היי חבר'ה אני צריך NPC שנותן כשלוחצים עליו Maplebandana צהובה ונשק שאני רוצה אתם יכולים להגיד לי מה אני צריך לשים בסקריפט רק אם אתם רוצים לעזור לי כמובן כפי שאתם רואים אני חדש בפורום
תודה רבה לעוזרים
היי חבר'ה אני צריך NPC שנותן כשלוחצים עליו Maplebandana צהובה ונשק שאני רוצה אתם יכולים להגיד לי מה אני צריך לשים בסקריפט רק אם אתם רוצים לעזור לי כמובן כפי שאתם רואים אני חדש בפורום
תודה רבה לעוזרים
|
|
אם יש לך את הסקריפט כבר מוכן אז פשוט תוסיף:
cm.gainItem(Item ID,Number); כמה פעמים שאתה רוצה.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
תביא איידים.
-הצ'אנל שלי-
http://www.youtube.com/user/xGrOffical
את הנשק הזה
1302024
וגם זה
1002517
ככה זה שיש אפשרויות:קוד:cm.gainItem(1302024,1); cm.gainItem(1002517,1); cm.dispose(); } break; } } } }
קוד:case 1: cm.gainItem(1302024,1); cm.gainItem(1002517,1); cm.dispose(); } else { cm.sendOk("Enjoy your items."); cm.dispose(); } break; } } } }
נערך לאחרונה על ידי ShitBrix; 02-02-2010 בשעה 17:55.
S4 League - 'UltimateBullets // BlastoffSpy // TazerBlade' <<My Chars
תודה אחי
זה רושם Npc Uncoded מה אני צריך לעשות?
לסדר את הקוד כמו שצריך.
אם העתקת את מה שהוא נתן לך ופשוט שמת בסקרפט של הNPC ברור שהוא יעשה לך ככה.
הוא רק נתן לך דוגמאות של איך להוסיף את מה שרצית לNPC, הוא לא נתן לך את הקוד שאתה צריך לשים.
אני דיי חדש בתחום את יכולה לרשום פה מה אני צריך להשים בNPC?
קוד:function start{ cm.gainItem(1302024,1); cm.gainItem(1002517,1); cm.sendOk("Enjoy!"); cm.dispose(); }
נערך לאחרונה על ידי SapiRxD; 02-02-2010 בשעה 19:17.
עדין לא עובד
מי שעוזר לי ליבנות כמה NPC לשרת קשה אני נותן לא JR.admin
נערך לאחרונה על ידי ItsMySTyle; 02-02-2010 בשעה 19:32.
שונאת את השיטה הזאת.
קח תנסה את זה..
קוד:/* * By SapiRxD */ var status = 0; var item = Array(1302024, 1002517); function start() { status = -1; action(1, 0, 0); } function action(mode, type, selection) { if (mode == -1) { cm.dispose(); } else { if (status == 1 && mode == 0 ) { cm.dispose(); return; } if (mode == 1) status++; else status--; if (status == 0) { cm.sendSimple("Hello #h #\r\nPlease choose:\r\n#L0##z1302024##l\r\n#L1##z1002517##l\r\n#L2#I would like to leave.#l"); } else if (status == 1){ if(selection == 2){ cm.sendOk("As you wish.\r\nCya next time."); cm.dispose(); return; } else{ cm.sendOk("Enjoy the item!"); cm.gainItem(item[price], 1); cm.dispose(); return; } } } }
עם נרצה לעזור נעזור גם בלי שתבטיחו לנו דברים כאלה..
אני שונא אנשים שאומרים "תעזור לי ואני יתן לך VIP"!
הכל סבבה אבל כשאני לוחץ על האפשרויות זה לא נותן לי