קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] כל הזמן מ-ש-ע-מ-ם לי!(לא ספאם אלא ממש בעיה רפואית)
    על ידי Grid בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2013, 16:41
  2. יש לי בעיה רפואית ולא אמרתי להם...
    על ידי TRIPEL12 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-07-2010, 15:25
  3. דיווח על בעיה רפואית לצבא..
    על ידי Or בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2010, 20:14
  4. [בעיה] nod32 מפשל - אפשר לצאת ממנו ללא קוד החסימה
    על ידי ch00k בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-10-2008, 23:43
  5. [בעיה, חברה] בעיה רפואית שהיא טוענת שהייתה לה, דחוף!
    על ידי yarin4444 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-01-2007, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

לצאת מהצבא על בעיה רפואית

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לצאת מהצבא על בעיה רפואית

היי
    קודם כל לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שאני לא רוצה להשתמט או משהו כזה חס וחלילה
    יש לי בעיה רפואית(בקיבה)ששמעתי שהרבה אנשים יצאו בגללה מהצבא
    בעיקרון הבעיה הזאת זה סיוט.. אני לא מעכל אוכל.. אפילו מים אני לא מעכל כמו שצריך חח
    אני כבר 3 ומשהו חודש בצבא והבעיה הזאת גורמת לי להרבה קשיים שאני מנסה להסתדר איתם.. יש לי את הבעיה הזאת כמה שנים טובות והסתגלתי לזה בזמנים של הבית ספר.. אבל בצבא זה הרבה יותר קשה

רציתי לדעת אם יציאה מהצבא על סיבה רפואית יכולה לפגוע לי בעתיד בעבודות והכל.. כי זה בלתי נסבל להעביר את השירות עם הבעיה הזאת

אם זה לא יפגע בי בעתיד אני יילך למרפאה ואני ינסה לא לקבל סיפוח לרם 2 למרות שקשה לי להאמין שאני יצליח לעשות את זה בדרך של תרופות.. אם תגידו שכן אני יסבול עם זה כמה שיותר למרות שקשה לי להאמין שאני לא ישבר בסופו של דבר ויילך למרפאה

אז זה יפגע בעתיד או לא?
    ושוב.. אני לא רוצה להשתמט ואין לי כוונה לצאת מהצבא מתוך אינטרס אישי.. אני רוצה לסיים בעיקרון

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בעיקרון אני לא חושב שאתה מקבל תעודת שחרור בכבוד, ולדעתי השירות הצבאי שעשית עד עכשיו לא יחשב לך (צריך שנתיים לפחות).
    בנוגע לבעיה שלך, זה נקרא צליאק?, שמעתי על הרבה שלא עשו צבא בגלל המחלה, מנגד חבר שלי מתנדב לצבא והוא חולה צליאק ומסתדר.

בכל אופן, במידה ואתה משתחרר מאחר ואתה באמת סובל מבעיה רפואית, ככל הנראה זה לא יפריע לך במציאת עבודה, אך לא תוכל לעסוק בשום תפקיד בשירות המדינה - שוב תלוי אם תקבל תעודת שחרור בכבוד או לא, בכל אופן אין סיבה שאנשים לא יקבלו אותך לעבודה מאחר ואתה סובל מבעיה רפואית שמונעת ממך שירות סדיר, בנקודה הזאת אין לך מה לדאוג.

אל תיהיה כ"כ בטוח שהצבא ישחרר אותך כ"כ מהר, זו פרוצדורה לא קצרה, ולא מקבלים סיפוח לרה"מ 2 ישר.
    בכל אופן, תרגיש טוב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    בעיקרון אני לא חושב שאתה מקבל תעודת שחרור בכבוד, ולדעתי השירות הצבאי שעשית עד עכשיו לא יחשב לך (צריך שנתיים לפחות).
    בנוגע לבעיה שלך, זה נקרא צליאק?, שמעתי על הרבה שלא עשו צבא בגלל המחלה, מנגד חבר שלי מתנדב לצבא והוא חולה צליאק ומסתדר.

בכל אופן, במידה ואתה משתחרר מאחר ואתה באמת סובל מבעיה רפואית, ככל הנראה זה לא יפריע לך במציאת עבודה, אך לא תוכל לעסוק בשום תפקיד בשירות המדינה - שוב תלוי אם תקבל תעודת שחרור בכבוד או לא, בכל אופן אין סיבה שאנשים לא יקבלו אותך לעבודה מאחר ואתה סובל מבעיה רפואית שמונעת ממך שירות סדיר, בנקודה הזאת אין לך מה לדאוג.

אל תיהיה כ"כ בטוח שהצבא ישחרר אותך כ"כ מהר, זו פרוצדורה לא קצרה, ולא מקבלים סיפוח לרה"מ 2 ישר.
    בכל אופן, תרגיש טוב.
    שמע זה בעיה שהרופאים לא הצליחו לעלות עליה שהייתי באזרחי.. בסופו של דבר רצו לשלוח אותי לבדיקות קצת יותר מעמיקות כמו להכניס לי לגוף מצלמה וכאלה.. זה לא בעיה פשוטה וזה לא צליאק

העבודה שאני מתכנן לעבוד בה אחרי הצבא היא להיות עובד בזק שזה כן נחשב מדיני.. בזה אני יוכל לעבוד נראה לך?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,141 | הודעות: 8,173,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect