1) שתי שושנים הולכות במדבר,אחת אדומה ואחת לבנה, כעבור כמה שעות הן רואות באר.
בעל הבאר אומר להן עם אתן רוצות לשתות תנו לי 2 עלי כותרת כל אחת ותשתו. הלבנה מסכימה,
נותנת לו 2 עלי כותרת ושותה, אבל האדומה לא מסכימה לתת -ולא שתתה. ביום למחרת הן
ממשיכות ללכת והן מגיעות לעוד באר.בעל הבאר אומר להן עם אתן רוצות לשתות תנו לי 2 עלי
כותרת כל אחת ותשתו.הלבנה שוב מסכימה נותנת לו 2 עלי כותרת ושותה,
אבל האדומה לא מסכימה לתת -ושוב לא שתתה. עובר הזמן והן לא רואות עוד באר באופק.
אחרי כמה שעות הן מתייבשות ומתות.
המסקנה- נותנות או לא נותנות בסוף כולן מתות.
2)לפני המון שנים בכפר אינדיאני חי צ'יף שקראו לו -אבן אחת-, בגלל שהייתה
לו רק ביצה אחת.כולם היו צוחקים עליו על זה והוא החליט לשנות את השם ל-נמר דרקון-
הוא אמר שמי שיקרא לו אבן אחת ימות!. עברו השנים ואף אחד לא העז לקרוא לו אבן אחת,
עד שיום אחד הגיעה לכפר אינדיאנית בשם -ציפור סגולה-(היא לא חיה בכפר הזה אז היא
לא ידעה שהוא שינה את שמו ולא מסכים שיקראו לו כך)היא ראתה אותו ואמרה לו:"שלום
אבן אחת".הוא התעצבן והרג אותה.עוברות עוד כמה שנים ומגיעה לכפר אינדיאנית בשם
-ציפור אדומה-(גם היא לא ידעה שהוא לא מסכים שיקראו לו-אבן אחת) אז שהיא ראתה
אותו היא אמרה לו :"שלום אבן אחת". הוא שוב התעצבן והתחיל להרביץ לה, הוא הרביץ
לה כמה שעות, עם מקלות, אבנים, אבל מה שהוא לא עשה היא לא מתה.
המסקנה-אי אפשר להרוג שתי ציפורים עם אבן אחת.
(יכול להיות שחלק מכירים אותה)
3)ילד אחד הולך ברחוב בדרך לבית בושת(בית *ונות-במילה יותר יפה)
הוא הולך, הולך והוא פוגש בדרך את אמא שלו, היא שאלה אותו לאן הוא הולך,אז
הוא ענה לה-לבית בושת. האמא שמעה את זה והתחילה לצעוק עליו ולהרביץ לו מול כל
האנשים ברחוב. הוא המשיך ללכת וראה בדרך את סבתא שלו,היא שאלה אותו לאן הוא הולך
הוא ענה לה-לבית בושת. הסבתא שמעה את זה והתחילה לצעוק עליו ולהרביץ לו מול כל
האנשים ברחוב, אחר כך הוא פגש את דודה שלו וגם היא פיצצה אותו. בסוף הוא הגיע לבית
בושת, וחזר הביתה פצוע עם פנסים בעיניים וסימני ידיים על הלחיים. אבא שלו ראה אותו
ושאל אותו מה קרה?
אז הוא ענה-"אבא עם עוד פעם אתה שוכח את הכובע שלך בבית בושת אתה הולך להביא אותו!".
2 הבדיחות הבאות לא ממש הצחיקו אותי, אבל נביא לכם אותם שתגחחו מול המחשב.
4)ילד אחד נוסע עם אמא שלו באותו ורואה שפתחו חנות חדשה (בית בושת) ליד הבית שלהם.
הוא שואל את אמא שלו:"אמא מה מוכרים בחנות החדשה?", האמא שלא רצתה להגיד לו
שזה בית בושת אמרה לו שזאת חנות פלאפל. הילד שאל:"אפשר ללכת לאכול שם?"
והאמא ענתה-לא!(חחחחחחחחח). הם הגיעו הביתה וכשהאמא לא שמה לב, הילד הלך לאבא
וביקש ממנו כסף כדי לקנות מנה פלאפל. האבא נתן לו. הוא הלך ל"חנות החדשה", נכנס
ובאה אליו אישה לבושה רק בחזיה ובחוטיני, היא שאלה אותו:"איך אתה רוצה את זה:בעמידה,
בשכיבה או בישיבה?"
והילד ענה-יא סתומה אני רוצה את זה בפיתה!.
5)דני(לא עלה לי לראש שם אחר) התעורר בלילה ושמע את ההורים שלו עושים רעש(סקס-למי
שלא הבין). והוא לא הצליח להרדם עד שהם הפסיקו. למחרת בבוקר שאל דני את אמא שלו:
"אמא מה עשיתם אתמול בלילה שהיה רעש?". האמש שלא ידעה מה להגיד אמרה לו שהם "אכלו
פלאפל". דני שאל:"אפשר גם לאכול פלאפל?"
ואימו אמרה לו:"כשתהיה גדול".ביום למחרת דני ישב בסלון עם חבריו וראה סרט.אמא שלו אמרה
לו:"דני תהיו בשקט כי אני ואבא הולכים לאכול פלאפל". כעבור שעה הם יצאו מהחדר ובאו
לסלון, אז דני אומר לאמו:אמא לא נזהרתם שאכלתם את הפלאפל-נזל לך התחינה על הלחי.
עכשיו קבלו בדיחה גדולההה!!!
ערבי, רוסי וצרפתי הלכו לבריכה. הם מצאו שם קופסאת שימורים חלודה ומגעילה, שפשפו
אותה ויצא ממנה שד. השד אמר להם: בגלל ששחררתם אותי מקופסאת השימורים אני נותן לכל
אחד מכם משאלה, הוא יקפוץ למים וכשהוא יהיה באוויר הוא יבקש אותה והבריכה תתמלא במה
שהוא ביקש. הם התלהבו ושמחו. הצרפתי רץ רץ רץ קופץ וכשהוא באוויר הוא צועק:"בגאט!"
והוא נופל לבריכה מלאה בבגאטים. הוא אוכל שמח ואחרי כמה דקות הוא יוצא. הגיע תורו של
הרוסי, הרוסי רץ רץ רץ וכשהוא באוויר הוא צועק:"וודקה!" והוא נופל לבריכה מלאה
בוודקה. הרוסי שותה, משתכר, שמח וכעבור כמה דקות הוא יוצא. הגיע תורו של הערבי.
הערבי רץ רץ רץ, מחליק וצועק:"שיט!"
(אם לא הבנתם מצבכם קשה -פנו לרופא בהקדם האפשרי)
-----------------------------------------------
1. שני חברים יושבים ביחד בפאב, אחד מהם בתול ולא הייתה לו אף פעם חברה, אז אומר לו החבר, אתה צריך לבוא לבנות ולתת להם משפטים טובים וככה תוכל להשיג אותן, תגיד להן שהשיער שלהן הוא כמו קרני השמש, שהעיניים שלהם כחולות ועמוקות כמו הים, וזהו הן שלך, קם החבר וניגש לבחורה ואומר לה : שיערך מזכיר לי את קרני השמש היפות, הבחורה אומרת לו, זהו ? אומר לה, העיניים שלך מזכירים לי את צבעו הכחול היפה של הים, הבחורה הולכת רגע לשירותים וחוזרת ואומרת לו, תן לי עוד משפט אחד ואני שלך ! הוא חושב וחושב ואז מסתכל עליה ואומר : דפקת חרבון טוב אה ?!
2. ספינה נקלעה לסופה חזקה בים וכולם נהרגו ורק אחד נשאר בחיים, בשארית כוחותיו הוא החזיק בחתיכת עץ שנותרה מהספינה ובבוקר הוא התעורר על אי בודד, הוא טייל באי וטייל בו, ולפתע ראה שם בחור שמזיין כבשה, האיש הסתכל עליו בתדהמה, ואמר לו, מה אתה עושה ? אמר לו האיש עם הכבשה, תאמין לי שאחרי כמה זמן שאתה תהיה פה גם אתה תעשה את זה, אחרי כמה חודשים האיש נהייה כל כך חרמן שההצעה של אותו האיש כל כך נראתה לו עד שהוא לבסוף קם תפס כיבשה והתחיל לזיין אותה, פתאום הוא שומע את האיש נקרע מצחוק, אומר לו הניצול מהספינה, מה אתה צוחק, הרי גם אני ראיתי אותך מזיין כבשה, אז אומר לו האיש, נכון, אבל לא כל כך מכוערת !
3. מורה בכיתה א' מלמדת את התלמידים שיעור על סכנה בחשמל ומסבירה : חשמל זה דבר מסוכן מאוד, אתם יודעים מי יוצר את החשמל ? אחד התלמידים עונה : זונות, המורה נדהמת ואומר לתלמיד, למה אתה חושב שזונות עושות את החשמל ? אז הילד אומר, כל פעם שיש הפסקת חשמל אימה שלי אומרת עוד פעם עם הזונות האלו !
4. איזה גבר בן 50 עושה מתיחת עור בפנים, הוא מסתכל במראה לאחר הניתוח וכולו מאושר, הוא יוצא ומשוויץ, הוא אומר שם לאיזה אחד שממלא כרטיסים ליד דוכן פיס : תנחש בין כמה אני ? אומר לו האיש, בן 30 ? אז הגבר עונה לו : לא אני בן 50, הולך מאושר ורואה איזה זקנה עם ידיים רועדות ושואל אותה בן כמה אני, היא אומרת לו שבשביל לדעת היא צריכה לתפוס לו את הביצים, הוא חושב רגע, אבל מרוב שהוא מתלהב אומר טוב, היא באה מכניסה את היד שלה לתוך החנות שלו וממששת לו את הביצים, אחרי 2 דקות היא אומרת לו בן 50, אז הוא אומר לה, איך ידעת ? עונה לו הזקנה, הייתי קודם מאחוריך בתור לדוכן הפיס.
5. אמא של כמה בנות מחתנת אותם לבעלים שלהם, לאחר כמה זמן היא שואלת את הבת הראשונה איך חיי הסקס שלה והיא אומרת לה שזה כמו קפה שחור, האימא שיודעת שהבנות שלה מתעסקות כל היום בחידות בודקת ומוצאת בפרסומת שרשום : קפה שחור, מענג עד הטיפה האחרונה, האימא שמחה ומצלצלת לשנייה והיא אומרת לה שחיי הסקס שלה זה כמו סיגר קובני, האם חוקרת ומגיעה למסקנה שהכוונה לארוך וקשה, האם שמחה בשביל הבת שלה ומצלצלת לשלישית אבל היא לא עונה במשך שבועיים היא לא עונה ואז מגיע מכתב ובוא רשום אולוויז אולטרה, האם בודקת את העניין ומוצאת מודעה בעיתון של הבוקר שרשום שם : אולוויז אולטרה 31 יום בחודש, 7 ימים בשבוע, כל דקה ובכל הכיוונים!
6. זוג נשוי הולך במוזיאון לאמנות ותוך כדי שהם מתבוננים בתמונות הם רואים תמונה של אדם וחווה עירומים ועלים מכסים את איברי מינם, המדריך במקום מספר שהתמונות נראות כל כך אמיתיות עד כי אפשר לחשוב שהן באמת כאלו, האישה ממשיכה ללכת והיא מסתכלת מאחוריה ורואה שבעלה מתעכב, היא חוזרת אליו ורואה שהוא מסתכל על חווה, היא אומר לו : מה אתה עושה לעזאזל ? עונה לה הבעל : אני ? אני מחכה לשלכת.
7. בעל ואישה מחליטים לשות ילדים, אבל האישה הייתה תמיד סובלת שהיא לא הייתה גומרת, והם החליטו לקנות וויברטור שיגמור אתת התפקיד הזה, האישה הלה לבדה לחנות סקס והמוכר אמר לה שיש ויברטור מעץ וויברטור מברזל, אבל שהראשון עולה 20 שקל והשני 120 שקל, האישה קנתה את זה מהעץ ונולד להם פינוקיו, יום אחד בא פינוקיו לאבא שלו ושאל אותו, אבל למה אני מעץ ? אז אבא שלו אמר לו : אם אמא שלך לא הייתה מתקמצנת היית יכול להיות רובוקופ !



ציטוט ההודעה
