אחים שלי אני פתחתי אשכול ששאלתי אם יש שרת V80 למי שאין שלו יגיב כי נעלו אותו בגלל ספאם וקללות אז די אם למישהו יש שיביא לי בבקשה אני מחפס הרבה זמן ואם הוא לא רוצה שכולם ידעו שיביא לי בפרטי תודה מראש![]()
אחים שלי אני פתחתי אשכול ששאלתי אם יש שרת V80 למי שאין שלו יגיב כי נעלו אותו בגלל ספאם וקללות אז די אם למישהו יש שיביא לי בבקשה אני מחפס הרבה זמן ואם הוא לא רוצה שכולם ידעו שיביא לי בפרטי תודה מראש![]()
|
|
יש רק בחו"ל, תריץ חיפוש בגוגל..
אני מריץ כול יום ואני לא מוצא אם תוכל למצוא בשבילי אני ממש יעריך את זה
יש בחו"ל אבל לאט לאט הם נסגרים אחד אחרי השני עקב תביעות.
אני לא הספקתי לפתוח אפילו והשטנקרו עלי -_-
יואו חבל אבל מישהו יכול להביא לי שמות של השרתים הללו?
זה לא משנה גם ככה.
אתה לא רואה מה כתבתי
נקסון הודיעו בפומבי שהם יוצאים למלחמה משפטית
נגד שרתי המייפל סטורי הרשומים בזכויות יוצרים על שמם (גירסאות v 0.63 ומעלה)
לנקסון יש את צבא עורכי הדין הגדול בעולם המונה כמאה חמישים אלף עורכי דין.
כל מי שינסה להלחם בהם יכשל כשלון חרוץ!
נערך לאחרונה על ידי stClass; 03-02-2010 בשעה 21:32.
יואו זה נשמע ממש מניאקי זאת אומרת שאין מישהו שלא עולים עליו?
כל עוד הוא מתפרסם (או מפרסם הצגה מוקדמת), תן להם גג שבוע (ואפילו הרבה פחות) והם מורידים אותך.
(ואם אתה מפרסם את זה באתרים מפורסמים בכל העולם אז עוד יותר גרוע.)
פשוט פתחו על V62 ושתמשו בחפצים..![]()
זה רעיון אבל אחי יש מצב שיש כזה דבר מייפל קוריאה שרת פרטי? או eirupms מייפל סי יש לי אבל זה מעפן אם יש לך תגיד לי
אני בת.
ויש, יש על V82 של מייפל סי.
כע אני יודע אבל הסקילים הם לא כמו הגלובל
מין הסתם, זה מייפל סי.
פחחח... הצחקתה אותי
מייפל סי לוקח בהליכה את גלובאל -_-
אתה אומר מעפן וכניראה שבחיים לא שחקת בו
אם אתה מריץ חיפוש בעברית אז כידי לך לנסות בעוד שפות ... נ"ב עזוב את גוגל לך ל TOP 100
היא בת והיא מבינה יותר מחצי מהבנים פו ( וואי איזה שובניסט אני P
אני יודע שיש שרתים פרטיים על ה מיפל סי אבל לך זה לא יעבוד 99% וגם שרתים אמריקים 99% לא יעבדו כי זה לא חברה גדולה ואין לה נקודות בכול העולם בגלל זה לוקח למשחק מלא זמן (ברשת ) עד שהוא מגיע לישראל אז או שזה יוצי אותך או שהיה לך כמות לא נגמרת של לאגים
בזחילה .... אני הייתי משחק במיפל הזה לפחות שנה שיחקתי בו ... קיצר רמה 78 או משהו כזה זה המייל הכי טוב ששיחקתי בו פעם ...
התחנפות: חוץ מKARMA DREAMS שהיה ממש טוב