טוב, אז ככה:
מדובר בחשבון פרמיום ראפיד שייר איכותי (האמת, הפחות איכותי שיש לי).
החשבון הוא מקורי שלי (עם התחייבות), נקנה בכסף ממש.
הינה תמונה של הפרטים שלו (סימנתי את מה שחשוב לראות בו):
אז למה החשבון הזה כ"כ טוב?
1. דבר ראשון, יש לו יתרה של כמעט חודש נוסף.
2. יש בו כ- 28k נקודות פרמיום. מה זה נותן לכם? אפשרות ראשונה זה להמיר את זה לנקודות רגילות ולהרחיב את השימוש בפרמיום (נקודות פרמיום שווים יותר מנקודות רגילות, ולכן לאחר ההמרה יהיה לכם 35k נקודות רגילות במידה ותמירו את כולם, או פחות במידה ותמירו חלק מהם). הדבר אומר שיש לכם תוספת של לפחות 3 חודשים נוספים בשקט. אופציה שניה היא לצבור את נקודות הפרמיום ולעשות פייאאוט (אפשר לצאת אחרי 50k ולקבל על זה דולארים ישירות לפייפאל). איך תצברו כ"כ הרבה נקודות? זה כבר בסעיף הבא.
3. כפי שאתם רואים, החשבון טעון בכ- 7k קבצים התופסים 1.3TB (כך שאתם יכולים להיות בטוחים שגודל כל קובץ אינו קטן, למעט בודדים). מה זה עוזר לכם? פשוט מאוד, יש בחשבון זה הרבה תכנים שכל מה שנותר לכם לעשות זה לפרסם אותם במקומות מתאימים (אם תתנו הצעה טובה, אולי תקבלו גם רשימת מקומות שאפשר להתחיל בהם...). רובם המכריע של התכנים גם מסודרים יפה בתיקיות (למעלה מ- 6k קבצים מסודרים).
מנסיון, עם עבודה של שעה ביום בהתמדה ובעבודה נכונה, אפשר להגיע עם חשבון כזה לסכום של 100k נקודות תוך חודש בקלות (אם יש פה חבר'ה שמפרסמים תכנים באתרים - הם יודעים על מה אני מדבר...).
למה אני מוכר? כי פיתחתי שיטה טובה ויחודית להעלות תכנים לחשבון שלי (עם תוכנה יחודית שאינה עומדת למכירה). אחרי התמדה של כמה חודשים, כבר תשו כוחותי בלהשקיע בזה וכרגע אני עומד עם 2 חשבונות פרמיום שאני לא כ"כ מנצל אותם (כמו שאמרתי, רוב התכנים בחשבון הזה מסודרים. לא כולם. כבר אין לי כוח לעבור על זה ולהשקיע). גם התעבורה שאני מקבל מהם כל יום מתבזבזת (אתם יכולים לראות שהיא על המקסימום - 25GB).
אני לא רוצה למצוא את עצמי מבזבז את החשבון הזה לחלוטין, ומצד שני אני משאיר לי אופציה לחזור לפעילות הזו עם החשבון השני.
מה אני רוצה עבור החשבון?
בגדול - דולארים. מקבל PP ו- AP. כמובן שעם התחייבות וכל הסיפור הזה...
אני גם פתוח לשמוע רעיונות והצעות נוספים, אבל קחו בחשבון שאני לא מתלהב כ"כ מהר מכל מני דברים אחרים.
אם למישהו זה יעזור - אני מחפש הזמנה (הזמנה בלבד. לא משתמש) ל- TL, אז זה יכול להיות חלק מההצעה עבור החשבון (חלק. לא כל ההצעה...).
(לכל מי שחושב על חשבנות סטים או דברים דומים - שיוותר מראש... אני לא בעניין בכלל).
אני לא כ"כ מתלהב למכור את החשבון. וכן, יש לי סנטימנטים אישיים כלפיו. לקח לי זמן לטפח אותו ולהשקיע בו. זו הסיבה שאני לא מוכן לקבל הצעות נמוכות ומגוחכות. אם לא יהיו הצעות טובות - אני בהחלט לא ארגיש רע עם זה שאני לא מוכר.
בנוגע לפוטנציאל של החשבון - כמו שאמרתי, יש לי חשבון נוסף. בימים הקרובים אני אמור לקבל את התשלום עליו (ממש עוד השבוע. לוקח להם חודש-חודש וחצי לשלם). אני אוכל בקלות לפרסם פה את הסכום שאקבל מהם רק בשביל להראות לחברים במה מדובר (ודווקא לא השקעתי הרבה שם כל יום. השקעתי חצי ממה שכתבתי פה - רק חצי שעה ביום בממוצע). אני גם אוכל לפרסם בקלות את הסכום הקודם שקיבלתי מהם אחרי חודש וחצי של עבודה לפני שפיתחתי את השיטה שלי (הסכום היה קצת פחות מ- 100$). בכל אופן, כמו שכתבתי, מי שכבר מתעסק עם פרסום תכנים באתרים ומרוויח מזה כסף, יודע טוב מאוד מה הפוטנציאל של החשבון הזה...
מכיוון שהחשבון עלה לי כ- 10.5$, ומאז רק שיפרתי אותו, ההצעות יתחילו מ- 16$.
מי שלא מתאים לו, שלא יגיב. אמרתי - לא מתלהב למכור אותו, ומבחינתי האשכול הזה יכול להישאר ריק בלי אף תגובה.
למנהלים - מקווה שלא עברתי פה על החוקים.
עברתי על החוקים לפני, כתבתי לפי הפורמט איך שהבנתי אותו. ולפי מה שהבנתי, אין בעיה לעשות החלפה כזו... בתקווה שלא פספסתי משהו.
אם עשיתי משהו לא בסדר, אשמח אם תיידעו אותי. לא נעשה בכוונה.
יאללה, הצעות החל מ- 16$ (או תשלובות של כל מני דברים מעניינים...).
***עריכה: החלטתי לא לדבר באוויר ולהביא הוכחות. אמרתי לכם שכבר קיבלתי סכום נאה מהם, והינה ההוכחה (שימו לב שהסכום הוא ביורו. תמירו לדולארים ותראו שזה נכון):
תהנו...
*** עריכה 2: הינה הוכחת התשלום החדשה:
![]()

ציטוט ההודעה