תווים
תווים
נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 03-09-2010 בשעה 00:25.
|
|
כנראה שאתה לא מסתדר לבד כי אם היא צוחקת ומתעניינת זה אומר שהיא נותנת לך סימנים שאומרים "אני נמשכת אליך טמבל" או לפחות "אני חושבת שאתה בסדר גמור".
יש גבול לכמה אפשר לשחק משחקים, אתה צריך להתקדם לאנשהו בסופו של דבר. להצחיק אותה ולעניין אותה זה לא המטרה... תכניס כמה שיותר מגע כשאתה מדבר איתה, תנסה לעשות את זה מתישהו שאתה יכול באמת לדבר איתה ולא כשאתה יושב בכיתה, אין בזה שום ערך. כן, גם אם זה אומר לדבר איתה כשיש ליידה אנשים, וחברות ולא-בדיוק-צריך-לעניין-אותך-מי, אתם כבר מכירים, כולכם אותה שכבה.
אם אתה מקבל תגובות חיוביות, שאל אותה מה היא עושה בערב, ותקבע איתה משהו. אחרת אתה סתם שורף זמן ומישהו אחר ייצא איתה.
תודה על התשובה,תבין זה שהיא מתעניינת זה לא הופך את זה למשהו רציני כי יש עוד 100000 שיתחילו איתה והיא תראה גם דברים דומים.
המצב שאתה מתאר זה עוד רחוק, כי לדבר ממש אנחנו לא, לא משהו מיוחד גם בהפסקה או משהו..
להתבייש זה לא העיניין אין לי בעיה לבוא אליה,רק שאני כימעט בטוח שאני לא בשלב מספיק מתקדם לבוא אליה.
העיניין של להיות איתה במגע, נגיד ואני יושב לידה מה לעשות שאני יוכל לגעת בה אאו יותר טוב להביא אותה לידי מצב שהיא תיגע בי ?!?!
ותבין , זה שהיא מעוניינת לא הופך אותה למאוהבת בי או משהו מיוחד, בגלל זה אני חושב שיש עוד זמן עד להציע לה לצאת או משהו.
תודה על התשובה אשמח אם עוד כמה אנשים יענו וגם אתה![]()
ללכת לדבר איתה זה השלב הראשון, וכנראה גם האחרון או אחד לפני אחרון. אתה צריך להתחיל שיחה, לעשות רושם ראשוני טוב, לקבל מספר (כשברור לך ולה מה אתה הולך לעשות איתו) ולהגיד לה ביי.
קודם כל אם אתה טוען שאתה לא מתבייש משאר הבנות וממנה כן ז"א שאתה מדבר עם חלק מהבנות,ואיתה לא אז לדעתי זה טוב כי זה מראה לה בתור התחלה שאתה לא ישר בא להתחיל איתה ולא בטוח נמשך אלחיה ככה שאתה טיפה שונה,מה גם שהדיבור שלך איתה הוא כי היא יושבת לידך בהקבצות ככה שזה לא חייב להיות שאתה רוצה משו סתם דיבור ואתה יכול לגלוש לאן שאתה רוצה,אבל אם אתה תמשוך את הדיבור הסתמי יותר מדי זה ישאר סתמי.מה שאני מציע זה ככה אל תעבור ישר למספר בחיים לדעתי זה לא מרגיש הכי בנוח ,למרות שהיא תתן לך הכי טוב לקחת שאתה מרגיש בנוח לדבר איתה בטלפון כבר וזה לא תקוע?
אבל נגיד בפייס או במסן תדבר איתה(מדי פעם,אם תגזים זה סתם יקלקל-מניסיון).
אחרי כמה זמן תגיד לה קבוע שלום בבוקר + דבר איתה בהפסקות לפעמים וזה..
אני רואה שאתה חדש ולא מבין כלכך מושגים בכ"ז תקרא על c&f,קרוב-רחוק וכו'(ישלך גם בפורום וגם בא"י ואם אתה מבין אנגלית אז תוכל לגוגל או FS )
בהצלחה
תודה על התגובות, אני ינסה אבל לא כ"כ עניתם לי על השאלה הקודמת..
"העיניין של להיות איתה במגע, נגיד ואני יושב לידה מה לעשות שאני יוכל לגעת בה או יותר טוב להביא אותה לידי מצב שהיא תיגע בי ?!?!"
אם יש למישהו מה להוסיף אני אשמח.
יום טוב![]()
אתה מדבר שטויות.
לדבר ב"פייס ומסן" לפני שבנית משיכה זה DLV עצבני. זה מראה על חוסר החלטיות וביטחון עצמי נמוך. אתה לא צריך לנהל איתה שיחה של 4 שעות בטלפון.. כולה לשלוח לה SMS בערב ולהתקשר אליה אחר"כ לקבוע איתה משהו.
ואל תגיד לה שלום כל בוקר, ככה נהיים ידידים. אתה חייב לעשות צעד.
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 31-01-2010 בשעה 13:20.
הבעיה היא שאתה לא יודע מזה IOI מזה DHV וקינו וכל שאר המונחים...
תלמד אותם בעל פה,תבין מזה כל אחד ואיך משתמשים בכל דבר וכבר רמת הפיקאפ שלך תעלה בכמה רמות וכנראה שגם תצליח יותר עם הבחורה הזאת.
זה כמו לגשת למבחן רק מלהקשיב בכיתה,הסיכוי שתצליח נמוך מאוד.
Upp1
חבר'סס בבקשה תענו ...
איך אני יכול להגביר את המתח המיני וגרום לה לנסות שאני יהיה בקרבתה/ לגרום לה לגעת בי?!
איזה מילים יכולות לגרום, או איזה מעשים אפשר לעשות
- חחחח מגניב הסמיילי הזה
![]()