זה שיטה ששולחת את מספר האסאמאסים שאתם בוחרים בחינם לאיזה פלאפון שאתם רוצים ... אפשר אנסוף מספרים אנסוף אסאמאסים .....
אתה יכולים 20 אסאמאסים כדי להציק או 20אלף כדי לגרום לפלאפון שלו לקרוס .... רק 100נקודות
זה שיטה ששולחת את מספר האסאמאסים שאתם בוחרים בחינם לאיזה פלאפון שאתם רוצים ... אפשר אנסוף מספרים אנסוף אסאמאסים .....
אתה יכולים 20 אסאמאסים כדי להציק או 20אלף כדי לגרום לפלאפון שלו לקרוס .... רק 100נקודות
קונה כסף,אייטמים,סקרולים במייפל סטורי אך ורק בעולם ברה !
תציעו מה אתם רוצים אני יכול לספק :
נקודות,כסף בפייפאל,חשבונות סורס,כסף בפוקר,חשבונות CS1.6,חשבונות קונדישן זירו,אבטחה לפורומים ואתרים,מערכות אתרים ותוכן,שרתי איחסון,שרתי משחק, תבקשו דברים אני יכול להשיג כמעט הכל
|
|
1. מאיפה זה עובד?
2. אנחנו בוחרים מה לרשום?
3. זה חינם 100%?
4. תעלה סריקה, אני קונה ב 75 נק'
".It always seems Impossible until it's done"
1.זה עובד מהמחשב
2.זה לא תוכנה זה קובץ שמעלים לשרת איחסון אם אתם רוצים אני יעלה ואז הולכים לאתר של השרת לכתובת של הקובץ
3.חינם 100%
4.עובד לכל הפלאפונים וכל הרשתות
5.אתם בוחרים מספר אסאמאסים ולאיזה מספר
6.מאה נקודות ואפילו לא נקודה פחות כי זה שווה את זה !
נקודות,כסף בפייפאל,חשבונות סורס,כסף בפוקר,חשבונות CS1.6,חשבונות קונדישן זירו,אבטחה לפורומים ואתרים,מערכות אתרים ותוכן,שרתי איחסון,שרתי משחק, תבקשו דברים אני יכול להשיג כמעט הכל
אוקי דבר איתי מחר אולי אני יקנה ממך את זהה
אולי רק פלאפונים ישנים! אם בכלל! iPhone לא יקרוס מכזאת שטות!
1.זה יתקע אותו ...
2.זה יעצבן אחושרמוטה את הבנאדם ....![]()
מזתומרת זה קובץ PHP שאתה מעלה ואז איך אתה מפעיל אותו?!
אני מעלה את הקובץ לאתר FTP נותן לך את הכתובת ואתה רושם שמה את המספר פלאפון ומספר פעמים שזה שולח אסאמאס ... זה הכל ... אתה לוחץ שלח ואתה יכול עשות את הפעולה הזאת כמה פעמים שאתה רוצה ובחינם
אני רוצה דבר איתי בפרטי ושאתה שולח לי פרטי תגיד דניאל דבר איתי או משו כזה כי אני עם עוד חבר במשתמש הוא לא יבין אותך
קרא חוקי חתימות!
שלחתי שלח לי
נערך לאחרונה על ידי liamm9; 05-02-2010 בשעה 08:31.
300 נקודות עכשיו אני קונה
קרא חוקי חתימות!
King
שלחתי לך 100 נק' תשלח D:
נערך לאחרונה על ידי עוגי; 06-02-2010 בשעה 12:52.
המלך חזר