קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] יש מצב לפיפא 2006?
    על ידי sum4445 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 20:20
  2. ניתוח של הדברים של דני ענבר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 16:08
  3. חחח יש מצב שהשגתי סייבר עם מישהי... כנסו
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:47
  4. [שאלה]יש מצב שתאפסו
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 19:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ניתוח מצב.

ברירת מחדל ניתוח מצב.

התחלתי להתעניין בפיקאפ לפני שבועיים(נפרדתי מהחברה), קראתי קצת מאמרים ואת הספר של מאפי(לקחתי מחבר).

יש מישהי שאיתי בצבא באותו מקום, היינו מדברים כזה בקטנה ואחרי שנפרדתי מחברה שלי לשעבר זה התחיל להתחמם.
    השבוע העלתי את הקצב, יותר שיחות איתה, הרבה מגע וכו' וגם מהצד שלה היו המון IOI - באה אלי עם חיוך על הפנים ומתחילה לדבר איתי,
    אחרי נג' שאין לה סטנדרטים לגבי בנים היא אמרה שבתור מישהו שהיא רוצה מה זה אומר עלי? ויש גם מגע מהצד שלה, וכו'.

עד יום שלישי זה זרם ממש התפתח טוב. ואז יום רביעי הייתה התקררות מהצד שלה (קרוב רחוק?) יכול להיות שזה קשור גם לזה שהיא הצטננה,
    גם אני נהייתי חולה(עד עכשיו גם...:[). בכל מקרה ביום רביעי וחמישי היחסים בינינו היו די קרירים - פחות שיחות ומגע..
    וביום שישי היום בבוקר היה שיפור בזה אבל לא הספקתי לפתח את זה כי יצאנו מוקדם מהבסיס.

התקשרתי אליה היום בסוף האחהצ ככה( יש לי את המספר שלה כבר ממזמן, שכחתי לציין גם שבסופש שעבר דיברנו גם בשישי וגם בשבת שהיא התקשרה אלי.)

פיתחתי כמה דקות שיחה ואז עברתי לתכלס, השיחה בקטע הזה הלכה בערך ככה:

אני: אז מתי אני רואה אותך בסופש?
    היא: אני לא חושבת שאתה רואה אותי בסופש הזה.

בנק' הזאת הייתי ממש מבולבל, ציפיתי לזרימה שלה או לפחות לתשובה לא ברורה אחרי הזרימה שלה במהלך השבוע.

אני: בלה בלה בלה, ניסיון להתעלם ממה שהיא אמרה/להחזיר תשובה שנונה , שלא היה טוב, הייתי מבולבל..
    ואז המשכתי את השיחה כרגיל בהתעלמות ממקודם. אחרי איזה דקה התקשרו אליה הביתה והיא ענתה, חיכיתי דקה בערך על הקו ואז שראיתי שהיא לא סיימה את השיחה ההיא עדיין אז ניתקתי, ואחרי דקה היא חזרה אלי (התקשרה אליה אחותה מתברר).

בכל מקרה שהיא חזרה אלי דיברתי איתה איזה דקה ואז אמרתי לה שאני צריך ללכת, ושנמשיך לדבר כבר שניפגש מחר (היא בדיוק התחילה לדבר איתי על איזה נושא שהיא רצתה את הדעה שלי בקשר אליו)
    אני: טוב אני צריך ללכת נמשיך לדבר על זה כבר שנפגש מחר.
    היא: אני לא חושבת שנפגש מחר.
    אני: טוב נדבר כבר מחר, ביי.
    היא: ביי.

אני לא יודע אם זה שיט טסט כלשהו ואז כדאי להתקשר מחר ולנסות לקבוע איתה בכל מקרה, או שהיא לא מעוניינת והמשיכה שהייתה בתחילת השבוע נהרסה איכשהו ובגלל זה הייתה ההתקררות.

אז ככה, ניתוח מצב לדעתכם? ומה נראה לכם שכדאי לעשות מחר: 1)להתקשר אליה ולנסות לקבוע להיפגש. 2)להתעלם מזה לגמרי ולא לדבר איתה בכלל מחר ויום ראשון להיות קריר אליה.3) אני פתוח להצעות.

בכל מקרה אני חולה אז לא הייתי נפגש איתה היום אבל חשבתי שהיא תזרום איתי למחר. מחכה לדעות שלכם.=)

אם אתם לא מבינים, אל תגיבו סתם.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

מצב לא פשוט, קראתי את זה היום בבוקר והתלבטתי מה להגיב, אני חושב שאם אתה מעוניין בה תשחק את המשחק שלה, היא דחתה אותך? לא קרה כלום - ז"א לא הזיז לך וכל הכבוד שהיית קר לתגובה הקרה שלה.

תזרום עם המשחק שלה ותיהיה קר אליה קצת, קרוב רחוק משלך.. בכל מקרה תעדכן מחר מה חדש..

ד"א, יש סיכוי שהיא באמת לא יכלה בסופ"ש, ולא התעניינת גם למה, מה שכן היא יכלה לתרץ את זה או משהו..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

זה יכול להיות מגוון שלם של דברים...אבל אל תכניס לעצמך דברים לראש.
    פשוט תזרום איתה ותנסה לעבור את הכול...בסופו של דבר כנראה שמה שהיה בניכם התקדם לה מהר מידי והיא הבינה שאלו היו רק תשוקות והיא לא רוצה להרגיש שרמוטה אז היא לא ממשיכה.

תראה לה ההפך,שאתה כן מוכן להשקיע בה והכול...תוריד טיפה את המיניות ותראה איך היא תקפוץ עליך עם אותה מיניות.

תודה על התגובות. אור חשבתי גם בכיוון שלך ומכיוון שאני גם ככה עדיין חולה היום אז אני לא יכול להיפגש איתה בכל מקרה..
    אני מניח שהיא מצפה שאני אתקשר אליה היום וינסה לקבוע איתה להיום בערב שוב(מהלך של AFC?) אז החלטתי לא לדבר איתה היום פשוט ולהיות אליה קר מחר שאני אראה אותה, ועד שאני אראה חזרה של עניין מהצד שלה.

לא תהיה לי גישה לאינטרנט במהלך השבוע אז אני אעדכן אותכם שאני אחזור מהצבא ביום שישי, שבוע טוב ומוצלח לכולם=)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect