1. יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.
2. זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים,זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.
3. ישראלי נוסע לטיול בארה"ב נוסע ונוסע ורואה שלט MAXIMUM 55, מוריד ל-55 קמ"ש וממשיך לנסוע, לפניו עוברת ניידת משטרה ואז הוא רואה שלט MAXIMUM 25, הוא נלחץ בגלל הניידת ומוריד ל-25 קמ"ש אחרי רבע שעה הוא רואה שלט MAXIMUM 10, הוא לא יודע מה לעשות, אבל לא רוצה להיתפס על מהירות במדינה אחרת, ומוריד את המהירות, ואז הוא רואה שלט כעבור 10 דקות נוספות : WELCOME TO MAXIMUM !
4. ישו תפוס על הצלב מתחיל לצעוק לעבר אחד מתלמידיו בשם פיטר, פיטר בוא מהר, פיטר קם לעזרת מנהיגו, השומרים באים וכורתים לו יד, אך התלמיד ממשיך לרוץ ובינתיים ישו צועק לו, פיטר בוא מהר, פיטר בכל כוחותיו רץ וממשיך, השומרים חותכים לו עוד יד, ואחרי זה אוזן אחת, רגל אחת ואת האף, לבסוף הוא מגיע לישו עם רגל אחת אוזן אחת ובלי ידיים, ואומר לו : כן ישו מה רצית ? אז ישו אומר לו : תסתכל איזה קטע, מפה למעלה אפשר לראות את הבית שלך.
5. ילד שואל את אמא שלו, למה בסרט החתונה שלך לבשת שמלת כלה לבנה ? אז אמא שלו אמרה לו : כי זה היה היום המאושר בחיים שלי, אז הילד אמר לה : אז למה אבא לבש שחור ?

ציטוט ההודעה