אחרי שפורסמה רשימת משתתפי תחרות ההטבעות באולסטאר, שאיכזבה אוהדים רבים שחלמו לראות בה את לברון ג'יימס, שאקיל אוניל מנסה לשנות את החלטת הליגה.
שאק הודיע כי הוא מציע להפוך את התחרות, שתיערך בסוף שבוע האולסטאר בדאלאס בחודש הבא, ל"אולסטאר של ההטבעות" כדי לתרום באמצעותה כספים לנפגעי רעש האדמה בהאיטי. אוניל כתב בדף הטוויטר שלו כי ידאג להביא את לברון לתחרות אם קובי בראיינט ו-וינס קרטר יסכימו להשתתף למען המטרה הנעלה. "כמנג'ר של לברון ארשה לו לקחת חלק בתחרות ההטבעות אם וינס יופיע, אם קובי יופיע ואם שם גדול נוסף ישתתף", כתב אוניל.
"אם נצליח להשיג פרס גדול ונתרום חצי מהכסף לנפגעים בהאיטי זה יקרה", הוסיף אוניל, "אני מכבד את משתתפי תחרות ההטבעות שכבר נקבעו, אבל מבלי להמעיט בערכם אין שם תחרות אמיתית ללברון. אני רוצה לראות את קובי מטביע. אני רוצה לראות את וינס ואז ארשה לקליינט שלי (לברון) להופיע".
"אני אומר זאת עכשיו", סיכם שאק, שרמז למקורביו כי גם הוא עצמו עשוי לקחת חלק בשואו, אם כמנחה ואולי אף בדאנק כזה או אחר, "תעבירו את ההודעה בטוויטר או בפייסבוק. תשלחו אי אימיילים כדי להפיץ את הבשורה. וינס, אנחנו קוראים לך להופיע. קובי, אנחנו קוראים לך. אנחנו קוראים לכולם".
אם הדבר אכן יתממש, יהיה זה שיוני הסטורי במדיניות הליגה הקובעת מי מבין השחקנים ייטול חלק בתחרות. שם נוסף שעשוי להופיע במקרה ותכנית שאק תצא לפועל הוא דווייט האוורד, סנטר אורלנדו שזכה לכינוי סופרמן אחרי שזכה בתחרות ההטבעות. ייתכן שגם נייט רובינסון, אלוף השנה שעברה, ייכלל בתחרות שמבשל שאק, במיוחד לאור העובדה שלפי רשימת הליגה הוא יגן על תארו.
קרדיט לספורט 5
יאללה שאק ימלך, הלוואי זה יצא לפועל, זה יהיה כזה אדיר.

ציטוט ההודעה