היי
אני בן 18 וכבר היה לי צו ראשון לפני שנה, פרופיל 97 קב"א מעל 53, אני בכיתה י"ב.. התאריך גיוס שלי כרגע הוא 26.7.2010, בנתיים זה אותו התאריך שקיבלתי אחרי הצו הראשון, הוא לא השתנה לי, לא הייתי במיונים כלשהם חוץ מיום סיירות שלא קיבלתי בו זימוני המשך..
אני ממש ממש ממש רוצה לדחות תגיוס בגלל שהבגרות האחרונה שלי היא ב21.6 מה שמשאיר לי קצת יותר מחודש חופש בין התיכון לצבא, ואין מצב שאני יעמוד בזה.. אני מתכנן טיול עם החברים לאיזה חודש, טיסה להופעה בחול, אני מעוניין לעבוד קצת, והכי חשוב לנוח.. לא באלי לסיים מסגרת אחת ואחרי חודש להכנס לעוד מסגרת כלכך מהר..
כמו שאמרתי הפרופיל שלי 97 ואין מצב שאני לא עושה שירות קרבי, עדיין לא קיבלתי מנילה, אבל בעיקרון אני רוצה צנחנים, בתקווה לדובדבן.. אם לא אז גולני..
עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה תירוצים יכולים לשכנע תצבא לדחות לי תגיוס? עד כמה הצבא בודק אם אתה דובר אמת? ובמקרה שאני כן מצליח לדחות גיוס, מה קורה מבחינת זימונים? בעיקרון אני רוצה לדחות תתאריך לגיוס קרבי בנובמבר 2010, ככה שיהיה לי עוד שלושה חודשים ככה להתפנק לי בחופש..
טוב עד כאן החפירה המטורפת, תודה רבה לכל מי שיכול לתת לי מידע בקשר לדחיית גיוס, ושיכול להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות..

ציטוט ההודעה