איש אחד מגיע למכון קעקועים ומבקש מהמוכר שם קעקוע של שרון על רגל ימין וקעקוע של פרס על רגל שמאל, בשביל הנוחות מבקש המוכר מהאיש שיוריד את המכנסיים והתחתונים שלו, ועושה לו את הקעקועים, אחרי שהוא גמר, האיש מסתכל בראי ואומר למוכר שהוא לא מוכן לשלם לו בגלל שזה בכלל לא יצא טוב, הם מתווכחים ובסוף מחליטים שישאלו מישהו ברחוב והוא יחליט בניהם, הם יוצאים לרחוב ומראים את זה לבחור צעיר, הוא מסתכל ואומר : שרון יצא טוב, פרס יצא גם טוב, אבל ערפת באמצע יצא ממש מכוער !

ילדה אחת באה לאבא שלה ומבקשת ממנו שיקנה לה בובת ברבי האבא מסכים אבל רק בתמורה לזה שהיא תמצוץ לו, היא מוצצת לו והוא גומר והיא שואלת אותו : אבל אבא למה יש לזין שלך טעם של חרא ? אז האבא ענה : קודם היה פה אח שלך והוא רצה אופניים..

אריאל שרון מת ומגיע לגיהינום, השטן מקבל את פניו ואומר לו שבגלל שהוא היה ראש ממשלה הוא ייתן לו לבחור את העונש שלו, אריק מטייל לו קצת במקום ורואה את ערפת על שיפודים, את בגין על האש, ואת ביבי מזיין את פמלה אנדרסון, אז אריק מבקש את העונש של ביבי והשטן אומר לו שאי אפשר, אריק אומר לו : למה אי אפשר ? אז השטן עונה לו : זה לא העונש שלו, זה העונש שלה !

איזה מקצוע יותר מכובד, רופא או פוליטיקאי ? ברור שרופא, מישהו פעם הצטרך פוליטיקאי ?

בלונדינית אחת חותכת נהג משאית בכביש מהיר ובגללה הוא נתקע בציר המתכת שבצד הכביש, שניהם נעצרים ליד הכביש, הנהג שהיה מרוקאי יוצא עצבני מהמשאית עם סכין ביד, הוא לוקח את העפר של הסיגריות מהמכונית שלה ומשרטט עיגול קטן ואומר לה לעמוד בפנים, היא נעמדת בפנים והוא אומר לה שלא תצא ממנו עד שהוא יגיד לה, הוא מתחיל לבעוט לה באוטו והוא רואה שהיא מחייכת, הוא שובר לה את החלונות והיא מצחקקת, הוא מתעצבן, נכנס למשאית חוזר עם מחבט בייסבול ושרשראות ברזל וקורע לה את המושבים את השמשות את הפח, כל האוטו הוא מכסח, והיא נקרעת מצחוק, אז הוא אומר לה : מה כל כך מצחיק אותך ?! אז היא עונה לו : יצאתי כבר 3 פעמים מהעיגול ולא ראית..

פולניה ובעלה נוסעים במונית משדה התעופה בחזרה לביתם, נהג המונית שואל אותם אם הם הגיעו מפולין, הבעל ידע עברית אבל אשתו לא יידעה, אז הבעל ענה לו שכן, אשתו הכניסה לו מרפק בצלעות ושאלה אותו על מה הם דיברו, והבעל השיב לה שהנהג שאל אותם אם הם הגיעו בחזרה מפולין ושהוא ענה שכן, ואז הנהג שאל אותו אם הם פולנים והבעל ענה שהיא פולניה והוא ישראלי, אז היא עוד פעם דחפה לו מרפק ושאלה אותו מה הוא אמר, והבעל אמר לה שהוא שאל אם הם פולנים ושהוא אמר לו שהיא כן ושהוא לא, ואז הנהג אמר שהזיון הכי גרוע שהיה לו בחיים היה עם בחורה פולניה, עוד פעם היא דוחפת לו מרפק ושואלת אותו מה הוא אמר, אז הבעל ענה לה : הוא אמר שהוא מכיר אותך !

בחורה אחת אומרת לאמא שלה שהיא בהריון מגבר נשוי, האימא כמעט נחנקת ואומרת לה שתגיד לאותו אחד שיביא מיד את הפרצוף שלו לבית שלהם שהיא ואבא שלה יוכלו לראות אותו ולדבר איתו, הילדה מתקשר ואחרי חצי שעה, מגיע מכונית לימוזינה ענקית, יוצא ממנה נהג המכונית ופותח לאדון עשיר מאוד את הדלת, האדון נעמד אל מול הוריה של הבת ואומר להם : אני לא יכול להתחתן איתה כי אני כבר נשוי, אבל אם היא תלד בת אני אתן לה 5 מליון שקל, ואם היא תלד בן אני אתן לה 7 מליון, אז האבא אומר לו : ואם היא תפיל ? אז האדון ענה לו : אהה.... והתחיל לחשוב, אז האבא אמר לו : אני יעזור לך לחשוב, אתה תזיין אותה עוד פעם !

הרבה אנשים עומדים בתור ארוך לקנות כרטיסים למופע חד פעמי חשוב, בינתיים אחד אומר לזה שמאחוריו, יאללה אני חייב להשתין אבל אני מפחד להפסיד את התור שלי, אז זה שמאחוריו אמר לו : תשתין בכיס של זה שמקדימה לך, אז הוא אמר לו : השתגעת, אבל הוא ירגיש, אז זה מאחורה ענה לו : ואתה הרגשת ?

איש צדיק מגיע לעולם הבא ורואה שם הרבה מאוד שעונים, הוא לא מבין מה פשר כל השעונים הללו, ולבסוף שואל את הקב"ה, והוא עונה לו שזה שעון לכל אדם, ושבכל פעם שהוא בוגד בבן זוגו לחיים, המחוג זז פעם אחת, אז שואל אותו הצדיק בסקרנות איפה השעון של אשתי ? עונה לו השם, מאיפה אתה חושב המאוורר על התקרה.. ?

כיפה אדומה באה לסבתא שלה ושואלת אותה, תגידי סבתא, איך זה שיש לך עיניים כאלו גדולות ? עונה לה הסבתא, כדי שאני אוכל לראות אותך יותר טוב, שואלת שוב הילדה, וסבתא, איך זה שיש לך אף כזה גדול, עונה לה הסבתא בשביל שאני אוכל להריח אותך עוד מרחוק כשאת באה לבקר אותי, שואלת כיפה אדומה וסבתא, למה יש לך פה כזה גדול ? עונה לה הסבתא : ראית את הזין של סבא