרה.
טורנטים לפי מעלים:
תמונה אחת שווה אלף מילים ! אבל בכל זאת למי שלא רואה טוב. אפשר להבין שכמות המעלים באתר היא מדהימה! דבר שנותן לך להגיע למהירות ספיד בהורדה.עוד דבר שאפשר לראות מהתמונה זה שרוב ההורדות באתר הם סרטים.
העלאה:
העלאה מורשת רק לבעלי הדרגה אפלודרים. רוצים להיות אפלודרים? אז אתם צריכים למלא טופס.(אבל רק Power user ומעלה יכולים לראות את הטופס)
לאחר שדיברתי עם מישו מהצוות הוא לא אישר לי לפרסם תמונה. כי זה עובר על החוק בעצם של צפייה מדרגה מסוימת.
אבל אני יביא לך חוקים כללים להעלאה למי שלא יודע:
אתה צריך להיות בעל מהירות גבוהה או סידבוקס או טרמינל
קשרים בסצנה
ללא עבר שלילי בטראקר או בטראקרים אחרים
מערכת בקשות:
אני מאוד מצטער אבל אני לא רוצה להסתכן... אני לא יכל להביא תמונה עד שאני יקבל אישור מהצוות.
אבל מה שאני יעשה זה אני יגיד לכם מה מתרחש שמה:
מערכת הבקשות בIpt פעילה מאוד! המעלים עוברים כל הזמן על הבקשות לראות אם הם יוכלים לעזור למשתמשים בכך שיעלו את הבקשות שלהם
מערכת הבונוס:
באתר קיימת מערכת בונוס הקיימת בשביל כמה דברים:
למשוך משתמשים חדשים.
להשאיר משתמשים חדשים.
לתגמל משתמשים.
לגרום למשתמשים לאוהב את האתר.
אז מה אתם יכולים לקנות?
פשוט הדברים הם:
העלאה של גיגה
העלאה של 3 גיגה
העלאה של 10 גיגה
כותרת אישית
איך משיגים נקודות?
פשוט מאוד, כל מה שהצוות רוצה הוא שתשתפו! והוא מוכן לתגמל אותכם בזכות זה הוקמה מערכת הבונוסים של האתר.
אוקי עכשיו הגענו לעניין החוקים. אני לא חושב שצריך לפרסם חוקים לאתר מסיבה פשוטה. אתה לא צריך לדעת אותם אם אתה לא בטראקר. ואם אתה בטראקר אז אתה יכל למצוא את החוקים בעצמך. למרות זאת אני יפרסם את החוקים הכללים שתקפים גם בדיבור לקבלת הזמנה במירק
חוקיים כללים:
כמובן החוקיים הבסיסיים כמו:
לא להתחצף לצוות וכולי..
פורומים:
אתם בטח חושבים שזה תמונה לא שאני צילמתי,ישנה ומלפני הרבה זמן אבל אתם טועים! כן כן זה המצב הגרוע של הפורום וחבל. לדעתי הצד החלש ביותר בipt הוא הפורומים שלה שמורידים מהרמה שלו.
הזמנות:
הזמנות מקבלים מדרגה power user ומעלה
Power user -אחת כל חודש(אבל במידה ולא השתמש בהזמנה לא יקבל חדשה)
vip-שלוש הזמנות כל חודש
uploader -הזמנה כל חודש(יכל לשמור הזמנות)
דבר נוסף הוא זה שאסור לסחור בהזמנות! מותר לחלק בפורומי חלוקות אבל אסור למכור. מי שמוכר מסתכן בקבלת באן לצמיתות מהאתר!
דרגות באתר:
מה קורה אחרי שתקופת הvip נגמרת?
אתה מקבל כוכב ליד השם ויורד לדרגת Power user עד שתתרום שוב.
pesant-משתמש שהרטיו שלו פחות מ0.30 והוריד יותר מגיגה בשבוע יוזהר
user -משתמש רגיל
Power user-יכל לבקש טורנטים בעמוד הבקשות
כוכב-משתמש שתרם בעבר יותר מפעם אחת
vip-משתמש שתרם לאתר
איך מגיעים לדרגות האלו?
Power user -צריך לעלות לפחות 50 גיגה ולהיות חבר באתר 4 שבועות ולשמור על רטיו של 1.05
כוכב-פשוט לתרום
vip-לתרום מספר פעמים(מי שינדנד לא יקבל אוטומתית)
סיכום:
ipt הוא טראקר הנחשב "רמה נמוכה"(low level ) דבר המאפשר קבלת הזמנה בקלות מאחד מפורומי החלוקה.ipt הוא טורנט oday מגוון המציג תכנים בכל הסוגים
ציונים:
תוכן:7/10
מהירות:8/10
נדירות:1/10
הסיקור הכי טוב שתקראו אז יאלה להגיב

ציטוט ההודעה