SCL הוא טראקר oday מוכר בקהילת שיתוף הקבצים, הדבר שהכי מאפיין את הטראקר הזה הוא הפאקים היחודיים והמעולים שלו, ובכלל האתר מדהים ביופיו.
שם:scenelife
כינוי:scl
כתובת:www.scenelife.com
מה השתנה?
1.לוגו
2.עיצוב
3.החלפה בצוות-היה תקופה שבה רוב הצוות הוחלף אבל דאגו להשאיר את הרמה הגבוהה.
אוקי רק דבר ראשון לפני שמתחילים תודה לחן! (ואדיר)
מידע:
scl הוא טראקר oday מפורסם מאוד וידוע. האתר אינו משתמש בהסוואה כמו מספר טראקרים אחרים. scl ידוע בזכות הפאקים הנהדרים שקיימים בו.
באתר קיימים פאקים של משחקים,פורנו,hd,טלויזיה,סרטים,אנימה ועוד.
scl הוא טראקר עם עבר ומרשים הווה מרשים ועתיד מרשים עוד יותר!
scl אוסרים מכירה,החלפה וחלוקת הזמנות, הם מסכימים לחלק הזמנות רק למי שאתם מכירים ובטוחים בו!
הצוות של scl ידוע בזכות הפעילויות שהוא עושה,ההגרלות,תחרויות ועוד הרבה הרבה דברים טובים.
הצוות של scl הוא צוות יצירתי שאוהב דברים יפים! בגלל זה כל פעם שהעיצוב נראה להם לא יפה הם משנה אותו.כרגע העיצוב ממש יפה לדעתי.רוצים לדעת איך הוא נראה ? המשיכו לראות סיקור זה.
לוגו:
יואו! איזה לוגו מדהים ! אתם לא חושבים? scl ידוע בזכות המראה המדהים שלו אז במה לדעתכם השקיעו הכי הרבה? כמובן בדבר שהכי מפורסם, הלוגו כמובן
קטגוריות:
הקטגוריות באתר שונות מהאתרים האחרים בכך שיש מחיצה המפרידה בין הקטגוריות הרגילות והמוכרות לבין הפאקים הידועים שיש בscl.
טורנטים לפי מעלים:
כן כן אני יודע זה לא נראה כמו טראקר פרטי ברמה שסיפרתי לכם עליו,אבל זה המצב עם חיפשת כמות מעלים אדירה כמו tl או דומים לו אז כדי שתחפשו טראקר אחר לרבוץ בו. למרות כמות המעלים הנמוכה כביכול ההורדה מגיע למקסימום כמעט תמיד... כפי שאתם רואים כמות המורידים לעומת זאת היא קטנה ולעיתים גם אפסית דבר המאפשר להגיע למהירות המקסימלית שלכם!
העלאה:
למה אני לא יכל לעלות קצבים?
רק אפלודרים (הנקראים באתר sniper)יכולים לעלות טורנטים לאתר. חושבים שיש לכם מהירות מספיקה? שיש לכם קשרים? רוצים לנסות להתקבל לצוות הסנייפרים של scl? אז אתם צריכים למלות טופס בקשה.
במידה ואתה רוצה לדעת לפני הבקשה אם אתה מתאים תבדוק את הדרישות האלו:
אתה צריך לדעת להשתמש בnfo ולהשתמש בו בכל העלאה.
אתה צריך להבין בשחרורים.(כדי שתיהיה אפלוד בטראקר אחר לפני שתנסה להתקבל בscl)
אתה צריך קשרים בסצנה.
לעלות את הטורנטים אחרי יציאתם עד 7 ימים מpre time הכללי
אתה צריך מהירות 10 מגה ביט ומעלה
אתה צריך להיות בעל יכולת לשתף את הטורנט לרמה גבוהה או 24 שעות
אתה צריך לעלות 5-7 קבצים כל שבוע!
ועוד כמה דברים. אז אם אתה חושב שאתה מספיק טוב לצוות הסניפרים תמלא את הטופס ותשלח אולי יתמזל מזלך!
בקשות:
באתר לא קיים כעת מערכת בקשות וחבל. דבר שהיה מוסיף לטראקר החמוד הזה עוד כמה נקודות בונוס אצלי.
מערכת הבונוסים:
באתר לא קיימת מערכת בונוסים רגילה כמו בטראקרים אחרים. אז מה יש?
הטראקר קורא לזה בעצם דרכים לשמור על רטיו גבוהה.
טוב הבנתי תפסיק לבלבל תמוח אז מה הדרכים?
הדרכים הם:
1.לשהות בmirc בערוץ מסוים-על כל דקה שאתם שמה אתם מקבלים תוספת של מגה העלאה! דבר חמוד מאוד שעוזר להשאר ברטיו חיובי.
2.להשתתף בטריויה שנערכת בMirc אתם יכולים לזכות ב10 גיגה העלאה !
3.להשתתף בפרויקטים של האתר כמו הטריויה אבל בעתיד יהיה משו אחר כמובן.
חוקים:
שוב אותו נאום:
"אוקי עכשיו הגענו לעניין החוקים. אני לא חושב שצריך לפרסם חוקים לאתר מסיבה פשוטה. אתה לא צריך לדעת אותם אם אתה לא בטראקר. ואם אתה בטראקר אז אתה יכל למצוא את החוקים בעצמך. למרות זאת אני יפרסם את החוקים הכללים שתקפים גם בדיבור לקבלת הזמנה במירק"
חוקים כללים:
הנה כמה חוקים שחשבתי שחשוב לכתוב אותם:
אל תנדנדו לצוות! אל תבקשו מהם דברים!
אל תעלה פאקים של scl לטראקרים אחרים!
אל תשתף את המשתמש שלך עם עוד אנשים(חן)
כל התנהגות ילדותית מכל סוג תטופל
פורומים:
הפורומים בscl פעילים מאוד! אבל בשביל לעלות את הפעילות תמשיכו לפרסם אשכולות ולהגיב בשל אחרים.
הקטגוריה הפעילה ביותר בפורום היא "עזרה ראשונית" צוות האתר עוזר לכל הבעיות שלכם בנושא יוטורנט ,irc והאתר עצמו.
אני חייב לציין שהצוות של האתר הוא בין הצוותים העוזרים ביותר שנתקלתי בהם!
כמה מילים על הצוות:
אני חושב שזה מספיק חשוב בשביל להכניס את זה לסיקור שלי..
בראבו בראבו ושוב בראבו! הצוות של האתר פשוט מדהים עוזר לכל שאלה ותמיד שמח לעזור לאנשים,אוהב להפעיל פרויקטים,לקבל רעיונות.
גם בirc התומכים שלהם נהדרים.
דרגות:
מה הם הדרגות באתר מה הם נותנות:
cadet-דרגת המשתמש הרגילה
privte-אפשרוית נוספות
privte first class-יכל לצפות ב10 הטורנטים המובילים+לקרוא קבצי nfo
spacilast -גישה לפורומים חדשים בנוסף לדברים הקודמים.
איך אני מגיע לכל דרגה ודרגה?
privte-צריך להיות חבר באתר במשך 4 שבועות לעלות 50 גיגה ולהוריד לפחות 5 גיגה ולשמור על יחס 1.00
privte first class-צריך להיות חבר באתר למשך 12 שבועות לעלות 100 גיגה ולהוריד 10 גיגה ולשמור על יחס 1.5
spcialift-צריך להיות חבר באתר במשך 20 שבועות לעלות 175 גיגה ולהוריד 20 גיגה ולשמור על יחס 1.5
לכמה זמן אפשר להיות במצב פארק?
עד הדרגה sergent 60 יום ואחרי הדרגה זמן בלתי מוגבל
סיכום:
scl -טראקר ברמה בינונית די קשה להשיג לשמה הזמנה,אבל אם קשרים הכל אפשרי.אין לי הרבה מה לסכם. כי כתבתי בסיקור יותר מידי XD
ציונים:
תוכן:9/10
מהירות:8/10
נדירות:3/10
אדיר
חן
זה לדעתי סיקור הכי טוב שלי אפילו יותר מipt

)

)

ציטוט ההודעה