גבר מאוסטרליה, המתגורר בבקתה בתוך יער הסמוך לעיר דרווין, מצא השבוע אורח מפתיע בשירותים של ביתו. אמצעי התקשורת באוסטרליה דיווחו כי אריק רנטזאו, שרק רצה להשתין, גילה בתוך האסלה נחש פיתון באורך שלושה מטרים ומיהר לקרוא ללוכד נחשים שטיפל בבעיה.
ככה זה נראה - צפו בתמונות
רנטזאו סיפר, כי הנחש הזה מסתובב באזור הבית כבר שנים והוא אפילו העניק לו את השם אקסל. "ראיתי אותו פעם אחר פעם, אבל לעולם לא בתוך האסלה", הבהיר האיש. "לא אכפת לי שהוא עובר בתוך החדר שלי כשאני צופה בטלוויזיה, אבל המעבר לשירותים היה מוגזם. אתה מבין שאתה יכול למצוא בשירותים שלך עכביש או צפרדע, אבל לא נחש".
לוכד הנחשים קרייג פברדי, שהוזעק כדי לטפל במטרד, הוציא את הנחש מן האסלה ושחרר אותו אל הטבע הרחק מביתו של רנטזאו, בתקווה שלא יחזור לשם שוב. "אם מישהו נושך אותך בעכוז בזמן שאתה על האסלה – זה מפחיד כהוגן", הבהיר פברדי בחיוך. (nana10)



ציטוט ההודעה