Battlefield Bad Company 2 Limited Edition אפשר כבר להזמין את המשחק מאתמול בלילה בסטים!
אני כמובן כבר עשיתי עליו Pre-Purchase
הולך להיות אש.
Battlefield Bad Company 2 Limited Edition אפשר כבר להזמין את המשחק מאתמול בלילה בסטים!
אני כמובן כבר עשיתי עליו Pre-Purchase
הולך להיות אש.
The Pod
|
|
''View all 38 games''
לא הגזמנו הא?
38 משחקים ישך
למה אתה קונה ולא מוריד?
כעילו את Battlefield Bad Company 2 יש מצב שגם אני יקנה
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 23-01-2010 בשעה 18:57.
COOP
ויש אצ'ומנטים, ומנוע ראנק ענק שבנוי רק במקורי.
וגם קניתי אותו בקריסמס שעלה רק 2 דולר במקום 10.
שמע בכללי, אם היית חוזר איתי שנה לפני והיית אומר לי לקנות משחק X הייתי צוחק לך בפנים.
אבל היום אני יותר מבין מפעם, שקניה של משחקים זה בהרבה יותר נוח ויותר מהנה מאשר להוריד.
גם כי המולטי - שלא צרכים להסתבך עם פאצ'ים וכל הבלאגן, וגם כל העדכונים שבאים לך אוטמטי, וגם כל האפשרות של לשחק עם חברים מהפריינדס.
מה גם אתה יודע שאתה משלם ולא "גונב", כי להוריד זה אשכרה כמו שעכשיו תלך לסופר ותגנוב חלב, אותו משקל..
מתי שיש משחק שהוא בלי מולטי אין טעם לקנות אותו, אז כן, במצב כזה אני מוריד לצערי :\
The Pod
אני הייתי מציע לך לחכות קצת עם הקניות של המשחקים, זה אולי נראה אש בשבילך אבל יש מצב שזה יהיה נפילה רצחנית. היית צריך לחכות עד שיהיו סרטונים שמראים ממש איך אתה משחק שם.
ואיזה חמוד Anton! רק 38 משחקים, ראיתי סטים עם 131 משחקים (כל המשחקים בן אדם קנה מהכסף שלו), ואם תקנה שתי חבילות כבר יהיה לך מעל 40 משחקים (Vavle Complete pack ו-THQ Collector Pack למשל)