קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 16:16
  2. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 29-07-2006, 20:01
  3. איזו תקופה מחורבנת
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 11:12
  4. סוף סוף- אחרי תקופה מייאשת של 3 חודשים!!
    על ידי Alon בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 16:45
  5. תקופה יבשה רצח עכשיו מבחינת משחקים...מתי המשחק הבא שהולך לצאת?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-01-2006, 21:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

תקופה נוראיתת [14]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תקופה נוראיתת [14]

אני סובל כל כך , פשוט רע לי בטירוףף
    אני מאוהב במישהי שפעם הייתה ידידה קרובה שלי , ואחריי שנפתחתי אליה היא התנתקה ממני לחלוטין ועבר כבר יותר משבועיים שאנחנו לא מדברים ואני מתגעגע אליה כל כך אבל אני לא יכול לדבר איתה כי היא שברה לי את הלב ואם אני חוזר להיות ידיד שלה אז זה יהיה רע יותר , וכולם אומרים לי להעביר תתקופה הזאת וזהו אבל זה לא עובר זה כבר שנה שלמה שבהתחלה אהבתי מישהי אחרת וגם היא לא רצתה אותי ואהבתי עוד אחת אחריה וגם היא לא רצתה אותי , ואז הגעתי לילדה הזאת המסויימת שאני באמת מאוהב בה ושנפתחתי אליה יצאתי מסכן ומאז אין לי רצון לחיות התחלתי לעשןן ואין לי חשק לעשות כלום אני מתגעגע אליה ברמות מטורפות אני כל היום מסתכל בפייסבוק שלה

מה אני יעשה ?

2. קישורים ממומנים

מה אתה תעשה דבר ראשון תפסיק לעשן !

דבר שני קח את עצמך בידיים כולה בחורה! . אם היא התנתקה ממך היא לא שווה אותך...ואישית אחרי שקראתי מה עשתה לך ככה להתרחק ממך בלי סיבה מוצדקת הייתי מכניס לה בעיטה שתכאב לילדים שלה!

אבלוכן יש אבל !
    יכול להיות שאתה לא בסדר כי 4 בחורות דחו אותך? יכול להיות שאתה לא בא בגישה נכונה וזה כנראה מה שמרחיק את הבחורות ממך עצה אישית : הייתי ממליץ לך לקרוא ולהיכנס לנושא הזה שניקרא פיק אפ , תקרא קצת חומר ותראה איפה הטעויות שלך כי אם דחו אותך 4 בחורות ברצף הבעיה היא בך חביבי .

ושוב אחי כולה בחורה צא מיזה זה באמת לא שווה שאתה ככה סובל !!
    החיים יקרים מידי בשביל לסבול ככה ועוד בגלל מה ..בחורה, קח את עצמך בידיים ותתחיל לעשות מה שהיית עושה לפני שהתחלת לשקוע בדיכאון צא עם חברים (ואיישת בקש מחברים שלך לעזור לך לצאת מיזה ) תתמקד בלימודים בתחביבים שלך ואישית הייתי מוחק תפייס שלה מ"החברים " שלי כדי לא להתפתות להסתכל עליה ולהתחיל לאוכל תלב ! תתחיל לשוכח ממה שעושה לך רע!
    ואני אומר את זה מניסיון אחי (לא נסיון שקשור לבחורה, נסיו שקשור לחיים ) תאמין לי לפעמים פשוט עדיף לשכוח ולהמשיך הלאה!
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 23-01-2010 בשעה 19:57.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי כמו שKEDDAN שמעליי אמר דבר ראשון תפסיק לעשן..
    דבר שני אל תתרגש מבחורה שדחתה אותךאחי יש מלא בחורות אני אומר שתתחיל לשכוח אותה..תמחק אותה מכל דבר שקשור אליך,תפסיק לדבר איתה תמחק את המספר אייסקיו שלה את הפייסבוק את המקושרים את הפלפאון שלה את הכל,תתרחק גם ממי שמכיר אותה(הכוונה היא שיכול לדבר לדבר עליה איתך ויכול להזכיר לך אותה)..
    דבר שלישי אל תיפגע אבל אני מסיק מזה שאם כבר 3 פעמים התאהבת ודחו אותך אז אני מניח שאתה עושה משהו שהוא לא בסדר ומתוך נקודת הנחה שלי עם כל ה3 בנות האלה שהתאהבת אני בטוח שלא היית איתם בקשר,הכוונה היא שלא נפגשת איתם לפני,או דיברת בטלפון,אתה יודע איך זה יעני הכוונה שמרגישים שאתם בקטע,קשר איך שלא תקרא לזה..
    אני מתאר לעצמי שאתה מנחית על אותם בנות שאתה אוהב אתה בא אליהן ביציאה:"אני אוהב אוותך" ופשוט שופך הכל ואותם אני מבין בגלל שמה אתה רוצה שהם יעשו אחי הם בנות הם לא בנים,בן אם נגיד מישהי תגיד לו שהיא רוצה אותו והיא קצת נראה טוב ויש גוף אני חותם איתך שהוא יגיד כן בעיניים עצומות אני מהמר על החיים שלי..אבל בנות הם משהו שונה אחי זה מה יש ככה העולם..אסור לך פשוט לנחות על מישהי שאתה אוהב ולשפוך הכל..אתה רואה שאתה מתחיל להתאהב?אתה רואה שמישהי מתחילה למצוא חן בעיניך?פשוט תתחיל איתה תהיה איתה בקשר(טלפוני,מחשב,פיזי) ואז לאט לאט אתה תראה שמתפתח משהו ורק אז תוכל לפתוח בפניה את ליבך בתקווה שגם היא מרגישה ככה...בהצלחה גבר
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 23-01-2010 בשעה 21:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה שאני מכוער זה לא אשמתי זה לא קשור לפיקאפים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אין שום קשר בכלל למראה...
    כנראה שהגישה שלך לא נכונה(הדיבור)
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 23-01-2010 בשעה 22:53.

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

ציטוט נכתב במקור על ידי Pantera צפיה בהודעה
    זה שאני מכוער זה לא אשמתי זה לא קשור לפיקאפים
    הלו ?! תעלה ביטחון..
    מה הדיבור הזה ? אם אתה בנאדם טוב והבנות שאתה איתן רוצות רק מראה חיצוני הם לא שוות אותך.
    אתה פה הפרס ולא הם, תתחיל לטפח את הביטחון שלך.
    תתגבר, אתה רק בן 14 והספקת לעבור כלכך הרבה.
    קח את עצמך בידיים, תפסיק לעשן.
    אם ראית שלא איתן תעבור שלב, תתקדם.
    לא חסר בחורות.. אני בטוח שאתה תצליח להשיג אחת.
    הדבר הראשון שאתה צריך לסדר זה את הביטחון שלך, אז תתחיל בזה.
    כנס לפיק אפ ותקרא קצת, ידע זה כוח.

בהצלחה.

צודק..מזה הדיבור הזה ..מכוער? מי אמר שאתה מכוער ? בגלל שכמה בנות דחו אותך אתה קורא לעצמך מכוער כוס אמחא של כל הבחורות האלה והן יכולות למצוטץ לך! זאת הגישה מכוער?
    עלה תביטחון שלך ומהר!!!!
    אני ראיתי ת'פלצות שגורמים לבחורות לרדוף אחריהם כמו כלבלבות ואלה היו בחורות דוגמניות אחת אחת...אין כל קשר בשיט למראה יש קשר לטיפוח אם אתה מוזנח או מטופח זה הדבר היחיד שקשור למראה בעולם הזה שנקרא פיק אפ תכניס את זה טוב טוב לראש!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תעלה ת'ביטחון שלך,לעשן לא יעזור לביטחון ולא יפתור בעיות,אלא יצור עוד בעיות.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני אישית לא מכיר אותך אבל רק על הנושא הזה הייתי מכניס לך כפה מצלצלת ועל התגובה של אני מכוער היית מקבל עוד אחת ועל זה שאתה מעשן הייתי מוסיף לך פאקט נובלס שלם שהייתי מכריח אותך לסיים בשעתיים ואז הייתי מכניס לך עוד כפה ותאמין לי היית יוצא מסודר לכל החיים כי:
    א. היית יודע שכל פעם שאתה בדיכאון מבחורה אתה תחטוף כפה.
    ב. היית יודע שכל פעם שאתה מסתכל על עצמך בתור מפסידן היית חוטף כפה.
    ג. היית יודע שכל פעם שהביטחון העצמי שלך ביכולות ובמראה שלך היה יורד היית חוטף כפה.
    ד. לא היית מסוגל להריח סיגריה יותר בחיים ורק מהמחשבה על סיגריה היית מקיא.
    ה. היית מפחד שכל פעם שהיית חושב על לפגוע בעצמך הייתי מגיע מחזיר אותך לחיים רק בשביל להכניס לך עוד כפה.

לאחר שהבנת את הרעיון אני אדבר ברצינות תפוס את עצמך בידיים הייתי במצב שלך ואני יודע בדיוק מה עובר עלייך אני אישית כבר הייתי במצב של לחתוך וורידים ואח שלי הגדול כבר קלט את המחשבות האובדניות שלי בגלל הבחורה הכניס אותי לחדר ושבר עלי כיסא ועוד כמה רהיטים כולל אגרטל פורצלן שהיה די יקר למען האמת ואמר לי עוד פעם אתה רק תדמיין את מה שאני יודע שאתה מדמיין, אני זה שאכניס אותך לבית חולים אוציא אותך ואכניס אותך שוב... היום כמו שאתה רואה אני הרבה מעבר לזה והחיים מקסימים ויפים אז קח את עצמך בידיים אתה לא באמת צריך את הטיפול הזה. (כן הטיפולים האלה חוסכים הרבה כסף של פסיכולוגים ועושים אותך הרבה יותר חזק ) אז מה אתה אומר? מתגברים או שאתה רוצה ביקור שלי? (אני בניגוד לאחי עברתי קורס מלא של לוט"ר אז אין לך מה לדאוג אני לא שובר רהיטים מספיק שאני נותן כפות...)
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 26-01-2010 בשעה 15:42.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

מורחקים
    שם פרטי
    D.S
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    668+669 = 1337

ציטוט נכתב במקור על ידי Pantera צפיה בהודעה
    אני סובל כל כך , פשוט רע לי בטירוףף
    אני מאוהב במישהי שפעם הייתה ידידה קרובה שלי , ואחריי שנפתחתי אליה היא התנתקה ממני לחלוטין ועבר כבר יותר משבועיים שאנחנו לא מדברים ואני מתגעגע אליה כל כך אבל אני לא יכול לדבר איתה כי היא שברה לי את הלב ואם אני חוזר להיות ידיד שלה אז זה יהיה רע יותר , וכולם אומרים לי להעביר תתקופה הזאת וזהו אבל זה לא עובר זה כבר שנה שלמה שבהתחלה אהבתי מישהי אחרת וגם היא לא רצתה אותי ואהבתי עוד אחת אחריה וגם היא לא רצתה אותי , ואז הגעתי לילדה הזאת המסויימת שאני באמת מאוהב בה ושנפתחתי אליה יצאתי מסכן ומאז אין לי רצון לחיות התחלתי לעשןן ואין לי חשק לעשות כלום אני מתגעגע אליה ברמות מטורפות אני כל היום מסתכל בפייסבוק שלה

מה אני יעשה ?
    מה תעשה?
    ביד.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pandorum צפיה בהודעה
    מה תעשה?
    ביד.
    אתה רציני?!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pandorum צפיה בהודעה
    מה תעשה?
    ביד.
    את העצות שלך , שמור לעצמך.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect