1.
איש אחד מאוהב החליט שהוא אוהב את אישתו ותמיד יאהב אותה, זכר לזה שהוא אוהב אותה הוא יקעקע את השם שלו על הבולבול שלו.
האיש הלך לחנות קעקועים הקרובה וביקש מהמוכר לכתוב את השם וונדי שבאנגלית זה wendy אז ברגע שעומד לו רואים את כל ה-Wendy וברגע שלא עומד לו אז רואים רק WY.
יום אחד הלך הבחור למשתנה הציבורית וראה לידו בחור שחור גדול מאוד שגם עליו כתוב האותיות WY האיש המואשר שואל את הבחור גם לחברה שלך קוראים wandy? עונה לו הבחור לא שזה עומד כתוב: welcome to Jamaica have a nice day
2.
בעל מרוקאי אחד בא לבית ורואה את אישתו על 4 מקרצפת את השטיח הבעל שהיה חרמן אחרי יום עבודה בא לה מאחורה ועושה מה שעושה, הבעל המאושר גמר לו אחרי 10 דקות של סקס מהנה, אז הוא החליט להתחשב באישתו ושאל אותה: נו מה איך היה?? גמרת?? עונה האישה בעצבים: מה פתאום!! נשאר לי עוד וילנות רהיטים והשטח באמבטיה....
3.
שלושה אבירים נשלחו למישמה, האחד ישראלי , השני אמריקאי והשלישי גרוזיני.
המשימה היא להוציא למפלצת איומה קוץ מהרגל ושכב עם הנסיכה:
הישראלי אומר "קלי קלות, 10 דקות אני פה"
אחרי קרב קשה עם המפלצת הקוץ נשאר ברגלה של המפלצת והישראלי מת.
האמריקאי אומר "ישראלי מפונק, אני יעשה את זה, 7 דקות אני פה!" אומר בביטחון. אחרי קרב קשה ומתיש מת האמריקאי שהקוץ עדיין ברגלה של המפלצת והנסיכה עדיין לא זכתה לסקס.
הגרוזיני העצבני בלי דיבורים מיותרים הולך למפלצת ואחרי 10 דקות יוצא ושואג, איפה הנסיכהה עם הקוץ ברגל?!!?!?!?!?!?!?!?!
4.
ישראלי אמריקאי וגרוזיני עולים למטוס.
המטרה שלהם היא להישאר כמה שיותר זמן עם חזיר בתוך מיכל סגור.
הישראלי נכנס אחרי 7 דקות יוצא אומר, דיי אני לא יכול יותר!!!!
האמריקאי נשאר בפנים, 10דקות ואז עוד 10 דקות ואחרי 20 דקות יוצא אומר: "דיי! אני לא יכול יותר!"
נכנס הרוסי למיכל, עובר שעה, ועוד שעה ,ועוד שעה, ועוד שעה, אחרי 4 שעות יוצא החזיר אומר "דיי אני לא יכול יותר.!!"

ציטוט ההודעה