* היום אני מדליק את המחשב הכול עולה אחרי הלוגו של הWIN יש מסך שחור איזה 5 דקות ואז אני רואה את המסך והכול מה הבעיה?
תודה.
* היום אני מדליק את המחשב הכול עולה אחרי הלוגו של הWIN יש מסך שחור איזה 5 דקות ואז אני רואה את המסך והכול מה הבעיה?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי DM16; 31-01-2010 בשעה 19:37.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הבנתי כלום לאן אתה נכנס ל ERD? לXP? תסביר את עצמך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ערכתי...... (בשאר הסתדרתי).
נ.ב
איך אני סורק סריקה רצינית שמיצע וימחוק את כול הוירוסים והרוגלות??
נערך לאחרונה על ידי DM16; 31-01-2010 בשעה 19:38.
בקשר לסריקה: http://www.faqil.com/guides/security.html
בקשר לעריכה: תן יותר פרטים!?!? זה מראה לך מסך שחור כזה?
או כזה?
או משהו אחר?!
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 31-01-2010 בשעה 19:48.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לא,פשוט כשאני מדליק את המחשב מראה את ה POST ונתקע אחר כך עולה המערכת יש את הלוגו של הXP ואז נתקע ויש מסך שחור שחור בלי שום כיתוב ואז אני רואה את השולחן העבודה וכ'.
תנסה להכנס דרך הSAFE MODE ותגיד לי אם זה קורה לך שוב.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה לדעתי דיסק קשיח לא מאוחה ו/או עייף או לוח עייף אין כאן יותר מידי עניין של וירוסים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!