קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קרב] מוחמד חסן נגד אנדטייקר למי שלא ראה..
    על ידי EviL BunnY בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 104
    הודעה אחרונה: 25-08-2013, 15:39
  2. יש דברים שלא הבנתי בפרום הזה?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:55
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:40
  4. מה הקטע שלא מוכרים מקלדת אלחוטית בנפרד??
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:30
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אל תכנסו,עדיף שלא.

ברירת מחדל אל תכנסו,עדיף שלא.

קיצור החיים שלי בזבל,אני סובל מכול רגע,ואני לא יכול יותר ככה.
    החיים שלי היוו טובים אבא עבד בצורה נורמאלית היה לו מועדונים בתל אביב קיצור קיבל משכורת מצוינת בשנה היה משיג 1.4 מיליון.
    ואז ראו שהוא משיג הרבה כסף ושרפו לו ת'מועדון אז הוא השיב מלחמה השרף גם להם ואז זה כבר סיבוך,אבא שלי ניכנס לכלא ל7 שנים.
    5 שנים לא ראיתי אותו אחר כך הייתי בא לביקורים שנתיים אני הייתי שצלו בביקורים פעם בשבועיים,ומה נירא לכם?
    הינה הוא יצא..
    אין כלום אין גרוש ומי סובל בטח שאני,אני לא יכול יותר ככה.
    המשפחה במצב של עני אני לא יכול לעשות כלום.
    חשבון פלא אני עובר ת' 100 שקל אני מקבל צעקות.
    מועדונים אני לא יוצא וגם מסיבות כי להורים שלי אין 50 שקל להביא לי.
    פשוט אנחנו בחובות ובקרוב מעיפים אותנו מהבית,ומה אני יעשה?
    אני מנתנתק מהחברים שלי חברים יוצאים ואני בבית כי אין כסף.
    ואניי לא יכול פשוט לא יכול,אני בן 14 ומה אני יעשה אני גם מתאמן בלי סוף.
    אז אני עוד רק שישי ומקבל 100 שקל אל שעתיים של עבודה.
    אבל 100 שקל זה לא מספיק,יש לי חיים ולא כול שישי אני עובד.

זה פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט סבללל..
    הינה היום קיבלתי 210 בחשבון פלא ואין לי עכשוי פלא חודשיים.
    החיים פשוט סבל,וזבל,קשה לי לחיות ככה,ליפעמים פשוט אני לא יודע מה לעשות,אני גבר מרגיש מותש,בשוט בלי להתאבד.

קיצור זהו מי שקרא אז קרא.

2. קישורים ממומנים

למה אתה לא יוצא לעבוד ...?
    אם תחשוב על זה רגע כל מה שכתבת עכשיו סובב סביב כסף אז יש בעיות בפלאפון אסור לך לעבור את המאה שקל , יש בעיה שאין לך כסף לצאת למועדונים ולבלות אם חברים...אתה יכול בחודש אחד או ביום אחד לפתור הכל ..

כנס לאינטרנט וחפש עבודה או צא ותשאל אם צריכים עובדים במקוםכל שהוא ליד היבת בסביבה בה אתה גר תעבוד חודש אחד תקבל את האלפייה שלך(וזה המינימום אתה תקבל בשקט 3000 שקל) והנה לך אתה מסודר, כסף לדבר בפלאפו יש? יש!
    כסף לצאת ולבלות לפחות פעם בשבוע שזה 80 שקל גג יש? יש!
    תמצא עבודה אחי תשלב אותה אם לימודים !!! ואתה תרגיש בשינוי כבר אחרי חודש במידה ותמאצ עבודה של חודשיות ולא יומיות..

ולהתאבד ....אתה מגזים כנס וקרא את זה שכתב " נשבר לי הזיין...כנסו כולם" ואז תחשוב פעמים איך החיים שלך נראים , בגלל שאין לך מאה שקל אתה רוצה להתאבד? אתה ורצה להתאבד בגלל משהו שה יכול לצאת וביום אחד להשיג (כסף) החיים יקרים מידי אחי בשביל לסיים אותם בגלל איזה 210 שקל ...שמור עליהם כי לא תקלב הזדמנות שניה !!!

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי הכל זה תקופה של משבר בחיים וכמשפחה צריך לצאת מזה..תשמח על זה שאבא שלך יצא מהכלא ועכשיו שוב כולכם ביחד ויכולים לעזור שוב להצעיד את המשפחה לרמת חיים טובה אם לא יותר טוב ממה שהיא היתה,כי יש הרבה אנשים שהיו מתחננים להיות במצב שלך..בקשר להוצאות?זה קצת בלאגן שקשה לך לעבוד כי אתה רק בן 14 וזה מובן פה..אין לך על מה להתבאס שאין לך כסף מי ישמע כבר כמה יוצאים זה לא תקופה של חופשים שכל יום יוצאים..למה כל שישי חייב לצאת עם הוצאה של כסף?אז שיישי אחד לא תהיה עם חברים שלך מה קרה?אתה עדיין יכול לשבת עם ידידה להביא אותה אליך הביתה או משהו..פעם שרוצים לצאת אתה יכול לשכנע את כולם שלא היום ושבוע הבא וככה יהיו איתך..ובמה שצריך במה שיבקשו תעזור ובעזרת השם יהיה בסדר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

האשכול הזה בשבילך
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=529599

אחי לכולם יש תקופות רעות בחיים . לכל אחת זה בא בדרך אחרת, אחד מתקשה בלימודים , אחד רב עם ההורים , בסוף הכל מסתדר לטובה... לך , צא לעבוד תרוויח כסף , תשמור בצד אל תבזבז הכל.. ותראה שפתאום הכל יתחיל להשתנות.
    בהצלחה..
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

להתאבד בגלל כסף ? נראה לי שאתה מגזים.
    בנדאם נורמאלי ירצה לשרוד כמה שאפשר ולקבץ נדבות ולחיות מלחם ומים מאשר למות.
    המצב שלך לא קרוב לזה,יש לך משפחה ואנשים שאוהבים אותך,ככה שזאת רק תקופה שאתה תצא ממנה.
    אתה יכול לתרום ליציאה מהתקופה הזאת בכך שתדבר פחות בפלאפון ותגלה אחריות וגם תמצא עבודה אמיתית,ותעזור להורים שלך עם הכסף.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

תתחיל לעבוד יותר , במצב הזה אתה צריך ללמוד טוב , ולעבוד הרבה ולקבל כסף כדי לעזור גם למשפחה קצת .
    לא צריך להתאבד בגלל דבר כזה , זאת תקופה רעה לכולם זה קורה

דבר ראשון,אני מסכים עם כל מי שמעליי אמר...אבל אני חושב יותר שאתה צריך ללמוד לחשוב בהיגיון.
    אומרים לך לא לעבור את ה100 שקל כי אין לכם כסף,ואתה מגיע לי לסכום של 200? זה 100 שקל יותר ממה שמרשים לך וזה 100 שקל פחות למשפחה.
    תחשוב על זה,אמרת שאתה קיבלת 100 שקל על שעתיים.
    דבר שני,זה נראה כאילו אתה כועס על זה שלא נותנים לך 50 שקל לצאת למועדונים,וזה פטאתי,אתה יודע על המצב של המשפחה שלך אל תבזבז אלוהים.
    לך תמצא עבודה,גם אם תעבוד פעמיים בשבוע זה יפסיק לך עם לא תבזבז כסף על שטויות כמו מועדונים.
    קשה לי להאמין שאתה מאבד את החברים שלך כי אתם לא יוצאים למועדונים
    כניראה שאתה סובל כי עד לא ממזמן חיית במקום שיש בו כסף,ותאמין לי,אתה לא מותש כמו שאתה אומר,לך תעבוד ותראה מה זה להיות מותש.
    וקשה לי להאמין שכל כך רע לך על כדי כך שאתה מוכן להגיד שאתה רוצה להתאבד.
    נערך לאחרונה על ידי babypower; 24-01-2010 בשעה 16:26.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני רק אגיד לך שאיבדת פרופורציות אך אני חייב לציין שהרבה לא מבינים אותך ואני יודע כמה זה קשה.
    יש מושג שנקרא עני ויש מושג שנקרא אביון, עני זה אחד שתמיד היה כזה אבל אביון הוא אדם שהיה עשיר וירד מנכסיו וידוע שאביון הוא חמור יותר מעני כי אם תביא לדוגמא איזה כושי מאפריקה ותביא אותו לבית מפואר הוא לא ידע להעריך או להשתמש בבית הוא יעדיף לישון בחוץ כי מעולם לא היה לו את התנאים הללו אך עשיר שפתאום איבד הכל וצריך לחיות בחוסר הוא סובל פי כמה וכמה כי הוא הרגיש את הפינוק והעושר.
    הפיתרון היחיד הוא או לעבוד בצורה רצינית ולהחזיק את עצמך או לשנות פרופורציות ולהתחיל לראות שיש אנשים בדיוק במצבך ואפילו פחות שמסתדרים יופי בלי בעיות.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,892 | הודעות: 8,198,485 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect