אך אני מיצר כתובת בן מחשבים ואז אני יוכל להכנס דרך התוכנה בWINDOWS "חיבור לשולחן עבודה מרחוק"
בבקשה זה דחוף !!!!
אך אני מיצר כתובת בן מחשבים ואז אני יוכל להכנס דרך התוכנה בWINDOWS "חיבור לשולחן עבודה מרחוק"
בבקשה זה דחוף !!!!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שני המחשבים נמצאים באותה הרשת או שאנחנו מדברים על לתקשר דרך האינטרנט?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
http://www.microsoft.com/windowsXp/u...moteintro.mspx
אגב אני ממליץ לך גם על התוכנה teamviewer
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 30-01-2010 בשעה 22:46.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מדובר על שני מחשבים על אותה רשת או על מחשבים על רשתות נפרדות
בכל מקרה אם מדובר על שני מחשבים על אותה רשת תכניסו את שניהם לאותה קבוצת עבודה ותיצרו סיסמא לשניהם (גם לצורך ביטחון וגם בכדי שתוכלו להפעיל את פונקציית שולחן עבודה מרוחק) ואז באפליקייצה פשוט תזין את שם המחשב המארח זה כבר ידע לנתב את התונים ויזין לעצמו אי פי (מאחורי הקלעים) זה יבקש ממך להזין שם משתמש שזהו התיאור של המחשב וסיסמא שיצרת קודם לכן לאותו המחשב
מקווה שהצלחתי לעזור
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
איזה קונה מה?
בכל מקרה לך בא להיות יותר ספציפי מה אתה מבקש?
אתה רוצה ליצור טרמינל סרבר (=שרת קצה), נכון?
אני צריך יותר פרטים על המערת איפה כל מחשב יושב ועל איזה דומיין (אם מדובר בשרתים ולא במחשבים פיזיים)
בכל מקרה אם מדובר בשני מחשבים שיושבים כל אחד בשרת קצה אחר אתה פשוט מריץ פקודת ipconfig במחשב המארח ומוציא את האי פי שלו.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
קיצר מה שאני רוצה להגיד זה שאני רוצה ליצר שרת/איחסון!!
תוכלו לעזור לי להביא מדריך או משהו??
מ א ו ש ר
ואוו מה אתם מסבכים אותו?
זה פשוט אתה צריך לעשות כמה דברים פשוטים.
1. פתח חשבון באתר DYNDNS ותיצור כתובת DNS של שם המחשב שאתה רוצה להשתלט עליו (תמציא איזה שם שאתה רוצה לא משנה מה רק שתדע שזה יהיה השם של אותו מחשב מאחסן)
2. לגלות את ה IP של המחשב המאחסן מחשב רשת או איך שתרצה לקרוא לו, עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להשתלט עליו פעם אחת להתקין עליו את הקליינט של DYNDNS ולהגיד לו לעדכן את הכתובת הפרטית שנתת לו.
3. אחרי כל זה כל פעם שתרצה להשתלט על המחשב רשת הזה אתה רק תצטרך להכניס את הכתובת DNS שנתת לו ואז להכניס כמובן שם משתמש וסיסמא ואתה בפנים.
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
יש קליינט באתר שאתה מוריד ומתקין אותו למחשב שאתה מייעד לבנות עליו אתר שמעדכן את ה IP שלך כל כמה זמן ומסנכרן אותו עם הכתובת שיצרת וכך כל פעם שאתה רוצה להגיע לאותו מחשב אתה רק צריך לרשום את הכתובת וזהו אתה לא צריך להתעסק עם IP יותר.
לאחר שאתה עושה את זה אתה יכול ליצור אתר על המחשב שלך ופשוט לחלק את הכתובת הזאת שיצרת לחברים או למי שאתה רוצה ולתת להם להעלות או להוריד דברים מאותו אתר עם השם שיצרת או סתם ליצור פורום.
בקיצור זה פשוט וקל.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
שנהיה על אותו עמוד אנחנו מדברים על האתר הזה נכון?
http://www.dyndns.com/
כי אם כן זה או שאני מסטול או שאני לא מוצא את הקליינט להורדה