הסתיים סיבוב ההופעות המוצלח של קובי פרץ בארצות הברית ובקנדה
27 ינואר, 2010
קובי פרץ חתם לפני מספר ימים בלוס אנג'לס את מסע ההופעות שלו "כמה אהבה".
סיבוב ההופעות החל בניו יורק והמשיך לטורונטו שבקנדה. משם פרץ ופמלייתו טסו למיאמי ויומיים לאחר מכן סיכמו את המסע בהופעה בלוס אנג'לס.
אלפי מעריצים זכו לראות בהופעה חיה ובלתי נשכחת את אחד הכוכבים הגדולים של הזמר הים תיכוני נותן את כולו ומבצע את מיטב הלהיטים שלו.
קובי, איך אתה מסכם את סיבוב ההופעות ?
"היה מדהים! אני חושב שהשם של המופע "כמה אהבה" מסכם בדיוק את סיבוב ההופעות שלי בארצות הברית ובקנדה. בכל ארבע ההופעות הרגשתי את החום והאהבה של הקהל שעטף אותי. אני רוצה להודות לבורא עולם על זה שהוא מאפשר לי לעשות את מה שאני הכי אוהב וגם למעריצים שלי מעבר לים שריגשו אותי. למעריצים בבית אני רוצה ללמסור שהתגעגעתי ושאני מחכה לראותם בהיכל נוקיה."
מה היה החלק הכי מהנה בסיבוב ההופעות?
"קשה לבחור רק חלק מתוק אחד מסביב ההופעות הזה שלדעתי היה אחד מהמוצלחים בקריירה שלי.
אם אני צריך לבחור משהו שמאוד נהניתי ממנו אז היה לקראת סוף ההופעה בניו יורק כששרתי את "עד הסוף ביחד". העלתי לבמה זוגות במעין תחרות ריקודים ומי שהקהל הכי אהב קיבל ממני הזמנה להופעה בקיסריה – היה מדהים!"
לפני שהוא חוזר ארצה להופיע בפעם הראשונה בקריירה בהיכל נוקיה ב-8 וב-9 בפברואר, קובי פרץ ייצא לחופשה של שבוע כדי לאגור כוחות לשני המופעים הגדולים של החורף.

ציטוט ההודעה