.:ButsagsCMS:.
זה CMS שעבדו עליו מעל לשחודשיים.
יש בCMS את CYPE ועוד דברים יחודיים הוספו!
מה יש בCMS:
-Rebirths דירוג שקובע.
לחיצה על דמות של שמות קופץ דף שחקן חדש עם נתונים סטטיסטיים ומלאי פריט.
דף מידע (מחזיקה מידע על השרת) לצפייה על ידי משתמשים באמצעות C-פאנל לעריכה באמצעות מנהלה-Cpanel.
-GM הקישור פאנל עכשיו מופיע בתפריט בצד וקישורים GM פאנל (כמובן).
-לאחר הכניסה, אם הדמות הראשית היא להגדיר בהגדרות הפרופיל, זה אומר בברכה, (השם שלך) ואת השם שלך יהיה קישור לדף עם נתונים סטטיסטיים char הראשי שלך ואחריו תמונה של הדמות הראשית שלך.
הימני מתחת ברכה, אם char הראשי מוגדר, תמונה של char הראשי שלך יצוץ.
-Added כל אבירי Cygnus לדירוג עם אפשרות למיין אבירים Cygnus (מצטער על התמונה, קצת המחורבנת שלה, זה היה מאולתר)
בדף ההורדות יש את התיבה להוריד MapleStory החדש. (תלש maplestory.nexon.net ידי לי .. ששש)
סגנונות מרובים, לשינוי על ידי המשתמש בכותרת התחתונה אם משתמש מחובר פנימה
דף הנגן מציג כעת מלאי הציוד על השולחן ציוד כמו במשחק עם מתג בתחתית לשנות בין מראה NX equips ו equips נורמלי.
אקראית displayer תמונת מסך בדף הראשי זה תופס 2 תמונות באופן אקראי תמונות / צילומי מסך /.
מסך-GMs יכולים להעלות באתר דרך GM-Cpanel (GM צריך להיות מוגדר = 1 מתחת לשולחן עבור חשבונות המשתמש יוכל לגשת GM-Cpanel)
דף מסך המציג את כל מסך (דרך C-פאנל)
דף צוות מראה Admins (ברמה 5 גרם) ואחריו supergms (GM רמה 4), ולבסוף GMS (רמה 1-3 גרם ומדורגות לפי רמת גרם) (דרך C-panel).
-ראה את כל הדף מסך (דרך C-panel).
-Added לחיצה ימנית על הביטחון מכסה את כל האתר (יותר טוב הגירסה JavaScript) כדי שאף אחד לא יכול לגנוב shiet שלך =)
-Added יותר מידע על המשחק בדף הראשי, בצד ימין.
-75% של הכפתורים עכשיו לחצני קלט לתת לאתר מראה יותר styleish ו R קישורים נורמלי דודן הספר הישן![]()
עבודה ב-התחברות מחדש.
-All-In-One טלפורט מנהל ב-C-פאנל תחת תו פותר מלא מפות שימושיות ביותר עד v62. אם הוסף יותר יוד כמו![]()
המשתמש C-פאנל הודעה עתה יושמה.
-Cursors סגנונות עבודה בדיוק כמו עכשיו. העלה / ערוך / מחק באמצעות מנהלה C-פאנל. שינוי ברירת המחדל באמצעות מנהלה C-פאנל> נכסים. משתמשים יכולים לבחור איזה מהם הם רוצים להשתמש אם נכנסת למערכת
הרישום בספרייה-Fixed מסך. אין צורך להגדיר manualy זה עכשיו.
שגיאה-Install.php הסיר.
תמונות להוריד מקושר כהלכה.
קוד Chatbox ניתן לשנות באמצעות מנהלה CP> נכסים.
-C-panel> הגדרות חשבון קבוע.
שגיאה-MySQL קבוע.
קישור לפורום לעריכה באמצעות מנהלה CP> נכסים.
*לא היה לי כוח לתרגם את זה ידנית לכן תירגמתי דרך גוגל =]
תמונות:
דמו 24 על 7:
>>>ButsagsCMS<<<
אפשר לפתוח שחקן דרך האתר ולגלוש באתר =]
!!עידכונים!!
-באגים תוקנו!
---------------------------------------------------------------------------
~הורדה~
>>>>>>>>>Megaupload<<<<<<<<<
>>>>>>>>>Mediafire<<<<<<<<<
*יהיה לכם חלון כזה ופשות תלחצו על: Skip Ads
איך להתקין ולעדכן:
-----------------------------
הודע: זו אפשרות בישביל משתמשים אשר התקינו גרסא ישנה של הCMS. אז הם לא צריכים התקנה מלאה.
1) העלו את כל הקבצים לתקייה הראשית (כלומר www/ של משתמשי WAMP | אתם לא צריכים לחלץ את GD directory) תנו לו להחליף את הקבצים לבד
2) לכו ל www/SQL/ והפעילו את Update.sql ב MySQL.
3) תהנו!
הכל תורגם ע''י Darky88 (אני) בקרוב אני יביא עוד מדריכים והורדות.
כל הזכויות שמורות לRageZone ולמשתמש: butsags
מקווה שלא עברתי על שום חוק בפורום
אז איפה התודה שלכם?

ציטוט ההודעה

ספוילר: