אני בן 19 יש לי ביטחון עצמי אני לא מתבייש מכלום .. אני רואה מישהי שנראת טוב אני אומר אם אין לה חבר אני משיג אותה...
אני מגיע למצב שאני יכול להיות עם 2 3 בנות בלי שאחת תידע על השניה ..
איך אני נגמל מיזה ??
אני בצבא אני יוצא פעם בא ככה זה שלוחמים...
אני בן 19 יש לי ביטחון עצמי אני לא מתבייש מכלום .. אני רואה מישהי שנראת טוב אני אומר אם אין לה חבר אני משיג אותה...
אני מגיע למצב שאני יכול להיות עם 2 3 בנות בלי שאחת תידע על השניה ..
איך אני נגמל מיזה ??
אני בצבא אני יוצא פעם בא ככה זה שלוחמים...
|
|
אתה יודע שמתי לב למשהו באמת מאז שחהברים שלי התגייסו(גם לוחמים) הם נהיו חרמנים ברמות וכל פעם שהם בבית הם מחפשים לזיין כל מה שזז! ושמע תעשה מה שבא לך, אם אתה רוצה רק לזיין אז אין בעיה שאחת תדע על השנייה כי אתה לא בקשר איתה או משהו כזה אלא רק סטוץ. אבל אם אתה מדבר על קשר עם 3 נשים באותו הזמן זה בלתי אפשרי, אין מצב שלא תיתפס.
אחיי...אני לא ידעתי אם קראת פה אשכולות קודמים שלי שתבתי אבל לי היה אותו מצב..אם אתה מחפש ככה זה טוב זה לא רע אבל צריך להיות חכם ואני מתאר לעצמי שלך זה יותר קל כי אתה בצבא והבנות שאתה בקשר איתם לא חברות ובטח ובטח שלא גרות באותה העיר אני מניח(מה שלי כן קרה שאני הייתי עם 3 בנות שהם חברות)..אז תקשיב זה קל..פשוט שאתה נמצא עם אחת מהן שים את הפלפאון שלך על רטט בכיס ככה שיש שיחות שהיא לא תשים לב..אל תפתח מחשב או כל אמצעי שיכול להסגיר אותך..ואם הם גרות באותה עיר אז אל תצא עם אותה אחת ככה להסתובב בשביל שלא יראו אותך..ואל תספר לאנשים שיש להם קרבה לשלושת הבנות או לשתיהן...
אחשלי , אתה בצבא , אתה לא ממהר עם חתונה או משו , תהיה זיין מה אכפת לך .
אמרת שאתה משיג כל אחת , אז פעם תכיר אחת שנראת טוב , עם אופי טוב ותכירו ואחרי הצבא ככה כבר תהיו כל הזמן ביחד , בצבא אתה חרמן לאללה , כי אין לך הרבה זמן לבנות וזה כמו שאמרת אתה לוחם .
כשתצא אתה תמצא כבר את האהבה שלך ותהיה עם אחת.
לדעתי זאת לא באמת בעיה,רק צריך לתקן פה משהו קטן.
אתה לא צריך להיות בקשר עם שלושה בנות בו זמנית.
אתה צריך להיות עם כמה בחורות באותו ערב,הקטע הוא שאתה לא בקשר איתן,אלא רק מנשק מזיין מה שבא לך,ועובר לבאה.
אם אתה רוצה לעשות את זה שוב,זה כבר נקרא יזיזה ואין בעיה גם שיהיו לך 20 יזיזות כי זה קשר ללא עירוב של רגשות,אתה לא יכול לומר לה לא ללכת עם אחרים ואותו דבר היא.
כמו שאומרים אצלנו
תפוס לעלום בתחת
תעשה מה שטוב לך, רק אם הייתי במקומך הייתי נזהר, למה שם של זיין בעיר שלך זה לא טוב
בקיצור תהנה מהחיים