מה זזה קרוב רחוק?
|
|
קרוב רחוק (באנגלית: Home and Away) היא אופרת סבון אוסטרלית יומית המשודרת ברציפות מה-17 בינואר 1988.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא אני זה שפתחתי את האשכול הזה, אבל בחייאת ראבק אפשר לתת תגובות קצת יותר רציניות. הבחור פה שואל באמת כדי לדעת וללמוד ובמקום הוא מקבל תגובות ציניות. אחר כך אתם אומרים עוד שאנשים פה לא רציניים, לא רוצים ללמוד ולדעת ועוד שהפורום הזה "פורח" באטרף. תתבגרו קצת..
קצת צחוק מותר בחיים, ורק חיכיתי שמישהו יתן לי את התגובה של ה"נו נו נו".
אם הבחור פה היה על סף משבר, צחוק לא היה נחוץ, אבל מדי פעם בחיים צחוק עוזר.
קרוב רחוק - תן לה יחס, ואז אל תתן יחס. דוגמא?
כמה ימים מדבר איתה הרבה, מסתובב איתה ובקשר טוב איתה, ואז נעלם לשבוע. לא מתקשר, מסנן אפילו לפעמים, משתדל שלא לראות אותה. גורם לה להגיע למצב שאתם בקשר טוב, ואז להגיע למצב שהיא תגיד, וואי הוא חסר לי איפה הוא.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
יש כל מיני צורות ל"קרוב רחוק" ולמרות שהן שונות, כולן מנסות להפעיל את הCat String Theory.
תחשוב על חתול שאתה שם לו חוט מול הפנים. אם תזרוק עליו את החוט הוא ישחק איתו ממש טיפה, ויעזוב אותו אחר"כ. אם תחזיק אותו רחוק מידי, הוא לא יתעניין בו. אז אתה צריך לקרב אותו אליו, אבל ממש בגבול שהוא חושב שהוא יכול להשיג אותו, אבל הוא לא - מה שיגרום לו לנסות שוב ושוב. אחרי שתשחק איתו מספיק והוא ישיג אותו הוא כבר לא יעזוב אותו בקלות אחר"כ...
אותו העיקרון פועל עם משיכה. ברגע שאתה נותן תשומת לב למישהו ומושך אותה ממנו (וזה לא משנה כרגע אם זה בחור או בחורה, זה עובד כל הזמן), כשהוא בשיא הקשב, הוא ינסה להשיג את תשומת הלב שלך שוב, מה שמעלה לך את הערך. זו רק דוגמא אחת, אבל משתמשים בצורת פעולה של "קרוב רחוק" כל הזמן.
אה וחגי, אני נחנקתי כשראיתי את התגובה - היה במקום...
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 24-01-2010 בשעה 17:38.
בחור, תוסיף את ההגדרה שלך למילון מונחים בנעוץ.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
כן הקטע הוא כמה רחוק להיות אחרי שהייתי קרוב? להיות רחוק מגמרי לא מדבר בכלל או להיות רחוק-קרוב-רחוק כאילו לא לגמרי רחוק..וגם מתי לדעת לחזור להיות הקרוב עוד פעם, אחרי כמה ימים, שבוע שבועיים אפשר לדעת את זה דרך הבחורה?
תחשוב לרגע "אם אני הייתי מתקשר לבחורה שהיה לי איתה כיף אתמול, והיא הייתה עונה לי ואומרת שהיא תחזור אלי, ולא חוזרת.. תוך כמה זמן הייתי מוותר עליה לגמרי?" התשובה היא כנראה הרבה הרבה זמן, כל פעם שהיא תתקשר אליך אתה תתלהב מחדש. ב"רחוק" הכוונה היא לא לתת לה תשומת לב. לא להיות קר ומגעיל אליה..
לי תמיד הייתה בעיה עם הקרוב רחוק הזה, מדהים כמה שזה עובד אבל מתי שאני כבר התחלתי את "הרחוק" אז הבחורה שואלת מה קרה ולמה התרחקתי, למה אני לא עונה ואז אני נותן איזה תשובה מפגרת הפלאפון היה על שקט או משהו..וחשבתי להגיד משהו כמו הייתי אצל איזה ידידה ושכחתי את הפלאפון באוטו אבל זה יכול להוציא אותי סתם שקרן או אפילו שאני רוצה להראות לבחורה בכוונה שיש לי ידידות אחרות ושאני רוצה שהיא תקנא..אז אני צריך תשובה טובה כשהבחורה שמה לב שהתרחקתי. זה יעזור לי מאוד.
פשוט תראה לה שהתרחקת מהסיבה הפשוטה שמוקד תשומת הלב שלך לא הופנה אליה.
דוגמא:"הייתי עסוק מידי."
אתה לא יוצא שקרן כי היא לא יכולה להוכיח את זה (מצידך,היית עסוק בלראות טלויזיה ולישון,אתה קובע את סדר העדיפויות שלך,לא היא),אתה לא יוצא משתדל והיא רק רוצה אותך יותר.
אגב,בהתחלה אתה תשים לב שאתה מפחד לעשות רחוק,כי אתה לא רוצה לאבד אותה,אז תרגיל טוב זה להתחיל עם מישהי ואז אחרי 5 דקות שחבר יבוא ,תכיר בניהם ואז תדברו אתה והחבר,תקח את תשומת הלב שלך מהבחורה אל חבר שלך...עדיף שתדברו על נושא שגם יעניין אותה ככה שהיא תרצה להתצטרף לשיחה,וכשהיא תעשה את זה,אתה תדע שפעלת נכון,וגם תדע לא לשתף אותה יותר מידי.
כשתחליט לעשות לה קרוב שוב,תגיד לחבר שאתה הולך איתה לבית קפה עכשיו (או כל מקום אחר) וחבר שלך ילך.
כן אבל כשאני אומר נגיד שהייתי עסוק אז היא שולאת מה עסוק מה עשית..כאילו אני מרגיש שאני צריך לתת לה תשובה די טובה שהיא כן תתשכנע שכן עשיתי משהו ולא סתם התרחקתי ממנה "ושבאמת" לא חשבתי עליה..