אני מעוניין לקנות מדפסת לבית. יש לי שלשה ילדים בגילאים 11 8 5
עיקר השימוש הוא לעבודות לבית הספר.
הבנתי שלפעמים הדיו יותר יקר מהמדפסת. אז מה הכי משתלם?
אם אפשר יצרן ודגם מומלצים
![]()
אני מעוניין לקנות מדפסת לבית. יש לי שלשה ילדים בגילאים 11 8 5
עיקר השימוש הוא לעבודות לבית הספר.
הבנתי שלפעמים הדיו יותר יקר מהמדפסת. אז מה הכי משתלם?
אם אפשר יצרן ודגם מומלצים
![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם חייב צבעוני עד 20 דפים זה כל מדפסת של 250 שקל תעשה לך את העבודה רק הראשים שתקבל יחזיקו בערך חודשיים ולאחר מכן עוד הוצאה של 250 שקל תביא לך ראשים שיחזיקו בערך חמישה חודשים וכך הלאה אין משהו מיוחד להמליץ כי כל המדפסות הזרקת דיו הן אותו דבר.
אם לא חייב צבעוני ואתה חושב שאולי תהיה חריגה בכמות הדפים אני ממליץ בחום על מדפסת לייזר בעלויות של 400 ש"ח לערך וראש אחד יספיק לך לכמה שנים בשקט וזה מניסיון של מדפסת HP 1018 שיש לי אותה מעל שלוש שנים וכמות הדפים שהיא הדפיסה עדיין על הראש מקורי שבא איתה הגיע לאלף + ועדיין יש דיו.
אם חייב צבועני ואתה כן רוצה לייזר ויש לך את התקציב הדרוש (זאת גם השקעה לטווח ארוך) אז יש מצב לליזר צבעוני וזה מספיק לכמות בלתי מבוטלת של דפים מה שיספיק לשנים של שימוש באותם ראשים מקוריים והעלות של מדפסת כזאת חורגת מהאלף שקל בכמה מאות ואם אתה רוצה המלצה על משהו אמין אני בד"כ ממליץ על HP מניסיון בעבודה איתן יש כמות נמוכה של תקלות במדפסות הלייזר שלהן אז מה שתמצה מתאים לתקציב שלך מהחברה הזאת תיקח. אין כאן איזו המלצה למדפסות הפשוטות שלהם כי כולם אותו חרא מתקלקלות אחרי שנה בלחץ אז אם אתה לוקח מדפסת פשוטה קח בחשבון שזאת השקעה של 750 שקל בערך בשנה.
ואל תעשה את הטעויות של הרבה שלוקחים ראשים חלופיים לרוב זה פשוט מתקלקל או לא עובד בכלל ואז סתם זרקת כסף שוב.
מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות את מוזמן לפנות אלינו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!