היום בדקתי וכשהוא רגיל הוא 6 ס"מ וכשהוא עומד הוא בערך 8..
וואו זה ממש קטן!
ואני לא יודע מה לעשות.. עזרה דחוף!
אני בן 13
היום בדקתי וכשהוא רגיל הוא 6 ס"מ וכשהוא עומד הוא בערך 8..
וואו זה ממש קטן!
ואני לא יודע מה לעשות.. עזרה דחוף!
אני בן 13
|
|
זה מאוד קטן יחסית לילד בן 13 זה יגדל אל תדאג.
אה ודרך אגב, כשהייתי קטן עשיתי ניתוח בזין (אני לא זוכר פשוט אמרו לי את זה).. יש מצב שזה קשור?
יש ויש, תלוי איזה סוג של ניתוח אחי .
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
חח תיהיה בריא אבל צריך לדעת איזה ניתוח לא כל דבר יכול להקטין אותו ואל תדאג הוא יגדל ..
Ice Twister לשעבר ..
חחח אתה רק בן 13..לך שחק בכל הקונסולות האלה ויגדל לך הזין..סתם עכשיו ברצינות אין לך מה לדאוג אחי לכל אחד יש קצב התפתחות שונה,יש לי חבר שעד כיתה יא' היה בגובה של הביצה שלי ואני לא גבוה(1.75) והיום אני ביב' והוא 1.96,הכל עניין של זמן אחי אין לך מה לדאוג
אוקיי עוד אהבל שמעסיק את עצמו עם גודל זין...
תפסיקו עם השטויות האלה תבינו גודל הזין שלכם לא פונקציה של מציאת בת זוג או גרימת הנאה לבת הזוג זה אומנם יכול להוסיף לאקשן אבל זה לא קובע כלום!
אם אתה כוכב פורנו אני יכול להבין את הדאגה שלך אבל אם אתה לא תפסיק לדאוג!
לעזאזל אתם חייבים להפסיק לראות פורנו! כל הכושים עם הבולבולפלצת שלהם מבלבלים לכם את המוח ומדאיגים אתכם על גודל הזין שלכם... זה מצחיק זה מזכיר את ההפרעה הנפשית שצמחה ביפן פעם שהרבה חשבו שהזין שלהם קטן מיום ליום וזה ממש הגיע למצבים מדאיגים של אנשים שעשו דברים לא הגיוניים לזין שלהם.
בקיצור צאו מהסרט ותחזרו למציאות!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
טיפש...
סתם הכנסת את עצמך לחרדות
ותאמין לי
אתה לא תצא מזה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update