בלונדינית
מה קשור בלונדינית לפלאפון תקעו במעלית?
תשובה: שלשניהם אין קליטה
בלונדינית
בלונדינית נכנסת למונית של פרסי ערומה וכל הנסיעה פרסי מסתכל אליה
היא רואה שהוא מסתכל אליה אבל לא שואלת למה, פרסי ממשיך להסתכל עליה והיא כבר לא יכולה להתאפק ושואלת:"למה אתה מסתכל עליי?"
והוא עונה: אני לא רואה מאיפה תוציאי את הכסף......
בלונדיניות לא חושבות
פעם אחת אישה כושית אישה ג'ינג'ית ואיזה בלונדינית הלכו ברחוב.פתאום הם פגשו מכשפה המכשפה אמרה להן שכל אחת תואמר משהו שהיא חושבת על עצמה.
עם היא אומרת אמת אז היא תיהיה עשירה ויהיה לה ארמון אבל אם היא אומרת שקר היא תעלם.אוקי הכושית באה אמרה אני חושבת שאני חזקה,ואז נעלמה,הג'ינג'ית באה אמרה אני חושבת שאני יפה,ואז נעלמה,הבלונדינית אמרה אני חושבת ונעלמה...
מה משותף לצב ולבלונדינית?
מה משותף לבלונדינית ולצב?
כשהם נדפקים שניהם על הגב
שתי בלונדיניות
שתי בלונדניות שוכבות על הדשא בלונדינית אחת אומרת תגידי מה יותר קרוב לונדון או הירח?
עונה לה השניה דה את רואה מפה את לונדון
בלונדיות
שתי בלונדיות הולכות ברחוב אחת הבלונידיות אמרה לבלונדית השניה "תראי ציפור מתה" הבלונדית מחפשת למעלה ושואלת "איפה איפה???" .
רק באגדות
בלונדינית חכמה, בלונדינית טיפשה ושלגיה הולכות ביער. הן מוצאות 100 ש"ח מי מרימה?
הבלונדינית הטיפשה כי בלונדינית חכמה ושלגיה יש רק באגדות...
שוטרת בלונדינית
שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת את רשיון הנהיגה שלה. הבלונדינית נלחצת ושואלת: "מה זה רשיון נהיגה?"
עונה לה השוטרת: "זה מין כזה מרובע אם התמונה שלך עליו".
הבלונדינית מוציאה מראה קטנה ונותנת לה.
השוטרת מסתכלת ועונה לה: "מה, את סתומה? אם היית אומרת לי שגם את שוטרת לא הייתי עוצרת אותך...!!!"
10 בלונדיניות..
10 בלונדיות הולכות ברחוב. אחת יורה בטעות באחת אחרת, כמה נשארות?
0, אחת מתה, זאתי שירתה בה ברחה, וכל השאר הלכו להלשין עליה.
בלונדינית יצורה!!!!
בלונדינית אחת צובעת את השיער שלה בשחור.באה אל רועה צאן ואומרת לו: "אם אני מצליחה לדעת כמה כבשים יש לך אתה מביא לי אחד מהכבשים". אומר לה הרועה צאן: "בסדר". הבלונדינית אומרת לו: "יש לך שלושים ושישה כבשים". אומר לה הרועה צאן: "צדקת, הנה קחי לך כבשה". לוקחת הבלונדינית את הכבשה, ואומר לה הרועה צאן: "אם אני אדעאת צבע השער שלך, את נותנת לי את הכבשה חזרה". אומרת לו הבלונדינית: "בסדר". אומר לה הרועה צאן: "השיער שלך בצבע שחור". אומרת לו הבלונדינית: "איך ידעת?????" אומר לה הרועה צאן: "רק בלונדינית יכולה לקחת לי את הכלב ולחשוב שזה כבשה".

ציטוט ההודעה